انسان آرزوهاش تموم نمیشه و 100 میلیارد هم کمشه.اول آرزمون از توپ چهل تیکه خریدن شروع شد کم کم شد گوشی و کامپیوتر و لپ تاپ بعد میشه ماشین بعد یه آپارتمان نقلی 40 متری که از خودت باشه بعد یه ویلای بزرگ!کم کم میره میرسه هواپییما شخصی و جزیره شخصی
اون خونه برای شما معمولی حساب میشه برای خیلی ها آرزویی دست نیافتنی.ما که تو شهرستانیم و خونه ها ارزونه همچین خونه ای نداریم!البته توقع داشتنش رو هم نداریم.دوست عزیز 5-6 میلیارد در تهران توی محله نسبتا خوب نمیشه یک خونه معمولی 400-500 متری خرید باهاش. یعنی اصلا نمیشه!
ویرایش توسط sajjaad1 : 11 مرداد 1394 در ساعت 01:48
منم خیلی مشکل داشتم با چندتا پزشک و یه دندانپزشکو داروساز حرف زدم گفتن داروسازی بهتره ولی خب اخرم بخاطر علاقم زدم پزشکی ولی هرلحظه یه تصمیم میگیرم.....کاش میشد حداقل 3 ماه میذاشتن بریم دانشگاه درباره این رشته ها درست بفهمیم بعد انتخاب کنیم
.. نميدانم پس از مرگم چه خواهد شد ... نميخواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت ... ولي بسيار مشتاقم ... که از خاک گلويم سوتکي سازد ... گلويم سوتکي باشد به دست کودکي گستاخ و بازيگوش ... تا که پي در پي دم گرم خويش را بر گلويم سخت بفشارد .... و سراب خفتگان خفته را آشفته تر سازد ... تا بدين سان بشکند دائم سکوت مرگبارم را ...
.. نميدانم پس از مرگم چه خواهد شد ... نميخواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت ... ولي بسيار مشتاقم ... که از خاک گلويم سوتکي سازد ... گلويم سوتکي باشد به دست کودکي گستاخ و بازيگوش ... تا که پي در پي دم گرم خويش را بر گلويم سخت بفشارد .... و سراب خفتگان خفته را آشفته تر سازد ... تا بدين سان بشکند دائم سکوت مرگبارم را ...
والا این محله زیر متری 40-45 خونه نیست اصلا!!! 120 متری هم کلا اینجا نیست متراژها بزرگن.
ببخشید ما یک خانواده 5 نفره چطوری توی 120 متر میشه زندگی کنیم اون وقت؟ 400 متر خونه بزرگه؟؟؟ خونه هست فضای سبزش فقط 1000 متره. انقلاب گندترین جاهاش متری 5-6 تومن اون وقت جای خوب متری 12 تومن؟ اینا رو از کجا میاری ؟ شهرک غرب متری 12 تومن؟ فرشته متری 12؟ زعفرانیه متری 12؟ والا من اگه چنین موردی سراغ داشتی بگو همین الان در همین وقت شب میگم برات کارت به کارت کنن ازت میخرن!
به قول ابوی بنده اگر بنا بر اونجور زندگی کردن در تهران بود انسان همون کوره دهات ها زندگی کنه بهتره! سطح زندگی در تهران برای خیلیها پایینه . این دسوتمون درست میگه من در مورد شرایط خودم صحبت کردم.
خب مگه آدم خودش خونه تمیز میکنه؟ من مادرم صبح تا شب دانشگاهه. اصلا نمیرسه بخواد تمیز کنه! کسی میاد کارها رو انجام میده یه حقوقی هم سربرج داده میشه بهش. در حد 800-900 تومن. کمه ولی زندگی اون بنده خدا رو میچرخونه.
دوست عزیز جاهای متوسط به بالای تهران متراژها بزرگن چون افرادی که میخرن تواناییشو دارن قیمتها هم بالا. این دوستمون در باره اقشار متوسط به پایین که طیف اکثریت تهران رو تشکیل میدن این صحبت رو کرد.
چه بحثی هست شما میکنید؟
من هم دوست دارم هزار متر خونه داشته باشم اونم طبقه 30 برج توی فرشته اما اگه هدفم این باشه وقتی بهش میرسم باید 1000 متر را بکنم 1500 متر و خیابون فرشته را بکنم منهتن و همین منوال
به نظر من آرزو و هدف باید سیری ناپذیر باشه یعنی هیچوقت تلاش رسیدن به اون قطع نشه مگر لحظه مرگ
البته نظر من این بود و هر فردی نظراتش هم برای خودش و هم برای دیگران محترمه
Sent from my LG G3
خلاف قوانین
ویرایش شده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)