X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 38
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

کتاب درسی جدید !!

سلام

اولش نمیخواستم این تاپیکو بزنم ولی هر جا رو دیدم به جواب سوالم نرسیدم !!

میخواستم بپرسم که چجوری میشه من که الان فارغ التحصیلم و میخوام کنکور 95 شرکت کنم ... کتابای سالای پیشمو گیر بیارم( مثلا سال سوم 93_94) !!؟؟ کتاب درسی منظورمه ... چون تجربه من تو این یه سال میگه که اول کتاب درسی + حل تمارینش دقیق و مفهومی !! بعد کتابای آموزشی و تست .... سال ما کتاب درسیا رو واسه پیشدانشگاهی از مدرسه توزیع میکردن , حالا اگه من بخوام این کتابا رو بگیرم میتونم از کتاب فروشیا گیر بیارم یا فقط پی دی اف ها رو باید بگیرم ؟؟ ولی پی دی اف واقعا سخته !!

حالا اگه یه نفر تجربه فارغ التحصیلی داره یا پیشنهادی داره بیاد بگه لطفا ممنون !!

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      سایت تالیق کتب درسی واسه همه سال های تحصیلی رو داره به تفکیک سال..مثلا میری تو قسمت سومش از تو کادر 93-94 رو بزن
      chap.sch.ir

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      سایت تالیق کتب درسی واسه همه سال های تحصیلی رو داره به تفکیک سال..مثلا میری تو قسمت سومش از تو کادر 93-94 رو بزن
      chap.sch.ir

خب کتابا رو پیدا کردم ولی خب کاریش نمیشه کرد ؟!! فقط بخشی از یه کتاب رو داره به کارم نمیاد اینجوری که .... !

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HellishBoy نمایش پست ها
      خب کتابا رو پیدا کردم ولی خب کاریش نمیشه کرد ؟!! فقط بخشی از یه کتاب رو داره به کارم نمیاد اینجوری که .... !
      مگه فصل به فصل کل کتاب نیست؟؟؟

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مگه فصل به فصل کل کتاب نیست؟؟؟

چرا ولی میگم با پی دی اف که نمیتونم بخونم من !!! متوجه منظورم میشی عزیز ؟!! ::. انتشارات مدرسه .:: این آدرس معتبره ؟!! میشه آنلاین خرید ؟ این لینکش تو همین سایتی که دادید بود .... ولی گشتم کتاب درسیارو نداره مثل اینکه !!

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      چرا ولی میگم با پی دی اف که نمیتونم بخونم من !!! متوجه منظورم میشی عزیز ؟!! ::. انتشارات مدرسه .:: این آدرس معتبره ؟!! میشه آنلاین خرید ؟ این لینکش تو همین سایتی که دادید بود .... ولی گشتم کتاب درسیارو نداره مثل اینکه !!
      بله متوجه شدم..اما خب کتابا بعید میدونم که پیدا شن. من فکر کردم شما با خوندن پی دی اف مشکلی ندارید..احتمالا باید پرینت بگیرید..از خیابون انقلاب بعضی جاهاش کتابا رو دارن میتونید پیدا کنید ولی خب بازم باید بعضی از کتابا رو پرینت بگیرین چون تموم شدن

7. Top | #7
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بله متوجه شدم..اما خب کتابا بعید میدونم که پیدا شن. من فکر کردم شما با خوندن پی دی اف مشکلی ندارید..احتمالا باید پرینت بگیرید..از خیابون انقلاب بعضی جاهاش کتابا رو دارن میتونید پیدا کنید ولی خب بازم باید بعضی از کتابا رو پرینت بگیرین چون تموم شدن

یا خدا !!!! مگه میشه پرینت گرفت اون همه صفحه رو ؟!! خیلی هزینه بره !! یعنی هیچ راهی نداره ؟!! اموزش پرورش برای این پشت کنکوریا هیج فکری نکرده یعنی ؟!!! الله اکبر ...

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      یا خدا !!!! مگه میشه پرینت گرفت اون همه صفحه رو ؟!! خیلی هزینه بره !! یعنی هیچ راهی نداره ؟!! اموزش پرورش برای این پشت کنکوریا هیج فکری نکرده یعنی ؟!!! الله اکبر ...
      آموش و پرورش داره همه مدارس دولتی رو غیرانتفاعی میکنه بعد شما چه انتظاراتی دارید
      شما اگه بخواید کتابا رو الان گیر بیارید باید مطابق پول پرینت رو بپردازید..همه کتابا خب نیازی به خوندن ندارن..مثلا متن ادبیات و زبان و عربی به چه دردتون میخوره..اگه تهرانی هستید و به میدون انقلاب دسترسی دارید حتما یه سری بزنید

9. Top | #9
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آموش و پرورش داره همه مدارس دولتی رو غیرانتفاعی میکنه بعد شما چه انتظاراتی دارید
      شما اگه بخواید کتابا رو الان گیر بیارید باید مطابق پول پرینت رو بپردازید..همه کتابا خب نیازی به خوندن ندارن..مثلا متن ادبیات و زبان و عربی به چه دردتون میخوره..اگه تهرانی هستید و به میدون انقلاب دسترسی دارید حتما یه سری بزنید

متاسفانه من استان مرکزیم .... ممنون که راهنمایی کردید دوستان دیگه اگه راه حلی دارن پیشنهاد کنن !!

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام

اولش نمیخواستم این تاپیکو بزنم ولی هر جا رو دیدم به جواب سوالم نرسیدم !!

میخواستم بپرسم که چجوری میشه من که الان فارغ التحصیلم و میخوام کنکور 95 شرکت کنم ... کتابای سالای پیشمو گیر بیارم( مثلا سال سوم 93_94) !!؟؟ کتاب درسی منظورمه ... چون تجربه من تو این یه سال میگه که اول کتاب درسی + حل تمارینش دقیق و مفهومی !! بعد کتابای آموزشی و تست .... سال ما کتاب درسیا رو واسه پیشدانشگاهی از مدرسه توزیع میکردن , حالا اگه من بخوام این کتابا رو بگیرم میتونم از کتاب فروشیا گیر بیارم یا فقط پی دی اف ها رو باید بگیرم ؟؟ ولی پی دی اف واقعا سخته !!

حالا اگه یه نفر تجربه فارغ التحصیلی داره یا پیشنهادی داره بیاد بگه لطفا ممنون !!

با سلام
      دوست عزیز بیشتر کتاب های منابع کنکور 94 و 95 تغییر چندانی نداشتن و فقط بعضی کتاب ها تغییر کردن و شما می تونید با مقایسه از روی همون فایل پی دی اف کتاب های درسی به اطمینان برسین و اونایی که تغییر نداشتن (که خیلی هم هستن) رو دقیقاً از همون کتابهای منبع کنکور 94 تون خیلی راحت بخونین و فقط چندتای محدود دیگه رو ببینین تغییر در چه حدی بوده چون بعضی وقتها فقط مقداری از کتاب حذف میشه و اونم میشه خودتون تعیین کنین و بعد از همون کتاب درسی قبلی تون استفاده کنین و در نهایت چندتایی که تغییرات اساسی داشتن رو فکر کنم برای کتاب های پیش از خود انتشارات مدرسه می تونین تهیه کنین و پایه ها رو همون جور که دوستمون گفتن اگه تهران هستین از کتاب فروشی های انقلاب تهیه کنین و یا اینکه پرینت بگیرین... ولی مطمئن باشین خیلی تغییرات کمه (از کنکور 94 به کنکور 95)
      پیروز و سربلند باشید
      یا علی

11. Top | #11
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تو شهر خودمون نمیتونم پیدا کنم برا پایه رو ؟ ؟!!

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      chap.sch.ir
      من رفتم این سایتو کتابای سال سوم سال تحصیلی93-94 رو به صورت فایل پی دی اف کلی نداره از جایی نمیشه فایل سرهم کل فصلا نه جداجدا رو گیر بیاریم؟

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mariyana نمایش پست ها
      من رفتم این سایتو کتابای سال سوم سال تحصیلی93-94 رو به صورت فایل پی دی اف کلی نداره از جایی نمیشه فایل سرهم کل فصلا نه جداجدا رو گیر بیاریم؟
      شاید کتابای سالای پیش باشه ولی چاپ 94-95 فعلا فقط همین سایت و به همین صورت!

14. Top | #14
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mariyana نمایش پست ها
      کاری نداره. مثلا با نرم افزار nitro فایلهای pdf رو به هم می‌شه چسبوند.

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      کلا یه سر بیاید انقلاب انتشارات مدرسه همه رو داره قیمتش ازاده.اگه دولتی بخواید باید بیاید با مترو ورداورد کرج فروشگاه چاپخونه کتابای درسی اونجا همه چی تازه از تنور میاد به فروش میرسه به قیمت دولتی.مجبورید یه سفر بیاید تهران یا پرینت بگیرید.
      ?

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن