خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 18 نخستنخست 12312 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 259
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      الان همه سطحی نگاه میکنن و میگن درامد غافل از اینکه علاقه میتونه 2-3 برابر درامدی رو که پیشبینی میکردن رو بسازه
      اره واقعا! اگر علاقه نداشته باشی دوست نداری کار کنی زود خسته میشی .کار هم نکنی پولی در کار نیست.مگر همون فکر پول دراوردن راضیت کنه که کار کنی

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط KOWSAR RASTAD نمایش پست ها
      آره مخصوصا واسه کسی که بهش علاقه داشته باشه ده برابرش ممکنه باشه
      اینو قبلا گفتم یه نفرو میشناسم زده تو کار واردات دارو بعد فارغ التحصیلی الان دیگه میلیاردی معامله می کنه
      اما یکی هم هست که از سر ناچاری رفته دارو الان مسوول فنی یه داروخونه س و از خودش راضی نیس
      مسئول فنی هم واسه پسرا بد نیست که میتونن راحت شیفت شب داشته باشن و ... درامد حدود 10 تومنی داره ولی خب دخترا حدود 4-5 تومن

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahnaz نمایش پست ها
      اره واقعا! اگر علاقه نداشته باشی دوست نداری کار کنی زود خسته میشی .کار هم نکنی پولی در کار نیست.مگر همون فکر پول دراوردن راضیت کنه که کار کنی
      تا 35 سالگی درس بخونیم و هیچ لذتی نداریم واسه پول!
      رشته ای که میخوایم بخونیم نصف عمره ماست،جدی بگریمش

4. Top | #19

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط raheleh نمایش پست ها
      منم مثل شما تو دوراهی موندم.اما بالاخره تصمیممو گرفتم و اول دندون را انتخاب کردم بقیشو سپردم به خدا.بعد از دندان ؛پزشکی رو زدم.دیگه باید منتظر شم ببینم کدوم را قبول میشم
      منم میخوام همینکارو کنم....
      دندون هر دانشگاه رو اول میزنم و چون دندون رتبه بهتر میخواد یه جورایی با پزشکی احتمال قبولیش یکی میشه .... هرچی خدا میخاد واسم پیش بیاره

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahnaz نمایش پست ها
      چقدر به درامد فکر میکنین..علاقه خیلییی مهمتره! من تو شهر خودم پزشک متخصصی رو میشناسم که ماهی به راحتی 300 میلیون داره! ماهی! خیلییی بیشتر از ی دندانپزشک! فقط علاقه خودتون به رشتت و کارت مهمه اونطوری به درامدم میرسی البته نه با چشم پول دیدن بیمارا!
      خانوم دکتر اکثر استادای ما این درامد رو ندارن ها. شهر شما چون متخصص درش کمه و بالاخره توی هر تخصص باشه هم بازم نیاز هست اینطوری موردی پیدا میشه ولی استادای ما چون هر تخصص خدا تا ریخته اینجا اصلا از این درامد ها میگن نداریم.
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خیلی از دانشجو های پزشکی افسردن...نخبه سوخته..پزشکی=جهنم نخبگان
      من اوایل فکر میکردم آسونه بعد هی سخت شد و سختتر بعدشم تقریبا ارتباطات اجتماعی آدم کم میشه به دلیل اینکه حجم درسا زیاده وقت هم کم و سرعت تدریس اساتید هم بالا. از این طرف مرمر زیادم نیاز دارن در نتیجه یه مقدار اون افسردگی طبیعیه به دلیل همش کنج گتابخونه و خونه بودن. ولی خب به هر حال باید باهاش کنار اومد چون یک سال دو سال نیست خیلی طولانیه.
      نه دیگه بابا جهنم چیه خب آدم برای بدست اوردن یه چیزایی یه چیزای دیگرو باید فدا کنه راحتی رو فدای رشته ای که دوستش داره و کاری که دوست داره. ولی اگر ذره ای سست عنصر باشه و بخواد از زیر کار در بره خودشو بیچاره کرده.

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sn912sajjad نمایش پست ها
      سلام
      بچه ها من دیگه مغزم داره ارور میده
      ینی اینقد فک کردم که اولویت اولم رو دندون بزنم یا پزشکی که مغزم ورم کرده...
      با چن تا دکتر هم مشورت کردم...
      یکی میگفت یکی از دندونپزشکا که ایران عمرا قبول نمیشد و رفت اکراین خوند اومد، تو 5 سال اینقد در آورده که دیگه کار نمیکنه!!! میگفت ماهی 100 میلیون کار میکرده!!!
      از اون ور من پزشکی رو دوست دارم. اصلا عشق به پزشکی بود که باعث شد با داشتن لیسانس و 25 سال سن برم خدمت و دوباره کنکور بدم یکی از پزشکا میگفت تو طرح تا 15 میلیون میدن...
      اما این درآمد دندون بدجوری بین دوراهی گذاشته منو...

آقا بخدا بیمار نیستم که تاپیک میزنم... واقعا اعصابم به هم ریخته.... کمک کنییییییییییییییییییید
      حدودا درامد این 5 سالش میشه 5-6 میلیارد ببخشید ایشون توی کدوم شهرستان زندگی میکنه که دیگه نیازش برطرف شد؟
      ما 7 تومن داشتیم وقتی میخواستیم اینجا خونه بخریم به زور تونستیم! 5 تومن یک خونه هم نمیکنه که:/ تازه 1 تومنم وام گرفت بابام برای کارهای نیمه مونده این خونهه.

8. Top | #23

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dynamic نمایش پست ها
      حدودا درامد این 5 سالش میشه 5-6 میلیارد ببخشید ایشون توی کدوم شهرستان زندگی میکنه که دیگه نیازش برطرف شد؟
      ما 7 تومن داشتیم وقتی میخواستیم اینجا خونه بخریم به زور تونستیم! 5 تومن یک خونه هم نمیکنه که:/ تازه 1 تومنم وام گرفت بابام برای کارهای نیمه مونده این خونهه.
      اون دندون خونده بوده

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اون دندون خونده بوده
      کاری به دندن و پزشکییش ندارم
      میگم چطوری با 5 سال ماهی 100 تومن نیازهای زندگیش برطرف شده دیگه کار نمیکرده :/

10. Top | #25

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کاری به دندن و پزشکییش ندارم
      میگم چطوری با 5 سال ماهی 100 تومن نیازهای زندگیش برطرف شده دیگه کار نمیکرده :/
      آها ینی شما میگین 5-6 میلیارد کمه؟؟؟

11. Top | #26
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      خانوم دکتر اکثر استادای ما این درامد رو ندارن ها. شهر شما چون متخصص درش کمه و بالاخره توی هر تخصص باشه هم بازم نیاز هست اینطوری موردی پیدا میشه ولی استادای ما چون هر تخصص خدا تا ریخته اینجا اصلا از این درامد ها میگن نداریم.
      موارد خاص در همه جا پیدا میشن.ماهی 300 تومن یعنی روزی 10 تومن خیلی چیز خاصی نیست واسه یه دکتر معروف

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      بچه ها من دیگه مغزم داره ارور میده
      ینی اینقد فک کردم که اولویت اولم رو دندون بزنم یا پزشکی که مغزم ورم کرده...
      با چن تا دکتر هم مشورت کردم...
      یکی میگفت یکی از دندونپزشکا که ایران عمرا قبول نمیشد و رفت اکراین خوند اومد، تو 5 سال اینقد در آورده که دیگه کار نمیکنه!!! میگفت ماهی 100 میلیون کار میکرده!!!
      از اون ور من پزشکی رو دوست دارم. اصلا عشق به پزشکی بود که باعث شد با داشتن لیسانس و 25 سال سن برم خدمت و دوباره کنکور بدم یکی از پزشکا میگفت تو طرح تا 15 میلیون میدن...
      اما این درآمد دندون بدجوری بین دوراهی گذاشته منو...

آقا بخدا بیمار نیستم که تاپیک میزنم... واقعا اعصابم به هم ریخته.... کمک کنییییییییییییییییییید
      دوست عزیز پول دراوردن به سطح سواد و ارزه ی طرف بستگی داره من کسی رو میشناسم با دندون پزشکی ملیارد شده و کسی رو میشناسم با پزشکی میلیاردی شده.شما اگ می خواید پول دار بشید اولا باید تو کارتون حرف اول رو بزنید دوما باید بدونید چی کار بکنید(یعنی بدونی کجا مطب بزنی،چه جوری رفتار کنی و..........).در ضمن من یه فیزو تراپ رو میشناسم که از هر دو شغلی که گفتید صد برابر پول بیشتری در میاره

13. Top | #28
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      آها ینی شما میگین 5-6 میلیارد کمه؟؟؟
      سجاد جان بعضی ها یه جور دیگه فکر میکنن. وقتی تو مسیر پول دراوردن بیوفتن میفهمن که مثلا 10 میلیارد هم پول کمیه ولی خیلی افراد کمی وارد این مرحله میشن!

14. Top | #29
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      من اوایل فکر میکردم آسونه بعد هی سخت شد و سختتر بعدشم تقریبا ارتباطات اجتماعی آدم کم میشه به دلیل اینکه حجم درسا زیاده وقت هم کم و سرعت تدریس اساتید هم بالا. از این طرف مرمر زیادم نیاز دارن در نتیجه یه مقدار اون افسردگی طبیعیه به دلیل همش کنج گتابخونه و خونه بودن. ولی خب به هر حال باید باهاش کنار اومد چون یک سال دو سال نیست خیلی طولانیه.
      نه دیگه بابا جهنم چیه خب آدم برای بدست اوردن یه چیزایی یه چیزای دیگرو باید فدا کنه راحتی رو فدای رشته ای که دوستش داره و کاری که دوست داره. ولی اگر ذره ای سست عنصر باشه و بخواد از زیر کار در بره خودشو بیچاره کرده.
      این تعبیر یکی از پزشکای متخصص بود..بله خیلی مسیر طولانی و سختیه...امکان موفقیت هم خب منطقیه که خیلی بالا نیست

15. Top | #30

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سجاد جان بعضی ها یه جور دیگه فکر میکنن. وقتی تو مسیر پول دراوردن بیوفتن میفهمن که مثلا 10 میلیارد هم پول کمیه ولی خیلی افراد کمی وارد این مرحله میشن!
      آره مسلما همینطوره....
      بالاخره آدمی زاد بی نهایت طلبه .....
      شاید منم اگه توفیق پیدا کردم به 5-6 میلیارد رسیدم طمع کردم واسه بیشتر....
      البته قبل از پول سلامتی و عاقبت ب خیری رو از خدا میخام

صفحه 2 از 18 نخستنخست 12312 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)