خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 12 از 18 نخستنخست ... 2111213 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 166 به 180 از 259
    1. Top | #166
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببین فقط یه چی! نشین فقط به نظرات تعدادی دانش آموز، مقداری دانشجو و کمی فارغ التحصیل اینجا گوش نده، اینجاا فقط یک بخش کوچیکی از دایره بررسیت هست، بهتره تو اجتماع های تخصصی تری نظرات تجربه دارها، حضوری، غیرحضوری همه جوره.. هم نمونه های موفق هم نمونه های شکست خورده رو بررسی کنی،این بین حتما به روحیه، هدف، شخصیت و داستان زندگیشون هم توجه کن..شاید دلیلی که باعث شده یکی دلزده شه اصلاا تو زندگی تو مهم نباشه یا تفاوتهای شخصیتی..تو سنی نداری، اگه کسی که مثلا تو 26 سالگی رفته پزشکی و الان خسته ست به این تفاوت دقت کن که نیازهای روانی آدم 30 ساله با 19 ساله فرق داره،اون بیشتر دنبال آرامش و تثبیت هست این مثال بود که متوجه منظورم از تفاوتهایی بین شرایط بشی که بدونی بهرکدوم چقدر باید اهمیت بدی...درآخر امیدوارم بهترین انتخاب رو انجام بدی، که قطعااا همین طور میشه ان شاا..خوب تحقیق کن، صدای درونت رو بشنو..از خدا یاری بخواه ..موفق باشی

2. Top | #167
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zero_Horizon نمایش پست ها
      آره...تا 60 سالگی هم میشه درس خوند

البته اگه بعداز اون 8 سال اول هنوز رغبتی برای درس خوندن برات مونده باشه
      یافتم ، اومدم از شک و دودلی درت بیارم
      نه دندون، نه پزشکی

فقط دارووووووو

3. Top | #168
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      از الان به فکر تخصص نباش. چون تو ایران فردا تو نمیتونی حدس بزنی
      این رشته از تخصص های دندونه هزینه بسیار بالا. درامد بالا. البته وام هم میدن اگه جرات گرفتنشو داشته باشی.
      اصن یکی از اهدافی که بچه های دندون دارن اینه که تخصص نگیرن شیش ساله سر و ته قضیه رو بند بیارن

من اون رادیو ک از پزشکی بش میرسن رو دوس دارم ولی مسیرشو(پزشکی) دوس ندارم :///خواستم بدونم این رادیوعه در حد اون هس یا ن

4. Top | #169
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط katy perry نمایش پست ها
      ببین فقط یه چی! نشین فقط به نظرات تعدادی دانش آموز، مقداری دانشجو و کمی فارغ التحصیل اینجا گوش نده، اینجاا فقط یک بخش کوچیکی از دایره بررسیت هست، بهتره تو اجتماع های تخصصی تری نظرات تجربه دارها، حضوری، غیرحضوری همه جوره.. هم نمونه های موفق هم نمونه های شکست خورده رو بررسی کنی،این بین حتما به روحیه، هدف، شخصیت و داستان زندگیشون هم توجه کن..شاید دلیلی که باعث شده یکی دلزده شه اصلاا تو زندگی تو مهم نباشه یا تفاوتهای شخصیتی..تو سنی نداری، اگه کسی که مثلا تو 26 سالگی رفته پزشکی و الان خسته ست به این تفاوت دقت کن که نیازهای روانی آدم 30 ساله با 19 ساله فرق داره،اون بیشتر دنبال آرامش و تثبیت هست این مثال بود که متوجه منظورم از تفاوتهایی بین شرایط بشی که بدونی بهرکدوم چقدر باید اهمیت بدی...درآخر امیدوارم بهترین انتخاب رو انجام بدی، که قطعااا همین طور میشه ان شاا..خوب تحقیق کن، صدای درونت رو بشنو..از خدا یاری بخواه ..موفق باشی
      حرفتون رو قبول دارم
      بدبختی اینجاست که پیش مشاور رفتم دانشجوهای پزشکیش ناراضی وپشیمون بودن....گفتم بیام انجمن بپرسم ...اینجا هم دانشجوهاش ناراضی و پشیمونن
      خودم تا دیروز انتخاب اولم پزشکی بود...با شناختی که از روحیات خودم دارم این رشته بهترین مورد برای منه
      ولی خب نظرات بچه های دیگه رو هم نمیشه کاملن نادیده گرفت....بدجوری دودل شدم....بعداز این همه نظرات منفی ای که دیدم دیگه کم کم دارم میرم سمت دندون پزشکی
      ولی هنوز تصمیمم قطعی نشده

5. Top | #170
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من واقعا درباره تفاوت پزشکی و دندان درامداشون شرایط چن سال بعدشون نمیدونم ولی چون پدرم داخل مرکز بهداشت کار میکنه و خونمونم نزدیکه و من بعضی وقتی واس کاری میرفتم اونجا دیدم پزشکایی ک باهاشون ک حرف میزدم میگفتن کاشکی اولویت دندون قرارمیدادیم بهتر بود یا مطب بعضی دندون پزشکا رفتم ازشون پرسیدم گفتن خدارو شکر ک پزشکی قبول نشدیم دندون قبول شدیم و از این حرفا... خلاصه این که تصمیم با خودته نمیدونم تا چن سال دیگ شرایط چجوریه بنظرم حضور ی پیش چن دندون پزشک و پزشک برو و ازشون پرس و جو کن... موفق باشی دکتر
      ویرایش توسط Mr.Moein : 02 مهر 1399 در ساعت 00:59

6. Top | #171
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bahar1377 نمایش پست ها
      یافتم ، اومدم از شک و دودلی درت بیارم
      نه دندون، نه پزشکی

فقط دارووووووو

اگه سرمایه اولیه اش رو داشتم حتمن دارو میرفتم.........

7. Top | #172
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      به خدا بی پولی هم درد بزرگیه ...
      قید خیلی از انتخاب های خوب و باید زد...

8. Top | #173
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      راستی کسی از پوکر خبر نداره؟؟!!

9. Top | #174
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      راستی کسی از پوکر خبر نداره؟؟!!
      چرا اخراج شد؟

10. Top | #175
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آقا خیر از جوونیتون ببینید
      مارم به شک انداختین
      حالا که دانشجو ها جمعن منم بگم
      من حقیقتا پزشکی رو به خاطر درساش دوس دارم و کارش رو اگر برم تخصص بگیرم
      اما قضیش اینه که برا پزشکی باید برم پردیس یا آزاد(تازه شهرهای دیگه) خانواده مشکلی ندارن میگن هر جور شده هزینه ها رو میدن
      ولی خب من شرمنده میشم بخوام این همه سال ازشون کلی پول بگیرم ...
      درسای دارو هم دوس دارم ولی انقد از کارش و اینا بد شنیدم نمیدونم اصلا بزنم تو انتخابام یا نه
      یکی بگه علاقه به علمو ول کنم ؟
      برم فیزیو سراسری ؟
      Success is what you make it

Take it how it come

11. Top | #176
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط BRUH نمایش پست ها
      آقا خیر از جوونیتون ببینید
      مارم به شک انداختین
      حالا که دانشجو ها جمعن منم بگم
      من حقیقتا پزشکی رو به خاطر درساش دوس دارم و کارش رو اگر برم تخصص بگیرم
      اما قضیش اینه که برا پزشکی باید برم پردیس یا آزاد(تازه شهرهای دیگه) خانواده مشکلی ندارن میگن هر جور شده هزینه ها رو میدن
      ولی خب من شرمنده میشم بخوام این همه سال ازشون کلی پول بگیرم ...
      درسای دارو هم دوس دارم ولی انقد از کارش و اینا بد شنیدم نمیدونم اصلا بزنم تو انتخابام یا نه
      یکی بگه علاقه به علمو ول کنم ؟
      برم فیزیو سراسری ؟
      منم مامانم میگه پول پرستاری مازاد تهران و بهت میدیم اما من وقتی میبینم وضع اقتصادی و اصلا وجدانم قبول نمیکنه. و دوستان از جمله خود شما گفتید روزانه.
      خوب دارو شاخ تره اما فیزیو بازارکارش میگن بهتره.
      راستی چرا هر کی میره دارو فکر میکنه اخرش زدن داروخونس. کسی که دارو میخونه تو شرکت های داروسازی میتونه کار کنه و کلی کارای تحقیقاتی انجام بده.

12. Top | #177
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MR.X نمایش پست ها

چرا اخراج شد؟
      چمیدونم والا ، بهتره از zero بپرسید
      شایع شده که عامل بن شدن پوکر ، زیرو بود.
      راست و دروغش و نمیدونم
      مثل اینکه دستهایی پشت پردس
      الله اعلم

13. Top | #178
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم مامانم میگه پول پرستاری مازاد تهران و بهت میدیم اما من وقتی میبینم وضع اقتصادی و اصلا وجدانم قبول نمیکنه. و دوستان از جمله خود شما گفتید روزانه.
      خوب دارو شاخ تره اما فیزیو بازارکارش میگن بهتره.
      راستی چرا هر کی میره دارو فکر میکنه اخرش زدن داروخونس. کسی که دارو میخونه تو شرکت های داروسازی میتونه کار کنه و کلی کارای تحقیقاتی انجام بده.
      والا تو یوتوب سرچ کردم یه مصاحبه بود با دانشجوهای داروسازی یکی از دانشگاه های تهران اکثرا با ناامیدی میگفتن تهش قراره بریم تو داروخونه و اینا
      فیزیو هم چند وقت پیش رفتم مطب یکی از همکارای مادرم قشنگ برام توضیح داد و دستگاه ها و اینا رو نشون داد کارشون خیلی با مزه بود دوست داشتم
      حقیقتا پارسال هم تو تاپیکا هست که من هدفم فیزیوتراپی بود ولی نمیدونم این علاقم به پزشکی چطوری توی این سال شکل گرفت (دلیلش یا افکار پشت کنکوری و فشارهای فامیل و دید جامعه و اینا یا علاقه زیادم به زیست)

Take it how it come

14. Top | #179
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کسی که میره دندون حسرت پزشکی رو نمیخوره ولی کسی که میره پزشکی احتمال اینکه حسرت دندون رو بخوره خیلی زیاده کلا دندون یچیز وسوسه کنندس

15. Top | #180
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کلا امسال فهمیدم مهم نیست چه رتبه ای بیاری به هر حال کلی دغدغه توی انتخاب رشته داری

Take it how it come

صفحه 12 از 18 نخستنخست ... 2111213 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)