نه تا سال 89 پانزده درصد بود سال 90 شد 25 درصد
تاثیر معدل در کنکور 90
من رو کشتید الان یک پست میزنم نحوه اعمال سوابق تحصیلی رو مینیوسم بفهمید اوضاع از چه قراره
اصلا خودتو نگران نکن من معدلم 15شد ولی دارم واسه پزشکی تهران خودمو می کشم و می دونم میشم ...اتفاقا این شکست باعث شده بیشتر درس بخونم وگرنه اصلا درس نمی خوندم هه
در مسیر دستیابی به اهدافتان زندگی شما را حتما می ازماید
یکی از اولین ازمون ها این است که شما را با درد و رنج مواجه می کند .
به قدری سخت خواهد بود که گریه خواهید کرد این بخشی از مسیر موفقیت است
اگر نمی توانید درد و رنج را تحمل کنتید همین الان کنار بکشید .....
.........
سلام ببخشید اینحا میپرسم ولی مرتبته گفتم تایپک جدید نزنم
من معدل دیپلم تجربیم ١٧.١٣ شد امسال رتبم حدودا ٥٠٠٠ میشه ولی میخام سال بعد برا زیر ١٠٠٠ بخونم...
حالا ب نظرتون دیپ مجدد بگیرم ب نفعمه یا ارزش وقت گذاشتن نداره؟
چون ٩٠درصد مطمئنم معدلم ٢٠ میشه اگه دیپلم ریاضی بگیرم...
من جای شما بودم هیچ وقت وقتمو با حسابانو هندسه 2 ( پر از اثباتای چرت و پرت )و جبر احتمال تلف نمیکردم ولی خب بازم با چند نفر مشورت کن !!!! حتما !!! بعدشم اگه میخوای دیپ مجدد بگیری زود اقدام کن !!!! مهلتش نهایتا تا اخر تیر باید باشه شایدم زود تر !!!!!هیچوقتم برای زیر هزار نخون !!!! من خیلی از این بابت تجربه دارم .... شما که فارغ التحصیلی احتمالا کتابا رو یه دور تموم کردید .... بهت پیشنهاد میکنم تمام وقت و انرژیتو بزار برای رتبه یک تا حد اقل زیر 500 شی اگر واقعا به هدفت ایمان داری!!
موفق باشید
ویرایش توسط HellishBoy : 16 تیر 1394 در ساعت 11:18
سلام بعد از مدت هاست که میبینم دقیقا یه نفر شرایط بشدت مشابه من رو داره منم سال پیش جای تو بودم با فیزیک 10 و شیمی 14 البته ریاضیم میانگین وزنی 18 بود و عمومیا بجز عربی 15.5 بالای 17 دقیقا فکرای که تو اومده تو ذهنت توذهن منم اومد ( نمرم با درصدام چیکار میکنه و ... ) تو فیزیک و شیمی از زیر صفر شروع کردم !!! و نمیگم به 100 رسوندمشون ولی خب انقدری بالا اومد که با شاگرد اولامون تو یه سطح شده بودم ..... کسایی که معدلشون سال پیش تو 19.70 و بالا تر بود ...حالا سرتو درد نیارم .... ببین این تجربمو بهت میگم گووووش کن !!!! وگرنه خودت میرسی به جای الان منو دوباره قصه میخوری که چرا .....
از همین لحظه به بعد حق فکر کردن ب معدلتو نداری !!! تو فقط باید شبو روزتو یکی کنی .... تا فکر معدل اومد تو ذهنت سریع فکرتو عوض کن .... ! تو طول سال به هیچ وجه دنبال چیزای انگیزشی نرو چون فقط وقتتو تلف میکنه ...( دقیقا کاری که من همش دنبالش بودم !! و نتیجه ای هم نداشت ) و باعث میشه نفهمی واقعا کجا ها ضعف داری . اگر برای 5000 یا 6000 میخوای بخونی بهت پیش نهاد میکنم کلا بیخیال کنکور شو چون من که برای زیر 3000 خوندم فک نکنم رتبم زیر 15000 کشور بیاد !! بخون برای زیر صد و اصلا به درصد فکر نکن 100 % مطالبو 100% بخون !!! دقت کن 100% نه کمتر !!! به هیچ وجه بدون برنامه کلی مطالعه نکن !! برنامه قلمچی اثبات شدس به نظرم ... حتی اگر ازموناشم نمیری ولی برنامشو بهت پیشنهاد میکنم .... برنامه روزانتم خودت یا مشاور بده برات بنویسه !! ( ترجیحا خودت چون هیچکس مثل خودت خودتو نمیشناسه ...! ) اگر از برنامه عقب افتادی حتما جبرانش کن .... !! و آخر اینکه هیچوقت نا امید نشو و اگه شدی این جمله رو با خودت تکرار کن { نا امیدی از جنود شیطان است !! )
موفق باشی ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)