خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Question واسه فیزیک چه کتاب تستی پیشنهاد میدین؟

می خواستم کلاس کنکور فیزیک بنویسم اما لا مصب خیلی گرونه و پولم نمی رسه. بقیه ی بچه ها پدر مادرشون راحت میان براشون کارت می کشن و کلاس ثبت نام می کنن، ولی من همچین شرایطی ندارم و خودم باید پول کلاسا رو بدم. کتاب تست فیزیک پایه و پیش رو دارم درسنامه هاش خیلی مفیدن مجبورم از همونا یاد بگیرم به جای معلم و کلاس .. اما واسه تست هم همین گاج خوبه؟ میشه اونقدر قوی شد که سوال کنکور باهاش جواب بدم؟ پیشنهاد شما چیه؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من خودم پیش دانشگاهی کلاس نرفتم و توی قلمچی هم فیزیک کلا(چه پایه چه پیش)کمتر از 75% نداشتم فیزیک ولی خب توی کنکور تجربی فکر میکنم 40-50 بزنم!!!
      من با وجود اینکه از درصدی که تو کنکور زدم اصلا راضی نیستم ولی پیشنهاد میکنم شما هم مثل من حتما حتما ​ کتاب گاج نقره ای پایه و پیش رو تهیه کنید
      من خودم کتابای خیلی سبر-آبی قلمچی-نشر الگو رو دارم و همایش رو دیدم خدایی هیچکدوم به اندازه گاج قوی نیستن تستاش...واقعا تستای عالی داره
      درسنامش هم که فوق العاده است..من تمام پیش دانشگاهی رو با درسنامه ی اون خوندم(مدرسه هم نمیرفتم!)و عالی توضیح میداد و هرجا لازم بود روش سریعتر حل سوال هم میگفت
      در یک کلام گاج نقره ای عالی بود

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      فقط گاج

اگه اگه اگه وقت شد الگو

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rosa_krs نمایش پست ها
      می خواستم کلاس کنکور فیزیک بنویسم اما لا مصب خیلی گرونه و پولم نمی رسه. بقیه ی بچه ها پدر مادرشون راحت میان براشون کارت می کشن و کلاس ثبت نام می کنن، ولی من همچین شرایطی ندارم و خودم باید پول کلاسا رو بدم. کتاب تست فیزیک پایه و پیش رو دارم درسنامه هاش خیلی مفیدن مجبورم از همونا یاد بگیرم به جای معلم و کلاس .. اما واسه تست هم همین گاج خوبه؟ میشه اونقدر قوی شد که سوال کنکور باهاش جواب بدم؟ پیشنهاد شما چیه؟

اگر خودتون وقت بذارین و تلاش کنین ، خوندن گاج و تست زدن خیلی مفیدتراز کلاس رفتن هست.
      سعی کنین گاج رو برای اموزش و تسلط بخصوص ،خیلی خوب بخونین و روی تست هاش مسلط بشین و بعد اگر وقت کردین یک کتاب تست قویتر تهیه کنین تا داشته هاتون تثبیت بشه.

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      قطعا بهترین کامل ترین و مفهومی ترین کتاب آموزش فیزیک پیش کتاب نشر دریافت ذهبی هستش برای تست هم می تونی از همون گاج پیش استفاده کنی. برای فیزیک پایه هم کتاب های آموزش الگو عالین

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      وقتتون رو خراب نکنید..........

کنکور فقط کتاب درسی و سوالات گذشته کنکور

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مشاور

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن