خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

انتخاب صنایع دانشگاه سراسری نزدیک (بهشهر) یا عمران دانشگاه دور و شهر دیگه (شاهرود)

با سلام رتبه کنکور بنده در کمال ناباوری شد 15505 منطقه 2 و زیر گروه 1 هم شد 14815 با این رتبه احتمالا باید یکی از دو انتخاب های بالا رو داشته باشم اگ دانشگاه استان دیگه باشه هزینه هام واقعا بدجور میزنه بالا از الان فکرشو دارم میکنم دیوونه میشم ... . از اون ورم با توجه به مطالعات و تحقیقاتی که به عمل اوردم مجاب شدم برم عمران .به نظرتون چیکار کنم خیلی سخته انتخاب .
      لطفا خواهشا از صنایع برام بگین ایا مهندسی صنایع میتونه رشته خوبه برا ایندم باشه ؟ از بازار کارش درسش همه جوره اگه میدونین بگید اگه کسی که داره این رشته رو تحصیل میکنه کمکم کنه عالی میشه مخصوصا کسی که تحصیل کرده و در کار مرتبط با رشته هم هس
      مرسی

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alirezakhaki نمایش پست ها
      با سلام رتبه کنکور بنده در کمال ناباوری شد 15505 منطقه 2 و زیر گروه 1 هم شد 14815 با این رتبه احتمالا باید یکی از دو انتخاب های بالا رو داشته باشم اگ دانشگاه استان دیگه باشه هزینه هام واقعا بدجور میزنه بالا از الان فکرشو دارم میکنم دیوونه میشم ... . از اون ورم با توجه به مطالعات و تحقیقاتی که به عمل اوردم مجاب شدم برم عمران .به نظرتون چیکار کنم خیلی سخته انتخاب .
      لطفا خواهشا از صنایع برام بگین ایا مهندسی صنایع میتونه رشته خوبه برا ایندم باشه ؟ از بازار کارش درسش همه جوره اگه میدونین بگید اگه کسی که داره این رشته رو تحصیل میکنه کمکم کنه عالی میشه مخصوصا کسی که تحصیل کرده و در کار مرتبط با رشته هم هس
      مرسی
      صنایع رشته خوبیه
      اما اولویت باعلاقه است
      شما شهرستان های شبانه رو بزن 80-90 درصد قبولی مهندسی
      مشاور

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      میدونم رشته خوبیه همه میگن شبانه مهندسی صنایع توی استان خودم بهشهر که دانشگاه خوبی هس قبولم احتمالا ولی برای عمران پارسال بهشهر تا 12 هزار گرفته نمیدونم امسال میگیره یا نه ولی به هر حال اولویت های اصلیمو گذاشتم اطراف عمران ولی دلم خوش نیس که بشه . با توجه به وضعیت ایران عمران فوق العادس درسته که باز علاقه حرف اولو میزنه ولی نگاه کلی عمران یه چیز دیگس دقیقن مثل انتخاب گوشی که نیاز ادم ادمو برا خرید یه گوشی مجاب میکنه ... . ولی لعنتی شانس من باید حداقل ماهی 1 تومن در نظر داشته باشم بخام برم عمران سمنان و شاهرود شبانه واقعا زیاده نمیتونم تهیه کنم به خدا گیر کردم از اون ورم بحث ایندمه اگه برم مهندسی صنایع ...

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ؟؟؟

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      میدونم رشته خوبیه همه میگن شبانه مهندسی صنایع توی استان خودم بهشهر که دانشگاه خوبی هس قبولم احتمالا ولی برای عمران پارسال بهشهر تا 12 هزار گرفته نمیدونم امسال میگیره یا نه ولی به هر حال اولویت های اصلیمو گذاشتم اطراف عمران ولی دلم خوش نیس که بشه . با توجه به وضعیت ایران عمران فوق العادس درسته که باز علاقه حرف اولو میزنه ولی نگاه کلی عمران یه چیز دیگس دقیقن مثل انتخاب گوشی که نیاز ادم ادمو برا خرید یه گوشی مجاب میکنه ... . ولی لعنتی شانس من باید حداقل ماهی 1 تومن در نظر داشته باشم بخام برم عمران سمنان و شاهرود شبانه واقعا زیاده نمیتونم تهیه کنم به خدا گیر کردم از اون ورم بحث ایندمه اگه برم مهندسی صنایع ...
      ماهی یه تومن واسه شهریه؟
      مشاور

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      عمرا قطعا از صنایع بهتره
      از نظر آینده و بازارکار و درآمد

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منم طی یه سری مشکلات داخل خونه نتیجم 9500 منطقه 2 شد!

بین فیزیک شیراز (خارج استان) و مکانیک گیلان - شبانه (کنار خانواده) شک دارم !!!!

اگه بخوام برم شبانه ، ترمی چقدر باید شهریه بدم ؟؟
      یه سری میگن بالا 1 تومنه یه سری میگن آخرش 500 - 600 میشه !

کلا یه توضیح راجبه وضعیت شبانه میدین ؟؟؟؟؟

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من صنایعم خیلی راضی ام.یعنی قبل انتخاب رشته اطلاعی نداشتم دقیق ازش اما الان راضی ام که اومدم صنایع.
      درکل رشته ی سنگینی نیست(نه اینکه آسون باشه).
      درساشم متنوع خیلی.
      از همه چی توش هست.
      شغلم واسش هست اما بستگی به خود آدم داره که چقد کار بلد باشه.
      از درسای تخصصی شم ایناس:
      کنترل کیفیت
      کنترل پروژه
      ارزیابی کار و زمان
      اصول حسابداری
      اصول مدیریت
      ارگونومی
      برنامه ریزی تولید و کنترل موجودی
      و درسای دیگه که البته اینا تقریبا از اسمش معلومه که کارش چیه تقریبا میشه گفت هرکدوم از اینارو خیلی خوب بلد باشی میتونی بری و ازش استفاده کنی
      در کل صنایع یه جعبه ابزار در اختیارت میذاره که بعدا هرجا رفتی واسه کار(چه کارخونه کارگاه بیمارستان شرکت های خصوصی و...) براساس مشکلی که اونجا هست با ابزار مناسب که همون درساس باید مشکلو حل کنی.
      سعی کردم کلی و خلاصه و خودمونی بت بگم اگه اطلاعات بیشتر میخوای برو به این سایت:
      وب سایت شخصی دکتر مجید ایوزیان – کارشناسی ارشد مهندسی صنایع و سیستم و دکتری صنایع

سوال دیگه ایم بود در خدمتم
      راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...

تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته

تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...

تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مسیح نمایش پست ها
      من صنایعم خیلی راضی ام.یعنی قبل انتخاب رشته اطلاعی نداشتم دقیق ازش اما الان راضی ام که اومدم صنایع.
      درکل رشته ی سنگینی نیست(نه اینکه آسون باشه).
      درساشم متنوع خیلی.
      از همه چی توش هست.
      شغلم واسش هست اما بستگی به خود آدم داره که چقد کار بلد باشه.
      از درسای تخصصی شم ایناس:
      کنترل کیفیت
      کنترل پروژه
      ارزیابی کار و زمان
      اصول حسابداری
      اصول مدیریت
      ارگونومی
      برنامه ریزی تولید و کنترل موجودی
      و درسای دیگه که البته اینا تقریبا از اسمش معلومه که کارش چیه تقریبا میشه گفت هرکدوم از اینارو خیلی خوب بلد باشی میتونی بری و ازش استفاده کنی
      در کل صنایع یه جعبه ابزار در اختیارت میذاره که بعدا هرجا رفتی واسه کار(چه کارخونه کارگاه بیمارستان شرکت های خصوصی و...) براساس مشکلی که اونجا هست با ابزار مناسب که همون درساس باید مشکلو حل کنی.
      سعی کردم کلی و خلاصه و خودمونی بت بگم اگه اطلاعات بیشتر میخوای برو به این سایت:
      وب سایت شخصی دکتر مجید ایوزیان – کارشناسی ارشد مهندسی صنایع و سیستم و دکتری صنایع

سوال دیگه ایم بود در خدمتم
      دقیقن نوع کارشو نمیدونم یه چند تا مثال ذکر کنید ممنون میشم
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      ماهی یه تومن واسه شهریه؟
      نه خرج و خوراک و خونه اینا با هم میشه اینقد شهریش حدود 500 ترمی هس

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دقیقن نوع کارشو نمیدونم یه چند تا مثال ذکر کنید ممنون میشم

نه خرج و خوراک و خونه اینا با هم میشه اینقد شهریش حدود 500 ترمی هس
      خوابگاه به نفعت هست
      شهریه هم که ماهی نیست ترمیه 3 ماه یبار
      در کل بهترین رو انتخاب کن
      موفق باشی
      مشاور

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      خوابگاه به نفعت هست
      شهریه هم که ماهی نیست ترمیه 3 ماه یبار
      در کل بهترین رو انتخاب کن
      موفق باشی
      نوشتم ترمی حدود 500 میگی ماهی !؟ ماهی 500 دانشگاه بدم که پدره باید فرش زیر پارو ه مبفروشه ...
      واقعیتش من نمیتونم خوابگاه دووم بیارم کج اخلاقم غذام خیلی فرق میکنه به هیچ عنوان غذای دست هیچ کسو نمیخورم و با هر کی نمیسازم نمیشه کلا ...
      ولی خرجای دیگه خب همون خرج رو توی خود شهر خودم باید بکنم به فرض میرم شهر ایکس این خرجا مثل خوراک پوشاک و غیره رو میکنم قبول داری؟ هر چی با پدرم صحبت میکنم میگه اینطوری اون طوری نمیگه اخه هر چی من اینجا خرج کنم اونجا هم به طبع همون خرج میشه حالا یه خونه میاد روش فقط قبول داری ؟

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یکی از کاراش میشه گفت کنترل کیفیت
      شما وقتی تو یه کارخونه کار میکنی دستگاهات انقد دقیق نیست که عین مشخصاتی که میخوای تولید کنن یه تلورانسی داره.بعد اینجوری ضایعات تولید میشه یعنی مشخصاتی که شما نمیخوای یا کمتره یا بیشتره با کنترل کیفیت شما سعی میکنی این ضایعاتو کم کنی در نتیجه مصرف موادت کمتر میشه ضایعاتت کمتر میشه و هزینت کمتر میشه و سودت بالا میره.
      یا یه کار دیگه مثلا ارزیابی کار و زمان و بالانس خط تولیده مثلا میری تو یه کارخونه که خط تولیدش متوقف شده و منتظر یه قطعس که وابسته به مرحله ی قبلیه این یعنی تولید نکردن و سود نکردن و هزینه دادن شما باید اینو بالانس کنی.
      یا یه جا مدیری باید رو کار زیر دستات نظارت داشته باشی زمان استاندارد کارو بدست میاری و طبق اون سیستم پاداش یا توبیخو اجرا میکنی و مثلا با استفاده از درس ارگونومی محیطو باید برای کارگرات جوری درست کنی که راحت باشن تا بتونن بیشتر و بهتر کار کنن و از طرفی بخاطر کار سلامتی خودشون در خطر نباشه.
      اگه بازم نیازه تا بگم
      راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...

تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته

تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...

تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به خدا گیر کردم عمران شاهرود رو اولویت بالاتر بدم یا صنایع بهشهر رو ... . در هر صورت خونه بگیرم هزینه میره بالا پدره مطمئنم نمیده قشنگ ...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن