یکی از دلایل سختی کنکور این نیست که بیشتر کسایی که کنکور تجربی شرکت میکنن وضعیتی مشابه این دوست عزیزمون zaviye دارن؟!آخه فیزیک به اون سختی 90؟؟؟!!!!76 درصد ملت رای داده بودن فراتر از حد انتظاره !!!!
یکی از دلایل سختی کنکور این نیست که بیشتر کسایی که کنکور تجربی شرکت میکنن وضعیتی مشابه این دوست عزیزمون zaviye دارن؟!آخه فیزیک به اون سختی 90؟؟؟!!!!76 درصد ملت رای داده بودن فراتر از حد انتظاره !!!!
من جفتشون(هم شیمی رشته ریاضی و هم تجربی) رو توی 55 دقیقه زدم چون ریاضی از اول سال کم خونده بودم نیم ساعتش رو میدادم فیزیک و زیستو شیمی.من خودم خیلی دوست داشتم که محاسباتی بیشتر باشه به جای اون سوال های شر و ور.وقتی محاسباتیه حل کنی مطمئنی درسته.من الان سه تا غلط داشتم دوتاش حفظی بوده یکیش محاسباتی.اونقدری که شما میگی شیمیتون سخت نبوده.مگه هر کدوم محاسباتی بیشتر داشته باشه سخت تره!من خودم هر محاسباتی به اندازه حفظی ها و درک مطلب ها وقتم رو میگرفت.
71 درصد توي 35 دقيقه ديگه؟ هه. خيلي جالبه.مسعود جعفری:تحلیل شیمی کنکور تجربی 94
اين مطلب رو بخونيد كسايي كه ميگين تجربي هم اندازه رياضي بوده:
اصن هيچ كاري به بقيه چيزا نداشته باشيم رشته رياضي 18 مسئله داشت رشته تجربي 12 تا. همين يعني 20 درصد بيشتر ميشه توي تجربي زد. بقيش هم توي لينك هست بخونيد حتما (از جمله تعداد سوالاي دشوار)
دوستان میشه یه تخمین بدید من منطقه 3 هستم پزشکی میارم سراسری؟
ادبیات 52
عربی49
دینی 64
زبان 70
ریاضی 26
زیست62
فیزیک 33
شیمی55
البته تقریبیه چون بعد چندین روز چک کردم شاید چیزی که غلط زدم تو ازمونو تو خونه درست زدم نمیدونم کاش دفترچه fرو هم میزاشتن![]()

عزيز من ما دنبال بهترين شدنيم. با رياضي زير ٣٠ درصد شيمي هرچقد هم بالا باشه رتبه نميشيم. پس خيلي مسخرس كه ميگي شيمي رو توي 55 دقيقه ميزنم. رشته تجربي زمين داره كه همه سفيد ميزارن رشته رياضي كه كلا سه درس اختصاصي داره و همه مهم هستن چطور 55 دقيقه وقت بديم به شيمي آخه؟؟؟؟
بعدم من 55 دقيقه وقت ميزاشتم صد ميزدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)