نوشته اصلی توسط
ahoo3654
سلام دوستان من فارغالتحصیل رشته ی تجربی هستم.همیشه دانش آموز ممتاز بودم و معدل دیپلمم 19/17شد.همه چی خوب بود تا پایان امتحان نهایی.از روز بهدش استارت زدم برای کنکور 94.با اینکه روزه بودم تمام تلاشمو میکردم و با شور و اشتیاق زیاد حداقل روزانه 8 ساعت درس میخوندم.من تنبلی نکردم اما انگار دنیا نخواست من موفق بشم انگار کائنات دست به دست هم دادن که مانع موفقیتم بشن.یکسری موضوعات پیش آمد که آرامشمو به هم زد موضوعات خانوادگی و از این حرفا که تغییر دادن اوضاع دست من نبود.و کل تابستون این درگیریها ادامه داشت ومن نتونستم هیچی درس بخونم.با شروع سال تحصیلی 94-93 کلا روحیمو از دست دادم.چون اکثر دوستام دروس پایه رو تمام کرده بودن و من حتی یه کتاب رو هم نتونسته بودم بخونم.خیلی داغون شدم.تازه همون روز اول مدرسه دبیر شیمیمون گفت که اگه تا الان پایه رو جمع نکردین،با این سنگینی درس سال چهارم عمرا دیگه بتونین جمعش کنید.و اونموقع همون یه درصد روحیمو هم از دست دادم.هر جلسه از این حرفا میزد و هممونو نا امید میکرد.تا به خودم میومدم که استارت بزنم یا یکی از اقوام نزدیکمون میمرد یا مشکلات خانوادگیمون شدید میشد.بدتر از همه اینکه خودم هم یه بیماری وحشتناک گرفتم.وافسردگی شدیدم باعث میشد که هر لحظه دست به خودکشی بزنم.کلا وضعم خیلی داغون شده بود.من از 6 سالگی ارزوی پزشک شدنو داشتم و این حق من نبود.خلاصه اینکه با این اوضاع فقط تونستم یه ماه مونده به کنکور درس بخونم.تازه همون سر جلسه ی کنکور هم شانس نیاورم و یه اتفاقای بدی واسم افتاد.رتبم شد 28000بدترین رتبه ای که فکرشم نمیکردم.احساس میکنم خدا نمیخواد من پزشک بشم.میترسم از اینکه تقدیرم اونیکه میخوام نباشه.همه میگن هر چی قسمت باشه همون میشه.اما من نمیتونم بپذیرم که تقدیرم پزشکی نباشه چون این طرز تفکر نمیذاره درس بخونم.از طرفی هم بهم میگن اگه در خودکشی درس بخونی شاید بتونی واسه کنکور 95 رتبه ی 10000 بیاری.و میگن استعدادت همین بوده.دوستان مگه ادیسون نگفته یک درصد نبوغ و 99درصد تلاش؟پس این استعداد دیگه چیه؟با این شرایطی که براتون تعریف کردم به نظرتون واقعا اگه تلاش کنم نمیتونم حداقل یه رتبه ی سه رقمی برای کنکور 95 بیارم؟یعنی میشه رتبه ی 28000رو تبدیل کرد به رتبه ی زیر هزار؟آیا میشه بر تقدیر مسلط شد؟اینا سوالای منه که همیشه بی جواب موند.ممنون میشم راهنماییم کنین.بابت پرحرفیم عذر میخوام.