سلام من حدسم بر این هست که با شروع سال تحصیلی جدید یعنی از اول مهر کتابهایی که عرضه میشن برای پیش که مطابق با کنکور 95 هستند و برای پایه ی سال سوم که مطابق با کنکور 96 هست و سال دوم تغییراتی با منابه کنکور 95 نداشته باشه.مولفان کتاب که هرسال کتابهارو تغییر نمیدن که.شما روز اول مهر که کتب درسی توضیع میشه به مدرستون مراجعه کنید و از مدیرتون بخواید اگر کتاب اضافی اومد بر حسب تغییراتیکه میدونید صورت گرفته بهتون بدن معمولا همیشه کتاب اضافه میاد.بعد از یکی از دانش اموزان سال چهارم کتابهاشو قرض بگیرید و با کتابهای خودتون مقایسه کنید مطمئن باشید انچنانی تغییر نکردن.واگر این روش براتون موثر واقع نشد،بعد اقدام به پرینت کتاب کنید.موفق باشید.
سلام شما صبر کنید تا اول مهر برید از مدرسه بگیرید با کتابای منطبق بر کنکور 95 مقایسشون کنید اگر تغییر داشت برید بخرید یا پرینت بگیرید
اره کتاب فروشیا دارن میتونی بگیری من یه سری از کتابارو گرفتم فقط فک کنم هزینش ازاد باشه مثلا من زیست سوم رو گرفتم13تومن درحالیکه قیمت روی جلدش 3تومن بود!!حالا دقیق نمیدونم ولی شاید بقیه جاها اینجور نباشن ولی از سایت سفارش بدی بهتره ....
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)