خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 45
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

چی جوری میشه پشتیبان شد؟؟؟

سلام چهارم تجربی هستم...تازه کنکور دادم.زبان .تجربی.هنر.....راستش میانگین تراز قلمچی پنج هزارو دویست. ی ازمون غیبت کردم....سال اول دبیرستان و سال چهارم کانون میرفتم...کلا ینی دو سال....کنکورمو خوب ندادم......توانایی تدریس یک درس ندارم.....ب نظرتون با این شرایط کانون منو پشتیبان میکنه؟؟؟؟اخه اول سالم ک رفتم ازمون تو نظر سنجی ک اول ازمون میدم ی سوال بود ک ایا میخواهید پشتیبان بشین من نمیدونم چرا زدم نه....کمک
      میتونید ی کار دانشجویی خوب بهم معرفی کنید؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      به نظر من پشتیبان شدن اصلا ارزش نداره!!
      Say It To Your Self All The Time
      You'll Have Nothing If
      You Lose This Time Again
      .So Get It Together

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ببینید پشتیبان شدن برای پول اصلا ارزش نداره...شما باید خودتون خوب باشید تا بقیه رو هم بکشید بالا...باید عشقشو داشته باشید نه صرفا برای پولش...

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این روزا 99 درصد پشتیبانا کانون از مامانشون قهر کردن شدن پشتیبان
      یه زنگ میزنن چقد میخونی؟ ازمون فردا یادت نره؟؟
      بای
      مشاور

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      این روزا 99 درصد پشتیبانا کانون از مامانشون قهر کردن شدن پشتیبان
      یه زنگ میزنن چقد میخونی؟ ازمون فردا یادت نره؟؟
      بای
      آره دقیقا ... حداکثر مکالمش 20 ثانیه تو طول دو هفته .. فک کردم فقط مشاورای شهر ما اینجورین .. البته مشاور همش کشکه ولی خیلی باحاله

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط uni dentist76 نمایش پست ها
      سلام چهارم تجربی هستم...تازه کنکور دادم.زبان .تجربی.هنر.....راستش میانگین تراز قلمچی پنج هزارو دویست. ی ازمون غیبت کردم....سال اول دبیرستان و سال چهارم کانون میرفتم...کلا ینی دو سال....کنکورمو خوب ندادم......توانایی تدریس یک درس ندارم.....ب نظرتون با این شرایط کانون منو پشتیبان میکنه؟؟؟؟اخه اول سالم ک رفتم ازمون تو نظر سنجی ک اول ازمون میدم ی سوال بود ک ایا میخواهید پشتیبان بشین من نمیدونم چرا زدم نه....کمک
      من یه مدت پشتیبان بودم انقد اعصابم خرد شد دیگه نرفتم.یادمه یکی از ازمونا که تو امتحانات بود از کل ۳۰-۴۰ نفر ۵ نفر اومده بودن.انقد ضایع شدم به همه هم بابد جواب پس میدادم چرا دانش اموزات نیومدن.پولشم خیلی کم بووود. بخصوص اشتباهه بلافاصله بعد از کنکور پشتیبان شدن چون فاصله سنی با بچه ها کم میشه و کسی حرفتو گوش نمیکنه‌.. فقط اگه خیلی به کار مشاوره علاقه داری پولش برات مهم نیس و خوب میتونی مشاوره بدی و حرف بزنی و راهکار بدی برو پشتیبانی

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      آره دقیقا ... حداکثر مکالمش 20 ثانیه تو طول دو هفته .. فک کردم فقط مشاورای شهر ما اینجورین .. البته مشاور همش کشکه ولی خیلی باحاله
      من پشتیبان دوستم بهش میزنگید همیشه در این حد بود عزیزم سلام خوبی؟ خوندی؟ افرین عزیزم..اگه تو در طئل هفته 11ساعت بخونی تی وی نبینی تفریح نداشته باشی شایــد روزانه کاشان قبول شی...خدافظ

گند میزد ب روحیه دختر مردم

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mobina1376 نمایش پست ها
      من پشتیبان دوستم بهش میزنگید همیشه در این حد بود عزیزم سلام خوبی؟ خوندی؟ افرین عزیزم..اگه تو در طئل هفته 11ساعت بخونی تی وی نبینی تفریح نداشته باشی شایــد روزانه کاشان قبول شی...خدافظ

من پشتیبان بودم درک میکنم این پشتیبانا رو. نخندین به بیچاره ها

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
      من پشتیبان بودم درک میکنم این پشتیبانا رو. نخندین به بیچاره ها
      خب بلد نیس بحرفه نحرفه..مجبورش نکردن ک...ینی گند میزنن ب روحیه شون..دردی ک دوا نمیکنن هیچ ی دردم اضافه میکنن

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات

پیشنهاد میکنم یه جلسه هم برو پیششون واسه تحلیل کارنامت خیلی جالبه یه نکته هایی بهت یاد میده اصن باورت نمیشه

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      از خداشونه که پشتیبان جذب کنن ، مخصوصا اگه بتونی خوب حرف بزنی (بهتره بگم گول بزنی)

یکیشون میگفت ماهیانه 200 میگیره

گفتم پس واسه چی موندی ؟!

خندید گفت کار بهتر سراغ داری ؟!

گفتم آره دیگه نپرسید چه کاری ؟!

===

اگه حس و حال داری با یه شخص 16.17.18 ساله
      که کلی سوال و حرف تو کله ش داره ارتباط برقرار کنی برو پشتیبان بشو !

ولی اگه مثه من حوصله خودتم نداری ، بیخیال شو و اعصاب بقیه رم خرد نکن

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      پیشنهاد میکنم یه جلسه هم برو پیششون واسه تحلیل کارنامت خیلی جالبه یه نکته هایی بهت یاد میده اصن باورت نمیشه
      نه بابا کارنامه هم تحلیل میکنن؟؟! روحیه دادن ک بلد نیستن باید دید تحلیلشون چه گندی ب حس و حال مردم میزنه

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نه بابا کارنامه هم تحلیل میکنن؟؟! روحیه دادن ک بلد نیستن باید دید تحلیلشون چه گندی ب حس و حال مردم میزنه
      یک حالی میده ...
      میری پیشش میگه ادبیات درصدت پایینه ببر بالا وای ریاضی رو بد زدی اونم ببر بالا ... ینی ما اینقد اوسکولیم اینو نمیدونم ..

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یک حالی میده ...
      میری پیشش میگه ادبیات درصدت پایینه ببر بالا وای ریاضی رو بد زدی اونم ببر بالا ... ینی ما اینقد اوسکولیم اینو نمیدونم ..
      تو هم بهش میگفتی وااااااااااااای راست میگی من فک کردم درصد ادبیاتم بهترینه الان کاملا فهمیدم ک چیکار کنم مرسی بهترینم

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تو هم بهش میگفتی وااااااااااااای راست میگی من فک کردم درصد ادبیاتم بهترینه الان کاملا فهمیدم ک چیکار کنم مرسی بهترینم
      من چیزی بهش نگفتم ولی فک کنم از طرز نگام فهمید منظورم چیه گفت تموم شدی برو

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)