X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 13 از 17 نخستنخست ... 3121314 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 181 به 195 از 244
    1. Top | #181
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmiR_KHD نمایش پست ها
      سلام محمد جان باز مزاحم شدم

من فیزیک دوم رو جمع کردم(جز سینماتیک و دینامیک)..فیزیک سال سومم تا فصل سه کلا جمع کردم..4و5 مونده که به نظرم اسونه و بعد میخونم..الان تو این 15 روز فیزیک پیش بخونم بهتره یا فیزیک 1 رو جمع کنم؟

یه سوال دیگه اینکه سوال خازن ها و مقاومت ها قسمت مدار ها...خیلی طول میکشه تا حل کنم مسئله رو..البته مسئله های کمی دشوار رو..اینا رو باس چیکار کرد؟؟ فقط با حل تمرین اوکی میشه؟؟
      .................................................. ................
      من واسه دیفرانسیل خیلی سبز دارم..ولی واسه پایه کتاب جدا دارم..ریاضی 2 گاج و حسابان گاج...حسابانش به نظرم تستای بیخود زیاد داره آیا تا آخر با همین کار کنم؟ یا همین رو بخونم و بمونم تا آخر پاییز و ریاضیات پایه خیلی سبزو بگیرم؟؟
      کلا با حسابان گاج حال نمیکنم.
      فیزیک پیش به نظرم بهتره بخونی. چون یکم پیش زمینه داشته باشی بری سر کلاس بهتره.

آره با تمرین حله. البته اگه اون یکی دو مورد نکته تستی که گاج توی درسنامش گفته رو بلد باشی.

ببین اگه حال نمیکنی، به نظرم بهتره عوض کنی. رریاضی پایه رو خیلی زیاد میشه خوند توی طول سال. به نظرم خیلی سبز اومد بگیرش مخصوصا که کنکورتون 25 تیره.

2. Top | #182
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali555 نمایش پست ها
      سلام .من هم فیزیک سادات رو گرفتم و علیرغم اینکه درسنامش خوبه و تشریحیاش، اما تستاش زد توی حالم.
      به نظرت فیزیک تست خالو که تا آخر شهریور میاد بگیرم برای مکمل؟
      من نظرم منفیه. فعلا همین رو کار کن یکی دو ماه بگذره. ببین آزمونارو چند میزنی، بعد تصمیم بگیر.

3. Top | #183
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      چطور موضوع مرور" اینکه از فرمول های فیزیک کجا استفاده کنید " رو انجام میدادید

4. Top | #184
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آخه مثلن توی ترمو همش 30 تا تست داره همه مال عهد ناصرالدین شاه.
      کدوم کار رو بکنم؟
      فعلا كار كن. همين تستاش رو بزن . تستاي متن درسنامه رو بزن. تستاي آخر كتاب رو بزن. اگه باز تست خواستي به كتاب تست مطابق با درصدت ميگم

5. Top | #185
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام.
      محمد جان من کانون آزمون میدم...به نظرت لازمه که سوال بقیه ازمونا مثل سنجش و گزینه 2 یا گاج رو بگیرم و تو خونه حل کنم؟؟

اگه آره کدوم رو بگیرم؟ کدوم بهتره؟

6. Top | #186
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام.
      محمد جان من کانون آزمون میدم...به نظرت لازمه که سوال بقیه ازمونا مثل سنجش و گزینه 2 یا گاج رو بگیرم و تو خونه حل کنم؟؟

اگه آره کدوم رو بگیرم؟ کدوم بهتره؟
      اگه سال سومی، نیاز نیس. ولی اگه چهارمی، فیزیک و شیمی گزینه 2 و شیمی سنجش رو بررسی کن.

7. Top | #187
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.hny نمایش پست ها
      اگه سال سومی، نیاز نیس. ولی اگه چهارمی، فیزیک و شیمی گزینه 2 و شیمی سنجش رو بررسی کن.
      چهارم ریاضی ام..واسه ریاضی لازم نیست این کار؟

8. Top | #188
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام.
      آیا باید وایسیم هر فصل تموم شه بعد تستاشو شروع کنیم؟
      اگه همه ی دوستام رفتن قلمچی، من همون برم گزینه 2؟
      سوال دیگه.کتاب فیزیک 3 شهریاری مناسبه؟
      هرفصل نه. هر مبحث تشریحیش تموم شد تست بزن.
      خب در اون صورت بهتره بری گزینه، ولی باز بستگی به خودت داره. اگه دیدی از جو دور میمونی، برو کانون ولی اهمیت نده بهش.
      فیزیک 3 شهریاری رو ندیدم.

9. Top | #189
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام.
      آیا باید وایسیم هر فصل تموم شه بعد تستاشو شروع کنیم؟
      اگه همه ی دوستام رفتن قلمچی، من همون برم گزینه 2؟
      چهارم ریاضی ام..واسه ریاضی لازم نیست این کار؟
      نه. ولی حتما آزمونای جامع سنجش رو شرکت کن

10. Top | #190
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام.نظرت درباره ی گزینه برای چهارم چیه؟

11. Top | #191
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط broslee نمایش پست ها
      سلام.نظرت درباره ی گزینه برای چهارم چیه؟
      نمی پسندم. جامعه آماری کانون می ارزه.

12. Top | #192
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نمی پسندم. جامعه آماری کانون می ارزه.
      به نظرم جامعه آماری مهم نیست.بعد میگن کانون تقلبش بیشتره و جامعه اش به درد نمیخوره.
      کانون برنامش خوبه گزینه سوالاش.به نظرم برنامه مهمتره.ولی از حاشیه های کانون خوشم نمیاد و اگره رتبه خوبی نصیبم شد و به یکی گفتم کانون بده نگه خودت چرا رفتی.

13. Top | #193
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط broslee نمایش پست ها
      به نظرم جامعه آماری مهم نیست.بعد میگن کانون تقلبش بیشتره و جامعه اش به درد نمیخوره.
      کانون برنامش خوبه گزینه سوالاش.به نظرم برنامه مهمتره.ولی از حاشیه های کانون خوشم نمیاد و اگره رتبه خوبی نصیبم شد و به یکی گفتم کانون بده نگه خودت چرا رفتی.
      من نظرم برعکسه. سال های پایه سوال خوب مهم تره. ولی سال چهارم جامعه آماری خیلی خیلی خیلی مهمتره.
      کی گفته سوالای گزینه خوبه؟ من پول نگرفتم از کانون. الانم دارم میگم که سالهای پایه برید به گزینه دو. ولی عمومی های کانون، شیمی های کانون، به مراتب بهتر از گزینه دوعه. ریاضی هم اگه کانون بهتر نباشه، هردو توی یه سطح قرار دارن. فقط توی فیزیک سوالای گزینه دو بهتره که اونم به نظرم ارزش نداره آدم بخاطرش بره گزینه دو.
      نکته دوم جوّی هست که کانون به وجود میاره. جوی که کانون بین بچه ها با ترازاش بوجود میاره خیلی خوبه از نظر من. اینکه ترازای بالای 6500 رو میزنن روی سایت خیلی خوبه به نظرم. من بارها میخواستم شل بگیرم و شل گرفتن توی سال کنکور یکی از بدترین اشتباهاست. اما چون اسم میزدن روی سایت و مردم میدیدن ترازمو، به خودم اجازه نمیدادم که شل بگیرم.
      راجب تقلب هم تاثیرش روی کار شما به صفر میل میکنه. اصلا تاثیری روی کار شما نداره. بعد اینکه الان که پاسخنامه نمیده، دیگه بهتر شده و کاملا صفر شده تقلب.

14. Top | #194
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام تبریک مجدد ( نتایج نهایی امده گفتم یه تبریک بگم دوباره )
      یه سوال کلی اینکه چطور برنامه ریزی میکردید تا در کنار دروس اختصاصی در دروس عمومی هم تسلط پیدا کردید ؟
      من امسال میرم سوم و میخوام از اول مهر شروع کنم کتاب قرابت هامون سبطی رو بخونم چون از قرابت هیچی نمیدونم و همش نگران اینم که یادم نره به نظر شما روزی یک صفحه خوبه برم جلو ؟ با چه روش مرورش کنم تا فراموش نشه ؟
      برای درس فیزیک بنظرتون خیلی سبز رو بگیرم یا الگو ؟ چون خیلی سبز آقای مصلایی هنوز ویرایش نشده البته فیزیک پایه گاج رو هم دارم ؟ ممنون

15. Top | #195
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      من نظرم برعکسه. سال های پایه سوال خوب مهم تره. ولی سال چهارم جامعه آماری خیلی خیلی خیلی مهمتره.
      کی گفته سوالای گزینه خوبه؟ من پول نگرفتم از کانون. الانم دارم میگم که سالهای پایه برید به گزینه دو. ولی عمومی های کانون، شیمی های کانون، به مراتب بهتر از گزینه دوعه. ریاضی هم اگه کانون بهتر نباشه، هردو توی یه سطح قرار دارن. فقط توی فیزیک سوالای گزینه دو بهتره که اونم به نظرم ارزش نداره آدم بخاطرش بره گزینه دو.
      نکته دوم جوّی هست که کانون به وجود میاره. جوی که کانون بین بچه ها با ترازاش بوجود میاره خیلی خوبه از نظر من. اینکه ترازای بالای 6500 رو میزنن روی سایت خیلی خوبه به نظرم. من بارها میخواستم شل بگیرم و شل گرفتن توی سال کنکور یکی از بدترین اشتباهاست. اما چون اسم میزدن روی سایت و مردم میدیدن ترازمو، به خودم اجازه نمیدادم که شل بگیرم.
      راجب تقلب هم تاثیرش روی کار شما به صفر میل میکنه. اصلا تاثیری روی کار شما نداره. بعد اینکه الان که پاسخنامه نمیده، دیگه بهتر شده و کاملا صفر شده تقلب.
      سوالا رو به ترتیب دفترچه جواب دادید؟
      ?

صفحه 13 از 17 نخستنخست ... 3121314 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 48 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 48 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن