خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 41 از 41
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirhesam نمایش پست ها
      سلام دوستان با این نمرات میشه به دانشگاه گیلان امیدوار بود؟ هدفم این نیستش که رتبه زیر 1000 بیارم مثلا جزو رتبه های 5000 و 6000 میشه اورد؟

دینی: 15.5

عربی 14.5

ادبیات 17

زبان انگلیسی 17.75

حسابان 15.5

فیزیک 11

زبان فارسی 15

شیمی 14

جبر 18

هندسه 14

حسابان 15.5

در ضمن معدل کل من کم میادش به خاطر درس فیزیک هیچوقت معلمم رو نمیبخشم ولی با یه نگاه میشه گفت بد نیست نه عالیه نه کم

بدجور نگران این نمرات هستم یعنتی هروقت به فیزیک نگاه میکنم حالم گرفته میشه وروحیه ام رو میبازم ولی اینو بگم من تو فیزیک خیلی خوبم امسال معلمون فقط باهامون شوخی میکردش!!! حالا بگذریم در کل با خوندنم میشه فیزیک رو درصد تقریبا خوبی بزنم ولی این نهایی منو میترسونه
      غصه گذشته رو نخور فقط از من به تو یه نصیحت هنوز یه راه واسه ساختن ایندت داری اونم اینه که خوب واسه کنکور بخونی تا درصدات بالا باشه
      اگه خوب بخونی کنکور اصلا سخت نیست
      زندگی ساعت شنی است
      گاه لازم است زیرو رو شود

ویرایش توسط dian : 17 تیر 1394 در ساعت 02:17

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      بنام خدا

من نمره هام اینطوری
      فیزیک 20 و ریاضی 20 و عربی 20 و دینی 20 و ادبیات 20 و زبان فارسی 19.75 و زبان انگلیسی 19.75 و زمین 19.75 و زیست 19.5 . شیمی 18.5 ( البته به این اعتراض دادم مطمئنم به امید خدا بالا 19 میشه ) معدلم رو حساب کردم 19.70 میاد حالا میشه با این نمره ها به تک رقمی امید داشت . البته شیمی را بالا 19 فرض کنید . واقعا هم روحیم بالاس می خواستم مطمئن شم

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HellishBoy نمایش پست ها

من جای شما بودم هیچ وقت وقتمو با حسابانو هندسه 2 ( پر از اثباتای چرت و پرت )و جبر احتمال تلف نمیکردم ولی خب بازم با چند نفر مشورت کن !!!! حتما !!! بعدشم اگه میخوای دیپ مجدد بگیری زود اقدام کن !!!! مهلتش نهایتا تا اخر تیر باید باشه شایدم زود تر !!!!!هیچوقتم برای زیر هزار نخون !!!! من خیلی از این بابت تجربه دارم .... شما که فارغ التحصیلی احتمالا کتابا رو یه دور تموم کردید .... بهت پیشنهاد میکنم تمام وقت و انرژیتو بزار برای رتبه یک تا حد اقل زیر 500 شی اگر واقعا به هدفت ایمان داری!!

موفق باشید
      سلام ممنون از راهنماییت...
      من جدولشو دیدم فقط حسابان تاثیر داره جبر و هندسه و اینا فقط باید بالای ١٠ بگیری...
      من برای زیر ٥٠٠ میخونم حتی هدفم دورقمیه...اما تنها مانع کارم معدل کممه

اگه بخام رتبه ٢رقمی بشم با این معدل باید درصدام همه بالای ٩٥ باشه!!!!

حالا بازم باید مشورت کنم...

4. Top | #34
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Younes نمایش پست ها
      سلام ممنون از راهنماییت...
      من جدولشو دیدم فقط حسابان تاثیر داره جبر و هندسه و اینا فقط باید بالای ١٠ بگیری...
      من برای زیر ٥٠٠ میخونم حتی هدفم دورقمیه...اما تنها مانع کارم معدل کممه

اگه بخام رتبه ٢رقمی بشم با این معدل باید درصدام همه بالای ٩٥ باشه!!!!

حالا بازم باید مشورت کنم...

اره درسته خیلی خوشحالم که انقدر خوب بررسی کردی همچیو خب ببین یه پیشنهاد میکنم بهت اگه میبینی میتونی جبر و هندسه 2 رو 10 بگیری وحسابان رو 20 شی + عمومی ها بنظرم برو برای مجدد ولی اگر شک داری که میتونی تو این 1 ماهو نیم باقی مونده جبر و هندسه رو قبول شی من جای تو بودم ریسک نمیکردم ... بعدشم شما باید ترمودینامیک فیزیک ما رو بخونی من رشتم ریاضیه آدم خنگیم نیستم ولی خیلی طول کشید روش مسلط شم .... من نمیگم نمیتونی من میگم همچیو اینجوری انالیز کن برو جلو امید وارم بتونی .... که مطمئنم اگه با تمام وجود تلاش کنی قطعا از پسش بر میای نگران نباش !! بعدشم زووووووووووووود ترررررررررررررر تصمیم بگیر چون میگم مهلتش زیاد نمونده !!!! هرچی زود تر اقدام کنی به نفعته !!!

موفق باشی !!

5. Top | #35

نمایش مشخصات
      bikhiale moadelet sho va hadafet nahayate estefade az tavanet bashe. .man kasio mishnasam k ba moadele 11 rotbe bartar shod.

6. Top | #36
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      تا میتونی بخون
      مطمئن باش اگه بخونی هیچ وقت پشیمون نمیشی
      شما رشتت ریاضیه و این جوری نیست که فقط با یه رتبه خاص بشه رشته تاپ بخونی
      هر قدر بیشتر درس بخونی رتبه بهتر رشته و دانشگاه بهتر
      از رتبت به عنوان محرک برای بهتر خوندن استفاده کن نه مانع

بزرگ ترین آزمون ایمان زمانی است
      که آنچه می خواهید را به دست نمی آورید
      با این حال قادرید بگویید:
      خدایا شکرت

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بله میشه امیدوار بود مخصوصا به قبولی در زیرگروه های ریاضی چون ظرفیت بالا و تعداد شرکت کننده ها پایینه

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خداییش روحیه دست جمعی نیست تو کار ما...پایه باشید ی کمپین راه بندازید واسش و اعتراض کنید دم در ادرات اموزش و پرورش شهرستانا بخدا حل میشه این مشکل
      واسه سربازیم 2سال عمرتو باس تلف کنی...اینم با اعتراض حل میشه
      پاسخ به سوالات سربازی

9. Top | #39
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sardare azmoon نمایش پست ها
      صد دفعه به این کسانی که معدلشون پایینه گفتم من با معدل 15 دو رقمی کشور شدم حالا هی بگید نمیشه
      نمیدونم چه اصراری دارید روی این موضوع.
      شرایط نسبت به سالی که شما کنکور دادین خیلی عوض شده.
      همین امسال خود من باید 2 رقمی میشدم فقط به خاطر معدل رتبم این شد.حالا هی بگین تاثیر نداره.
      طرف معدلش 20 بوده فقط دینی رو زده 80 و زبان 70 بقیه درصدا داغوووون رتبه 900 منطقه 2 شده ولی در مقابل دوست من همه اختصاصیاش از اون بالاتره فقط دینی 50 و زبان 30 رتبش شده 3900 منطقه 2.
      اونایی که میتونن اگه دیپلم مجدد بگیرن خیلی بهتره.

10. Top | #40
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simin11 نمایش پست ها
      نمیدونم چه اصراری دارید روی این موضوع.
      شرایط نسبت به سالی که شما کنکور دادین خیلی عوض شده.
      همین امسال خود من باید 2 رقمی میشدم فقط به خاطر معدل رتبم این شد.حالا هی بگین تاثیر نداره.
      طرف معدلش 20 بوده فقط دینی رو زده 80 و زبان 70 بقیه درصدا داغوووون رتبه 900 منطقه 2 شده ولی در مقابل دوست من همه اختصاصیاش از اون بالاتره فقط دینی 50 و زبان 30 رتبش شده 3900 منطقه 2.
      اونایی که میتونن اگه دیپلم مجدد بگیرن خیلی بهتره.
      مگه من میگم تاثیر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من میگم قابل جبرانه
      ضمنا شما همونطور که معدلتون بالاتر بود رتبتون بهتر میشد اگر 5 درصد هر درس رو بالاتر میززدید هم رتبتون بهتر میشد چرا نمیگید اگر بالاتر میزدم بهتر میشدم فقط همش میگید اگر معدلم بالاتر بود بهتر میشدم؟؟؟؟/
      به وبلاگ کنکوری ما سر بزنید
      http://mmtkk.blogfa.com/

11. Top | #41
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirhesam نمایش پست ها
      سلام دوستان با این نمرات میشه به دانشگاه گیلان امیدوار بود؟ هدفم این نیستش که رتبه زیر 1000 بیارم مثلا جزو رتبه های 5000 و 6000 میشه اورد؟

دینی: 15.5

عربی 14.5

ادبیات 17

زبان انگلیسی 17.75

حسابان 15.5

فیزیک 11

زبان فارسی 15

شیمی 14

جبر 18

هندسه 14

حسابان 15.5

در ضمن معدل کل من کم میادش به خاطر درس فیزیک هیچوقت معلمم رو نمیبخشم ولی با یه نگاه میشه گفت بد نیست نه عالیه نه کم

بدجور نگران این نمرات هستم یعنتی هروقت به فیزیک نگاه میکنم حالم گرفته میشه وروحیه ام رو میبازم ولی اینو بگم من تو فیزیک خیلی خوبم امسال معلمون فقط باهامون شوخی میکردش!!! حالا بگذریم در کل با خوندنم میشه فیزیک رو درصد تقریبا خوبی بزنم ولی این نهایی منو میترسونه
      من همین حالا به شما قول میدم که با کمی تلاش به دانشگاهی که فکر میکنی میرسی
      فقط تنهاکاری که باید بکنی اینه که نمراتت رو فراموش کنی

چرا که تو کل کشور مثلا فیزیک رو در حدود نمره تو گرفتند چون واسه همه سخت بوده پس یا علی بگو و شروع کن
      پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن