ببینید تقریباً هر کسی که می خواد اول سال کنکور بده با هر سطحی می خواد پزشکی تهران یا داروی شهید بهشتی بیاره و کم کم در طی سال و با عملکردش این موضوع رو نشون میده که در حد و اندازه ی هدفش بوده یا نه
صرف این که شما می گین من درسم خوبه هیچ مشکلی رو حل نمی کنه حتی معدلتون هم هیچ مشکلی رو حل نمی کنه درواقع راحتتون کنم شما با یک دانش آموز صفر کیلومتر هیچ فرقی ندارید من کاری ندارم چند سال کنکور دادید یا چه تجربیاتی دارین به هر حال نتونستین به هدفتون برسین
اما اگه بخوام راهنماییتون کنم باید بگم که من از نزدیک عملکرد کسی رو که رتبه دو رقمی آورده و الان ترم دوم پزشکی تهران هست رو دنبال کردم (در واقع یه جورای خودم هم راهنماییش کردم و در موفقیتش مؤثر بودم اما چه کنیم که کوزه گر از کوزه شکسته آب می خوره
)
ایشون هم اولش از این سوالات داشت ولی خیلی زود این سوالات تو ذهنش کم رنگ شد و عملگرایی جاش رو به این سوالات به ظاهر حیاتی داد ولی میدونید چه چیزی آدمی رو که پزشکی تهران میاره از آدمی که رتبه 5 یا 6 رقمی میاره جدا می کنه عوامل اصلی فقط طرز فکر و عملکرد افرادن شک نکنید و گرنه منابع و امکانات فوق العاده در اختیاری خیلی ها هست.
کسی که برای رشته پزشکی دانشگاه تهران تلاش می کنه برای هر لحظش برنامه داره نه این که دائم ذهنش مشغول باشه، بیشتر عمل می کنه تا این که بیهوده فکر کنه یا حرف بزنه هدفی که شما انتخاب کردین هدف رقبایی هست که شاید سال ها برای این هدف تلاش کردن و نه فقط همین یک سال
پس این رقبا خیلی بی رحم هستن منتظر کوچکترین اشتباه هستن تا شما رو از گردونه رقابت خارج کنن فکر کنم دیگه حرف از کتاب و جزوه و سوال و معلم و و و زیاد زده شده نمیگم اینا لازم نیستن ولی به نظر من تو این آشفته بازار کنکور کسی موفق تره که سریع تر خودشو از این منجلاب بکشه بیرون و شروع کنه به عمل کردن این گونه سوالات و دغدغه های فکری مثل یک چرخه هستن که هیچ وفت تموم نمیشن مگر این که خودتون بخواید تمومشون کنین و به امکاناتی که دارین ایمان داشته باشید و فکر کنید بهترین امکانات و منابع برای شما همین ها هستند. مگر این که طی مطالعتون ثابت بشه منبعتون واقعاً مناسب نیست که فکر میکنم با این میزان نگرانی که شما نسبت انتخاب منابع دارین این مورد منتفی هست.
یه سری مشکلات سال کنکور کاملاً مختص خود شما هستند و هیچ مشاوری نمیتونه ابتدای کار اون ها رو پیش بینی کنه تابستون فرصتی هست که می تونید به این مشکلات شخصیتون پی ببرید و رفعشون کنید و روش های خوندن هر درس رو مختص خودتون پیدا کنید پس شما شروع کنید به مطالعه اصولی و یعد هر چقدر هم که سطح بالایی داشته باشید به مشکلاتی بر می خورین که فقط مختص خودتون هست حالا بیاید برای رفع اون ها سوال کنید و نظر بخواید حتی تک رقمی ها هم با توجه به سطحشون با چالش هایی طی سال کنکور مواجه شدن ولی خیلی سریع رفعشون کردن و به مشکلات میدون ندادن.
در مورد این حرفم فعلاً مطمثن نیستم ولی فکر کنم کتب چاپ 95 برای همه سال ها نسبت به منابع کنکور ( اول 91 دوم 92 سوم 93 و پیش 94 ) تغییر محسوسی نداشتن چون کتاب ها به تازگی به روز شدن و بعید هست یک ساله تغییر بزرگی پیدا کرده باشن.
تغییرات کتب منبع کنکور هم تو این تاپیک زحمت کشیدن گذاشتنتغییرات دقیق منابع کنکور تجربی ۹۵ نسبت به سال گذشته
می خوام یه مثال برنم شما گفتین "بقیه منابعم عالین" خوب که چی؟ آیا این منابع عالی درصد عالی شما رو که لازمه ی هدفتون هست رو هم تضمین می کنه کسی که هدفی به بزرگی شما داره هیچ وقت خیالش از هیچ درسی راحت نمیشه حتی اگر هر سوالی بش بدن درست حل کنه حتی اگه 10 ها بار یک درس رو صد بزنه باز هم به دنبال یک نکته اضافه و یک چیز بیشتر برای یادگیریه چون می خواد حتی یک قدم هم از رقیباش عقب نمونه
"
اخرین سوالم با شرایط گفته شده با این منابع پزشکی تهران قطعیه یا نه؟
اگه منابع کوچکترین اشکال واسه هدفم ایجاد میکنه بگین عوض کنم فقط تحت این مورد دوباره میشه هزینه کنم." این رو باید شما با عملکردتون نشون بدید نه حرف ما خیلی ها با منابع بدتر از این به این هدف رسیدن چون به هدفشون ایمان داشتن و واقعاً با تمام وجود تلاش کردن خیلی ها هم با هزینه های هنگفت ، منابع عالی تر از آنچه گفتید و دبیرانی نامدار هم حتی به این هدف نزدیک هم نشدن و سال ها هم پشت کنکور موندن به امید رسیدن به اون
میدونید چرا چون مشکل نه از منابع و نه از امکانات بلکه از درونشون و طرز فکرشون و عملکردشون بوده و هیچ وقت هم نخواستن این موضوع رو دز نظر بگیرن همیشه فکر کردن هیچ مشکلی ندارن و هر مشکلی هست از عوامل بیرونی هست با توجه به طرز فکری که از شما دیدم احتمال موقفیت شما رو کم می دونم (البته این نظر منه ممکنه اشتباه باشه) پس سعی کنید اندیشه تون رو تغییر بدید و مهم تر از همه شروع کنید به عمل کردن تا موفق بشید ... حرف برای راهنمایی شما خیلی بیشتر از این ها هست و این ها چیز هایی بود که به ذهنم رسید امیدوارم از بی پرده سخن گفتن من ناراحت نشده باشید و اگر ناراحت شدید پوزش می خوام.