الان یک مقدار دیر نیست برای پیشخوانی؟
من فیلمهای دبیرستان شریف رو توصیه میکنم و برای کتاب هم بستگی به شخص داره خب. آموزش قوی سیرتاپیاز داره، ولی مثلا درسنامه های الگو رو خودم پارسال خوندم که با وجود تقریبا خلاصه بودن، خیلی کمکم کرد و مشکلی نداشتم باهاشون. خیلی سبز جدید هم درسنامه ش خوبه.

خب شما به نظرم الان که وقت هست، کتاب 504 رو بخون. یه کلاسی هم برو که سریع گرامر رو تا حدی که مدرسه هست یکم بیشتر بهت یاد بده. کتاب هم به نظرم سال سوم کتاب مدرسه به درد نمیخوره. یه کتاب خارجی بگیر کار کنی بهتره.
ادبیات رو خب باید مبحثی خوند. شما بشین آرایه هارو بخون توضیح و مثالاشون رو. بعد بیت بزار جلوت و سعی کن همه ی آرایه هاش رو پیدا کنی. الانم برای سال سوم ادبیات رو هی باید مرور کنی. یعنی بخونی اولش، یه سری چیزای مهم تر رو مشخص کنی و اونارو هی مرور کنی. مخصوصا تاریخ ادبیات و لغات

به هیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییچ وجه با کتاب تست نمیشه پیشرفت کرد. زبان اصلا از این چیزا نیست. زبان رو باید اصولی یاد گرفت. تمرین حل کرد. انگلیسی حرف زد. انگلیسی نامه نوشت. انگلیسی اخبار گوش کرد. گرامر انگلیسی حل کرد. اینا با کتاب تست نمیشه. اولا باید کتاب جدای از سیستم مدرسه باشه مثل headway. دوما چون سطح زبانت خوب نیس فکر نمیکنم بتونی خودت بدون دبیر این کتاب هارو بخونی.
آره خوبه قرابت از مهر

در حال حاضر 50 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 50 مهمان)