زندگی ساعت شنی است
گاه لازم است زیرو رو شود
ویرایش توسط dian : 17 تیر 1394 در ساعت 02:17
بنام خدا
من نمره هام اینطوری
فیزیک 20 و ریاضی 20 و عربی 20 و دینی 20 و ادبیات 20 و زبان فارسی 19.75 و زبان انگلیسی 19.75 و زمین 19.75 و زیست 19.5 . شیمی 18.5 ( البته به این اعتراض دادم مطمئنم به امید خدا بالا 19 میشه ) معدلم رو حساب کردم 19.70 میاد حالا میشه با این نمره ها به تک رقمی امید داشت . البته شیمی را بالا 19 فرض کنید . واقعا هم روحیم بالاس می خواستم مطمئن شم
سلام ممنون از راهنماییت...
من جدولشو دیدم فقط حسابان تاثیر داره جبر و هندسه و اینا فقط باید بالای ١٠ بگیری...
من برای زیر ٥٠٠ میخونم حتی هدفم دورقمیه...اما تنها مانع کارم معدل کممه
اگه بخام رتبه ٢رقمی بشم با این معدل باید درصدام همه بالای ٩٥ باشه!!!!
حالا بازم باید مشورت کنم...
اره درسته خیلی خوشحالم که انقدر خوب بررسی کردی همچیو خب ببین یه پیشنهاد میکنم بهت اگه میبینی میتونی جبر و هندسه 2 رو 10 بگیری وحسابان رو 20 شی + عمومی ها بنظرم برو برای مجدد ولی اگر شک داری که میتونی تو این 1 ماهو نیم باقی مونده جبر و هندسه رو قبول شی من جای تو بودم ریسک نمیکردم ... بعدشم شما باید ترمودینامیک فیزیک ما رو بخونی من رشتم ریاضیه آدم خنگیم نیستم ولی خیلی طول کشید روش مسلط شم .... من نمیگم نمیتونی من میگم همچیو اینجوری انالیز کن برو جلو امید وارم بتونی .... که مطمئنم اگه با تمام وجود تلاش کنی قطعا از پسش بر میای نگران نباش !! بعدشم زووووووووووووود ترررررررررررررر تصمیم بگیر چون میگم مهلتش زیاد نمونده !!!! هرچی زود تر اقدام کنی به نفعته !!!
موفق باشی !!
bikhiale moadelet sho va hadafet nahayate estefade az tavanet bashe. .man kasio mishnasam k ba moadele 11 rotbe bartar shod.
تا میتونی بخون
مطمئن باش اگه بخونی هیچ وقت پشیمون نمیشی
شما رشتت ریاضیه و این جوری نیست که فقط با یه رتبه خاص بشه رشته تاپ بخونی
هر قدر بیشتر درس بخونی رتبه بهتر رشته و دانشگاه بهتر
از رتبت به عنوان محرک برای بهتر خوندن استفاده کن نه مانع
بزرگ ترین آزمون ایمان زمانی است
که آنچه می خواهید را به دست نمی آورید
با این حال قادرید بگویید:
خدایا شکرت
بله میشه امیدوار بود مخصوصا به قبولی در زیرگروه های ریاضی چون ظرفیت بالا و تعداد شرکت کننده ها پایینه
خداییش روحیه دست جمعی نیست تو کار ما...پایه باشید ی کمپین راه بندازید واسش و اعتراض کنید دم در ادرات اموزش و پرورش شهرستانا بخدا حل میشه این مشکل
واسه سربازیم 2سال عمرتو باس تلف کنی...اینم با اعتراض حل میشه
پاسخ به سوالات سربازی
نمیدونم چه اصراری دارید روی این موضوع.
شرایط نسبت به سالی که شما کنکور دادین خیلی عوض شده.
همین امسال خود من باید 2 رقمی میشدم فقط به خاطر معدل رتبم این شد.حالا هی بگین تاثیر نداره.
طرف معدلش 20 بوده فقط دینی رو زده 80 و زبان 70 بقیه درصدا داغوووون رتبه 900 منطقه 2 شده ولی در مقابل دوست من همه اختصاصیاش از اون بالاتره فقط دینی 50 و زبان 30 رتبش شده 3900 منطقه 2.
اونایی که میتونن اگه دیپلم مجدد بگیرن خیلی بهتره.
پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)