امتحان نهایی به ترازتون اضافه میکنه نه درصد.برای مثال عربی شما 4000 شده بعد امتحان نهایی عربیتون ترازش 5500.تراز کل عربیتون میشه 4375.
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
ویرایش توسط Nahal : 27 خرداد 1394 در ساعت 02:25
فکر کنم تا 1100 یا حتی بالاتر هم قبولی داشته به این لینک مراجعه کنید و ببینید
کارنامه کنکور - تخمین رتبه - انتخاب رشته
رفتم واسه قلم چیو ولی خیلی متفاوته 92 یکی از اشناها با رتبه 8خورده ای فقط دارو اورد
اما الان 1000خورده ای اینا فقط سهمیه مناطقه یا نه سهمیه دیگه ای هم دارن؟مثل بومی و...
بله خوبه.تو شهر ما حدودا 4 نفر فقط تونستن بالای 80 بشن.اون دوستانی که میگن شیمی آسون تر بوده فقط به خاطره اینه که امسال برای این سخت بودن آمادگی داشتن!کنکور پارسال فقط 3 سوال دشوار برای جواب دادن داشت.بقیه رو اگه خوب تمرین کرده بودی راحت میتونستی بزنی.ولی امسال اون از چند موردیاشون اون از محاسباتی ها اون هم از سوالهای دومشون!فقط اسید و بافر اینا رو از پارسال ساده تر داده بودن.درضمن من کنکور ریاضی رو روز قبل جواب دادم 78 درصد اما اینو 71 زدم.اون 7 درصد رو میزاریم برای جو آزمون!یعنی ریاضی ها هم الکی شلوغ کرده بودن.
بچه ها بنظرتون تو کنکور امسال 60 درصد شیمی خوبه؟؟؟

71 درصد توي 35 دقيقه ديگه؟ هه. خيلي جالبه.
اين مطلب رو بخونيد كسايي كه ميگين تجربي هم اندازه رياضي بوده: مسعود جعفری:تحلیل شیمی کنکور تجربی 94
اصن هيچ كاري به بقيه چيزا نداشته باشيم رشته رياضي 18 مسئله داشت رشته تجربي 12 تا. همين يعني 20 درصد بيشتر ميشه توي تجربي زد. بقيش هم توي لينك هست بخونيد حتما (از جمله تعداد سوالاي دشوار)
با سلام
چقد کنکور سخت بود!!!
ادب: 55
عربی:60
دینی:84
زبان:84
ریاضی:40
زیست:40
زمین: 0
فیزیک:50
شیمی:89
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)