ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
سعی کن فکرتو ازاد کنی این که فکرت درگیر کتاب ومنبع هست خیلی بده با خیال راحت همین منابع رو استفاده کن در ضمن همون طور که دوستان گفتند فقط هر روز به این فکر کن اون روز رو به بهترین نحو ممکن به پایان بسونی این جوری پزشکی تهران خودش میاد سراغت زیاد بهش (پزشکی تهران)فکر نکن که اینم باز شما رو وارد حاشیه میکنه
ویرایش توسط مملی تن ها : 04 تیر 1394 در ساعت 06:08
منم فک میکردم پزشکی تهران رو میارم...اما الان داروی یونی تهران قبول میشم!
بهتون توصیه مهمی میکنم : وقتی منبعی رو اتنخاب کردین و دارین از روش میخونین ...بهش ایمان داشته باشید...همش استرس اینو نداشته باشید فلان کتاب فلان نویسنده بهتره ...اینجوری از نظر فکری به یه ارامش و اعتناد به نفسی میرسید...
موفق باشید انشالله
ببینین کتاب های درسی هرساله تغیرات کمی داره تغیرات منابع ۹۵ نسبت به ۹۴ رو میتونی از اینجا دانلود کنی البته شما دوسال پیش امتحان دادی و اگر منابع ۹۴ روداری این فایل برات قابل استفادس g-nam.com/?p=3184
بعد از 3سال بازم حاشیه؟؟؟؟؟؟؟؟شما الان تو هر درس چندی؟صفر؟با هرکتابی شروع کنی فعلا تا 20 میای که
هنوز شرایط موفقیت رو ندارید
از حرفات خوشم اومد ببین اول شکست شکسته نا امیدی نداره چون هنوز می تونی تلاش کنی خوب تو هیچ مشاوری نیاز نداری خودت بهترین مشاوری اصلا ب حرف بقیه اهمیتی نده حتی حرف من به حرف دلت گوش کن با عشق بخون هرچقد ک بتونی بیشتر بهتره راستی ببین چجوری یاد میگیری یادگیری منحصر ب فرده و ب همون نحو بخون موفق باشی
37
چرا فکر میکنید حاشیس؟برا رسیدن به یچیز اونم اینقدر مهم اسباب و ابزاری لازمه.اونم چیزی که من
میخوام چیزی که ظرفیت بالایی نداره چیزی که هر سال اشخاص خاصی ازش برخوردارن خودتون بهتر میدونید اون اشخاص خاص با چه هزینه های هنگفتی بهش میرسن البته این حرفام کنار تلاشه زیاده
ها.پس نگیدحاشیه.درضمن بعداز3سال کدومه ؟من همش یکساله پشت کنکورم.امسال میشه کنکورسومم ک هنوز ندادم.واینکه صفرنیستم.امسالم پزشکی جاهای3رو میارم حتی پردیسارو ولی هدف من چیز دیگه ایه.
ویرایش توسط fatima.te : 04 تیر 1394 در ساعت 18:28
سلام دوست عزیزخیلی خوشحالم که میبینم تصمیمتونو گرفتین و کاملا هم بهش یقین دارید...شک نکنید هر هدفی در ذهن دارید دست یافتنیه...ادم های موفق از ابتدا بدون نقص نبودن...اکثر اونها در یه زمان خاص طی یک اتفاق خاص به خودشون اومدن و مسیر زندگیشونو عوض کردن...بدون نگرانی در مورد سن,وضعیت مالی,شرایط خانواده و ...فقط هدفشونو دیدن...همون هدفی که اگه بهش نمیرسیدن زندگیشون بی معنا میشد...مهم نیست چند سال پشت کنکور بودید...چند سال دارید...چه تحصیلاتی دارید و در کجای کارید...اگه واقعا هدف خودتونو پیدا کردید و بهش یقین دارید و همینطور به خودتون و تلاشتون پس بی نظیر رفتار کنید تا بی نظیر هارو به دست بیارید...برای داشتن نتیجه ای متفاوت باید متفاوت باشید...2سال زمان خوبی برای داشتن تجربه هست...دیگه میدونید چه کاری رو باید و نباید انجام بدید...از همین الان شروع کنید و تا اخر راه بدون خستگی پیش برید...اگر دنبال موفقیت هستین غیر از این نباید باشه...فقط تلاش و درست تلاش کردن و امیدواری...از همین تابستون شروع کنید از همین روزها...منتظر زمان و روز خاصی نباشید...نامحدود باشید...سقفی برای خودتون تعیین نکنید...بهترین باشید تا بهترین هارو به دست بیارید...سعی کنید تابستون در درس زیست و شیمی و عربی و زبان فارسی به مقدار قابل توجهی برسید تا بتونید در طی سال برای ضعف های خودتون بیشتر وقت بزارید...پیشنهاد میکنم حتما لغات زبان مطالعه کنید...نه تنها به درد کنکور بلکه به درد زندگیتون هم میخوره...موفق باشید.
ابجی اگه اراده ی خوب داری به سمت جلو حرکت کن که هدف نزدیکه- بیخیال سن و سال فقط اراده - بعد عمل
قدر لحظه های “زندگی” را بدان
زندگی یعنی “لبخند” به گذشته و امید به آینده
لبخند “امروز” را با غم های گذشته تلخ مکن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)