خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 37
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali96 نمایش پست ها
      زیستت خوبن فاگوزیستم بگیر شیمی چی داری؟ فیزیکاتم خوبن و اینکه واسه پزشکی تهران فقط خودت باید زحمت بکشی و به خدا توکل کنی و استارت بزنی
      مرسی از شما شیمی مبتکران.
      ولی مهم ترین دغدغم کتاب درسیامه

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatima.te نمایش پست ها
      سلام دوستان.طاعاتتون قبول.
      من یه سری سوالا داشتم ک هرچی تاپیکارو زیر و رو کردم پاسخی ک میخواستم پیدا نکردم.
      اول یکم راجع به خودم بگم.دوستان من کنکوری93بودم سال کنکور لج کردم و به درسای مدرسم چسبیدم واصلا کنکوری نخوندم.اون سال معدل پیشم شد19.95ولی کنکور شدم30هزار منطقه3.
      گفتم یه سال میمونم کولاک میکنم پزشکی تهرانو میارم شروع کردم کتاب خریدن و دنبال مشاور ک فقط پزشکی اونم تهران قبول شم.ولی اینجا هم شانس باهام یار نبود و یسری مشاور ک نه کلاه بردار وارد زندگیم شدن و فرصتامو سوزوندن.نابود کردن.منم افسرده شدم مث یه مرده متحرک سراغ کتاب ک میرفتم قیافه اون عوضی جلوچشم میومد خلاصه کنکور امسالم دادم ولی اونی ک باید میشد نشد.
      حالا خودمو پیدا کردم میخام بجنگم فقطم تهران میخوام فقط پزشکی.پس باید دورقمی شم.حالا میخوام شما دوستان ک همتون موفقین کمکم کنین.راهنماییم کنین تا به تنها هدف زندگیم برسم.تنها هدف....
      فاطیما خانوم من نمی دونم شما الان در چه وضعیتی قرار دارید یا من چه کمکی می تونم به شما بکنم ... بنده فقط یه چیز رو با یقین می تونم به شما بگم:

1.jpg
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من یه سری سوالا داشتم ک هرچی تاپیکارو زیر و رو کردم پاسخی ک میخواستم پیدا نکردم.
      اول یکم راجع به خودم بگم.دوستان من کنکوری93بودم سال کنکور لج کردم و به درسای مدرسم چسبیدم واصلا کنکوری نخوندم.اون سال معدل پیشم شد19.95ولی کنکور شدم30هزار منطقه3.
      گفتم یه سال میمونم کولاک میکنم پزشکی تهرانو میارم شروع کردم کتاب خریدن و دنبال مشاور ک فقط پزشکی اونم تهران قبول شم.ولی اینجا هم شانس باهام یار نبود و یسری مشاور ک نه کلاه بردار وارد زندگیم شدن و فرصتامو سوزوندن.نابود کردن.منم افسرده شدم مث یه مرده متحرک سراغ کتاب ک میرفتم قیافه اون عوضی جلوچشم میومد خلاصه کنکور امسالم دادم ولی اونی ک باید میشد نشد.
      حالا خودمو پیدا کردم میخام بجنگم فقطم تهران میخوام فقط پزشکی.پس باید دورقمی شم.حالا میخوام شما دوستان ک همتون موفقین کمکم کنین.راهنماییم کنین تا به تنها هدف زندگیم برسم.تنها هدف....
      اشتباه شماره یکت...هیچ وقت کمال گرا مطلق نباش...نگو فقط پزشی تهران....اولا بگو من تلاشمو میکنم تا لحظه اخر با تموم وجود...بعدش میگی دیگه من تموم کاری که میتونستمو کردم بقیش هر چی خدا بخواد...

یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز

.................
      رفقای گل انجمن
      میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
      تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم

...................

مشاوره و برنامه ریزی کنکور
      از صفر مطلق تا رتبه برتر
      ...........
      این شما نیستید که رویاتونو‌ انتخاب میکنید!
      این رویای شماست،که انتخابتون‌ کرده...

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سعی کن فکرتو ازاد کنی این که فکرت درگیر کتاب ومنبع هست خیلی بده با خیال راحت همین منابع رو استفاده کن در ضمن همون طور که دوستان گفتند فقط هر روز به این فکر کن اون روز رو به بهترین نحو ممکن به پایان بسونی این جوری پزشکی تهران خودش میاد سراغت زیاد بهش (پزشکی تهران)فکر نکن که اینم باز شما رو وارد حاشیه میکنه
      ویرایش توسط مملی تن ها : 04 تیر 1394 در ساعت 06:08

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      آقا بهزاد باور کنید اینا حاشیه نیست وقتی دیدم کتابام اونم زیست ک این قد واجب به کلی متحول شده استرس بدجوری پیداکردم.اخه چیزی ک میخوام نباید با ازمون و خطا باشه.چون سومین بارمه نمیخام بازم شکست بخورم

منم فک میکردم پزشکی تهران رو میارم...اما الان داروی یونی تهران قبول میشم!

بهتون توصیه مهمی میکنم : وقتی منبعی رو اتنخاب کردین و دارین از روش میخونین ...بهش ایمان داشته باشید...همش استرس اینو نداشته باشید فلان کتاب فلان نویسنده بهتره ...اینجوری از نظر فکری به یه ارامش و اعتناد به نفسی میرسید...

موفق باشید انشالله

6. Top | #21
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببینین کتاب های درسی هرساله تغیرات کمی داره تغیرات منابع ۹۵ نسبت به ۹۴ رو میتونی از اینجا دانلود کنی البته شما دوسال پیش امتحان دادی و اگر منابع ۹۴ روداری این فایل برات قابل استفادس g-nam.com/?p=3184

7. Top | #22
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بعد از 3سال بازم حاشیه؟؟؟؟؟؟؟؟شما الان تو هر درس چندی؟صفر؟با هرکتابی شروع کنی فعلا تا 20 میای که
      هنوز شرایط موفقیت رو ندارید

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      از حرفات خوشم اومد ببین اول شکست شکسته نا امیدی نداره چون هنوز می تونی تلاش کنی خوب تو هیچ مشاوری نیاز نداری خودت بهترین مشاوری اصلا ب حرف بقیه اهمیتی نده حتی حرف من به حرف دلت گوش کن با عشق بخون هرچقد ک بتونی بیشتر بهتره راستی ببین چجوری یاد میگیری یادگیری منحصر ب فرده و ب همون نحو بخون موفق باشی
      37

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hassanhg نمایش پست ها
      ببینین کتاب های درسی هرساله تغیرات کمی داره تغیرات منابع ۹۵ نسبت به ۹۴ رو میتونی از اینجا دانلود کنی البته شما دوسال پیش امتحان دادی و اگر منابع ۹۴ روداری این فایل برات قابل استفادس g-nam.com/?p=3184
      مرسی ازشما

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      چرا فکر میکنید حاشیس؟برا رسیدن به یچیز اونم اینقدر مهم اسباب و ابزاری لازمه.اونم چیزی که من

میخوام چیزی که ظرفیت بالایی نداره چیزی که هر سال اشخاص خاصی ازش برخوردارن خودتون بهتر میدونید اون اشخاص خاص با چه هزینه های هنگفتی بهش میرسن البته این حرفام کنار تلاشه زیاده

ها.پس نگیدحاشیه.درضمن بعداز3سال کدومه ؟من همش یکساله پشت کنکورم.امسال میشه کنکورسومم ک هنوز ندادم.واینکه صفرنیستم.امسالم پزشکی جاهای3رو میارم حتی پردیسارو ولی هدف من چیز دیگه ایه.
      نقل قول نوشته اصلی توسط rotbe bartar نمایش پست ها
      بعد از 3سال بازم حاشیه؟؟؟؟؟؟؟؟شما الان تو هر درس چندی؟صفر؟با هرکتابی شروع کنی فعلا تا 20 میای که
      هنوز شرایط موفقیت رو ندارید
      ویرایش توسط fatima.te : 04 تیر 1394 در ساعت 18:28

11. Top | #26
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیزخیلی خوشحالم که میبینم تصمیمتونو گرفتین و کاملا هم بهش یقین دارید...شک نکنید هر هدفی در ذهن دارید دست یافتنیه...ادم های موفق از ابتدا بدون نقص نبودن...اکثر اونها در یه زمان خاص طی یک اتفاق خاص به خودشون اومدن و مسیر زندگیشونو عوض کردن...بدون نگرانی در مورد سن,وضعیت مالی,شرایط خانواده و ...فقط هدفشونو دیدن...همون هدفی که اگه بهش نمیرسیدن زندگیشون بی معنا میشد...مهم نیست چند سال پشت کنکور بودید...چند سال دارید...چه تحصیلاتی دارید و در کجای کارید...اگه واقعا هدف خودتونو پیدا کردید و بهش یقین دارید و همینطور به خودتون و تلاشتون پس بی نظیر رفتار کنید تا بی نظیر هارو به دست بیارید...برای داشتن نتیجه ای متفاوت باید متفاوت باشید...2سال زمان خوبی برای داشتن تجربه هست...دیگه میدونید چه کاری رو باید و نباید انجام بدید...از همین الان شروع کنید و تا اخر راه بدون خستگی پیش برید...اگر دنبال موفقیت هستین غیر از این نباید باشه...فقط تلاش و درست تلاش کردن و امیدواری...از همین تابستون شروع کنید از همین روزها...منتظر زمان و روز خاصی نباشید...نامحدود باشید...سقفی برای خودتون تعیین نکنید...بهترین باشید تا بهترین هارو به دست بیارید...سعی کنید تابستون در درس زیست و شیمی و عربی و زبان فارسی به مقدار قابل توجهی برسید تا بتونید در طی سال برای ضعف های خودتون بیشتر وقت بزارید...پیشنهاد میکنم حتما لغات زبان مطالعه کنید...نه تنها به درد کنکور بلکه به درد زندگیتون هم میخوره...موفق باشید.

12. Top | #27
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چرا فکر میکنید حاشیس؟برا رسیدن به یچیز اونم اینقدر مهم اسباب و ابزاری لازمه.اونم چیزی که من

میخوام چیزی که ظرفیت بالایی نداره چیزی که هر سال اشخاص خاصی ازش برخوردارن خودتون بهتر میدونید اون اشخاص خاص با چه هزینه های هنگفتی بهش میرسن البته این حرفام کنار تلاشه زیاده

ها.پس نگیدحاشیه.درضمن بعداز3سال کدومه ؟من همش یکساله پشت کنکورم.امسال میشه کنکورسومم ک هنوز ندادم.واینکه صفرنیستم.امسالم پزشکی جاهای3رو میارم حتی پردیسارو ولی هدف من چیز دیگه ایه.
      تونستی برو از سایت ted سخنرانی انتونی رابینزو ببین
      باور کن حاشیه هست با عمل نشون بد هدفت چیه نه با حرف

13. Top | #28
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زندگیت رو تک بعدی نکن ......

14. Top | #29
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ابجی اگه اراده ی خوب داری به سمت جلو حرکت کن که هدف نزدیکه- بیخیال سن و سال فقط اراده - بعد عمل
      قدر لحظه های “زندگی” را بدان
      زندگی یعنی “لبخند” به گذشته و امید به آینده
      لبخند “امروز” را با غم های گذشته تلخ مکن

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      امضامو بخون
      دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)