بله!
نه!
Saeed735
...:::برنامه ریزی برای کنکور...آشنایی با کنکور تجربی و تشریح دروس:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور....مراحل خواندن یک درس:::...
...:::برنامه ریزی کنکور... مرورهای مهم:::...
...:::برنامه ریزی کنکور...نکات مربوط به تست زنی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...دفتربرنامه ریزی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور 95...مشاوره نیازنیست:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...نحوه ی مطالعه ی دروس مختلف:::...
سلام.چشم میگم البته اگه خواستید میتونم عکسشم بدم که فکر کنم بهتر متوجه شید.
ببینید من فقط فصل اول رو خلاصه کردم و خلاصه فصل دوم فایده نداره چون جنبه حفظ کردن بهت دست میده.چون باید اون بیت ها رو تو ذهنت حلاجی کنی و قدرت درکت بره بالا و برای حفظ کردن نیستن.ولی فصل اولش قواعدیه و اگه خلاصه کنی میتونی بعدا مراجعه کنی و راحتر مرور کنی.حالا روشمو میگم شاید به دردتون خورد.
مثلا میاید بخش دوم از فصل اول.18 قسمت داره.توی یک دفترچه یا داشت 40 برگ(بیشتر از این نیاز هم نمیشه مطمین باش)مینویسید 14-ی استمرار.بعدش جلوش توضیحات اون کادر رو خلاصه تر جلوش مینویسید.بعدش فقط وفقط یه دونه مثال ازش مینویسید.بعد میرید سراغ 15 و به همین ترتیب.این خلاصه به نظرم بهترین راهشه و خیلی خوب و خلاصمه میشه.حالا اگه بتونم عکسشم میذارم تا بهتر متوجه شید.
دوستان من یه پیشنهاد بهتون میدم خودتون درستیش رو قضاوت کنید: بین دروس عمومی ادبیات برای همه دانش آموزان(حتی رتبه های تک رقمی) از همه سخت تره و هرسال که میگذره تست های مفهومی تری ازش تو کنکور طرح میشه. پس تنها راه موفقیت در این درس اینه که مطالعه همه بخش هاش رو اصولی و با تسلط کامل پیش ببرید و برای این کار هم مطمعنا هیچ کتابی بهتر از کتاب های مفهومی و زیبای استاد گرانقدر و صاحب سبک ادبیات یعنی دکتر سبطی نیست. درسته که حجم کتاب های ایشون کمی زیاده ولی الان که تابستونه و وقت آزاد بیشتری دارید الان بهترین موقع برای آماده کردن خودتون برای غول عمومی کنکور! هست. لازم هست بگم من سال اول که کنکور میدادم همین حرف های بعضی دوستان رو میزدم و فقط از کتاب های الگو استفاده میکردم و فکر میکردم کارم هم خیلی درسته! نتیجتا هم تو کنکور 94 از 9سوال قرابت فقط تونستم به 5تاش جواب بدم و خیلیییی ضرر کردم. از اونجا که الان کنکور به سمتی داره پیش میره که تست ها جدیدتر و مفهومی تر بشن پس نباید انتطار داشته باشید که با حل فقط تست های کنکور و گزینه2 از روی کتاب نشرالگو تونایی کافی رو بدست بیارید. بلکه باید همه چیو اصولی و مفهومی و با نگاهی تازه به کتاب های درسی بخونید. طولانی شد ولی خیلی لازم بود و فقط میخواستم تجربه های چند سالم رو در اختیارتون بزارم که راه رو از همین الان درست برید. با آرزوی موفقیت برای همه دوستان کنکوری.
من خودم جفت شو دارم،به نظرم نشر دریافت رو اول بخونید(حسابی بخونید)و بعد از الگو تست بزنید
ویرایش توسط Banoo.Sajedi : 09 مرداد 1395 در ساعت 22:19
من از دریافت خوندم(حجمش زیاده تند تند بخونین)بعد از الگو تست زدم
امسال قرابت 3 تا درس 5تاغلط زدم
البته من کامل نخوندم نصف دریاف و یک سوم تستای الگو
شاید با خودتون فک کنید من که خراب کردم.....ولی اینو نخواهید فهمید تا کنکور بدین و با شرایط جلسه آشناشین....گاهی اوقات دیر میشه و آدم باید عجله کنه...
قرابت یک پایه ی ادبیاتی میخواد.مثلا میتونید برید حافظ یا گلستان بخونید.یا کتاب حافظ به روایت نوی گاج رو بخرید(خودم خریدم خیلی جالبه. در ابیات کاما و ....گذاشته تا درست بخونید و مفهومش رو درک کنید)
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه
سلام ...من سره کنکور همه ی قرابتا رو زدم درست هم زدم ..با همون کتاب نشر الگو
ببینید ب نظرم واسه قرابت ک یه کاره خیلی راحتی هست , همین جوری ترجمه بخونی ی کم کسل کنندس , من خودم گاج سبز رو میخوندم تک تک بیت ها رو متن ها رو لغت ها رو , بعد ک تموم شد یه روز بعدشم تست نشر الگو میزدم
واسه درسای عمومی بهتره همون روز ک خوندی تست نزنی ک کمی فاصله بدی بهتره !
تازشم قرابتو تنها با خوندن متن و ترجمه و اینا نمیشه سر کنکور زد , حتما حتما باس تست کار کنی !
موفق باشید![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)