من فکر نمیکنم نیاز باشه برای زبان
آره متن کتاب درسی لازمه. علتش این نیس که سیرتاپیاز کتاب رو کامل پوشش نمیده. علتش اینه که کلا باید از کتاب خوند. خیلی فرق داره. دیدم که میگم.
نه. خوشخوان بگیری الگو تست نیاز نیس. تستای خوشخوان برای یه سال سومی کافی و مناسبه. مخصوصا که پاسخ تشریحی هم دارن.

ویرایش توسط mamad.hny : 14 شهریور 1394 در ساعت 01:07

قسمت آزمون فار رو نفهمیدم منظورتون رو. من گفتم فقط برای شیمی، کتابای شیمی آزمون پایه و پیش رو بگیرید و بزنید. همین. بقیه حرفاتون رو نفهمیدم.
برای عربی بخدا همه کتابا یه چیزن. همشون تستای کنکور و سنجش و مقداری تالیفی دارن. همین. از نظر درسنامه خیلی سبز بهتره.
یکم دیر نیس برای اینکه اول ریاضی پایه رو کار کنید بعد برید سراغ دیف؟ نظرم اینه که کلا از انرژی اتمی یا خیلی سبز بخونید و با برنامه ی آزمون پیش برید. به هیچ وجه دو منبعی نخونید. بابا بخدا منم فقط یه منبع زدم برای دیف و ریاضی پایه.
سطح خیلی بالا برای رتبه زیر 50 کشوری خوشخوان عالیه که 3 جلده.

504 آخه اینقد زیاد نیس که برای وقت گذاشتن روی اون کتابای دیگه رو نخونی. حجمش کمه. مثن تو روزی 5 کلمه ازش بخون میشه 100 روز. کنارش کتاب کمک درسی هم خواستی بخون. اما در کل به نظرم اگه زبانت تا حد متوسط رو به بالاست، درسای مهم تر از زبان هست و نیاز به کمک درسی نیس کلا.
سحرخیز که آره. خب هرروز باید میرفتم مدرسه و سحرخیز بودم دیگه. شب هم 12 میخوابیدم. ظهر هم میخوابیدم.

قطعا بهتر میشد. من مشکل اصلیم توی عمومی ها بود. و اون هم مشکل این بود که دبیر نداشتیم تقریبا اصن. اگه دبیرم خوب بود، بهم تکلیف میگفت. مشکل آرایه م رو مهرماه حل میکرد نه اینکه من دو هفته قبل کنکور مشکلم حل بشه.
ولی با این حال فکر نمیکنم بصرفه که آدم دور بشه از خونوادش. توی اراک دبیرای خوبی میاد. اگه با اونا کلاس بری و پیش خانواده باشی بهتره به نظرم. تازه فیلمای شریف هم هست.

بعد از آموزش هر فصل یه سری تمرین تشریحی داره همش مال قبل از85 .بعد از اون یه سری تست داره همش آزاد قبل از 85.فقط آخر کتاب کنکور ها رو از 89 تا 93 ضمیمه کرده.
به گفته خود الگو چهار تا چاپ آخر این کتاب بدون تغییر بوده.رو جلدشم زده مطابق با آخرین تغییرات.ولی انصافا فیزیک دومش عالیه.http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/30
ویرایش توسط broslee : 15 شهریور 1394 در ساعت 21:43

نمیدونم والا. ولی مشکل خاصی هم نیست. آدم نیاز به تست نداره اینقد سال سوم. همون تمرینای تشریحیش خوبه. آخرش هم که ضمیمه کرده بقیه تستارو.
در حال حاضر 50 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 50 مهمان)