سلام و عرض ادب داداشی
من شایعه پراکنی نمیکنم ، این قانونی است که مجلس محترم تصویب کرده است ، شما به این لینک برو ؛
همونطوری که دیدین (قسمت قرمز رنگ) سال به سال باید سوابق تحصیلی با درصد بیشتری جایگیزین کنکور بشود...
رئیس جمهور ـ حسن روحانی
قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور
ماده۱ـ اصطلاحات به کار رفته در این قانون به شرح زیر تعریف می شوند:
الف ـ سابقه تحصیلی: نمرات دروس سه سال آخر دوره متوسطه است که امتحانات آن مـطابق اصول سنجش و انـدازه گیری توسـط وزارت آموزش و پـرورش به صورت سراسری، نهایی و استاندارد مطابق مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش برگزار شده باشد.
ب ـ آزمون عمومی: آزمون سراسری از میان دروس عمومی رشته های تحصیلی در سه سال آخر دوره آموزش متوسطه است که توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود.
پ ـ آزمون اختصاصی: آزمون سراسری از میان دروس تخصصی رشته های تحصیلی در سه سال آخر دوره متوسطه است که توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود.
ت ـ رشته محل: رشته های تحصیلی که داوطلب براساس محل تحصیل (دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی) انتخاب می کند و به ادامه تحصیل می پردازد.
از طرفی علی زرافشان معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفته است که (مراجع به لینک زیر) ؛
گل پسر من خودمم هم موافق تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور نیستم چراکه این خیلی ظلمه چون در حوزه های نهایی خیلی خیلی تقلب و ... میشه و اصلاً عادلانه نیست ، برای اطلاع دوستان عرض کردم پس شما هم از دست بنده نارحت نشو و به اعصابت مسلط باش
موفق باشی
یاعلی(ع)![]()
ویرایش توسط saj8jad : 04 تیر 1394 در ساعت 11:06
بله سوابق تحصیلی بیشتر میشه...ولی بستگی داره سال بعد سوابق تحصیلی به چی بگن!!!! ممکنه سال دوم هم نهایی بشه...بگن 10 درصد دوم...ممکنه 5 درصد چهارم بشه 5 درصد دوم...ممکن هم هست تغییر نکنه...در کل خیال همه راحت باشه سال سوم از این بیشتر نمیشه واسه 95...شاید هم بشه...ولی نمیشه...trust me![]()
سلام
برای قبول شدن در يك درس نهايی 2 شرط زير لازم است كه اين دو شرط بايد همزمان وجود داشته باشه :
1 - نمره پايانی دوم ( ورقه نهايی ) حداقل 7 باشه 2 - مجموع نمرات ( مستمرها ضريب يك ، پايانی اول ضريب 2 و پايانی دوم ضريب 6 ) آن درس حداقل 97/75 باشه
در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 22 مهمان)