از روي كليد سنجش
ادب٦٤
عربي٥٧
زبان٧٠
ديني٧٨
رياضي و فيزيك ٢٩
شيمي٥٤
زيست ٤٠
اميدي به پزشكي ايلام هس؟(معدل ١٨.٥)
از روي كليد سنجش
ادب٦٤
عربي٥٧
زبان٧٠
ديني٧٨
رياضي و فيزيك ٢٩
شيمي٥٤
زيست ٤٠
اميدي به پزشكي ايلام هس؟(معدل ١٨.٥)
بچه ها به نظرتان چند میشم
ادبیات40
عربی48
دینی66
زبان80
ریاضی46
زیست بین 54 تا 62
فیزیک69
شیمی74
چیکار کنم بخونم 95 یا...؟
خلاف قوانین
ویرایش شده.
ادبیات : 60
عربی : 40
دینی : 60
زبان : 10
ریاضی : 30 ( معلدم 20 هست )
زیست : 60 ( تو اینم 20 هست )
شیمی : 30
فیزیک : 0
امسال میمونم![]()
ماشالله بچه های درسخون ؛ بابا دمتون گرم ،
اگه درصدای شما خوب نیست پس واسه من چیه ؟!
ادبیات ؛ 35
عربی ؛ 15
معارف ؛ 33
زبان ؛ 15
ریاضی ؛ 6
زیست ؛ 10
فیزیک ؛ 4 -
شیمی ؛ 6
معدل ؛ 10
===
امیدوار باشید ، ایشالا رشته دلخواهتون قبول میشید
راستی تو نمازخونه دانشگاه واسه ما سربازا دعا کنید
?
من فکر کنم موندنی شم درسته سنم زیاده ولی هدف واسم مهمتره.امسال اگه بخوام بخونم اشتباهات پارسالو نمیکنم.از اول فقط تست میزنم 2تام تست خواستم بزنم زماندار میزنم.از کتاب شیمی مبتکران میکشم بیرون که همون داغونم کرد با اون تستای دهه هشتادیش.ازمونای قلم چیم نمیرم تا 2هفته مونده به کنکور هنوز داریم درس میخونیم.کسی که میخواد موفق شه باید تا عید درساش تموم شه نه اینکه تازه درسه جدید بخونه.کتاب فیزیک الگو با ازمونای فار.شیمی الگو با ازمونای فار.زیست الگو با خوشخوان بعد عید دریافت.ریاضی دوم و سوم الگو اگر پیشش بیاد اونم الگو اگر نه گاج.معارف یا الگو یا گاج.ادبیات گاج.زبان مبتکران. عربی الگو. کتاب درسیم مو به مو میخورم اصلا فوکوسم رو کتاب درسیه.کنکور شده تسلط و مفهومی خوندن.
?
خیلی سبزو خوندم کتاب خوبیه ولی دیگه واسم تکراری شده ودرضمن حامد جان واسه موفقیت تو کنکور الان فقط کتابای الگورو خوب میبینم بقیه پرت شدن الان امسال یکی از دوستام فیزیکو میگه 94 زده الگو خونده بود میگفت خیلی سنگین بود بعضی وقتا دوس داشتم عوضش کنم ولی ادامه داد و موفق شد الان ریاضی 2 زده از سایت دانلود کن ببین چقد سوالاش قویه یا شیمیش که مولف سخت ترین سوالای کانونو میده در مورد شیمی فار یادت نره که فوق العادس کتاب ازمونش
?
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 14 مهمان)