X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 23 از 23
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مهدیه بانو نمایش پست ها
      من هرگز کسایی رو که به هر نحوی توی کنکور تقلب میکنن رو نمیبخشم و انشالله خدا توی اون دنیا خدا جوابشون رو بده ...کسی که اولین قدم برای رسیدن به شغل آیندش یعنی کنکور رو با گناه انجام بده توی آینده هم گناه های بدتر از اون انجام میده.... زندگی که فقط کنکور نیست توی آینده با هزار موقعیت دیگه روبرو میشیم که شاید حتی فرصت تقلب هم برامون پیش میاد باید بتونیم جلوی خودمون رو بگیریم به شرطی که از همون ابتدا یاد گرفته باشیم
      ابجی جسارتا تا حدودی باهات مخالفم این دنیا هر کی توش زرنگ تر هست به جا های بهتری میرسه ...
      کسی که سر جلسه کنکور ریسک میکنه و برگه رو جدا میکنه داره ریسک میکنه با ایندش یا میگیره یا نمیگیره اگه نگرفت که بی چارس ! گرفت هم که نوش جونش نون جییییییییگرشو میخوره

واقعا دنیا اینجوریه نه تو کنکور همه جا اگه جیگر داشته باشی و ریسک کنی به جایی میرسی
      بخای محتاطانه عملی کنی همیشه یه جا هستی

موفق باشی عزیز

2. Top | #17
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بابای من زمانی که کنکور داشت واسه زبان دقیقا همین کارو کرد!
      رشته ریاضی فیزیک رتبش 172 شد. :-d
      الان که دیگه نمیشه از این کارا کرد.

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SAMAN_SAM نمایش پست ها
      ابجی جسارتا تا حدودی باهات مخالفم این دنیا هر کی توش زرنگ تر هست به جا های بهتری میرسه ...
      کسی که سر جلسه کنکور ریسک میکنه و برگه رو جدا میکنه داره ریسک میکنه با ایندش یا میگیره یا نمیگیره اگه نگرفت که بی چارس ! گرفت هم که نوش جونش نون جییییییییگرشو میخوره

واقعا دنیا اینجوریه نه تو کنکور همه جا اگه جیگر داشته باشی و ریسک کنی به جایی میرسی
      بخای محتاطانه عملی کنی همیشه یه جا هستی

موفق باشی عزیز
      ولی من تا به حال توی عمرم یه بار هم تقلب نکردم و همیشه جزو نفرات برتر آزمون ها هستم و همیشه موفقیت هامو با روش سالم به دست میارم و برام لذت بخش تره و در ضمن ممکنه کسی با تقلب توی این دنیا به موفقیت برسه ولی قطعا توی آخرت تقاصش رو پس میده ...مشکله خیلی ها اینه که زندگی رو فقط محدود به این دنیا میدونن و همین که به خواسته های مربوط به دنیا برسن براشون کافیه ...به هرحال قرار نیست طرز تفکر همه یکی باشه..شما هم موفق باشین

4. Top | #19
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مهدیه بانو نمایش پست ها
      ولی من تا به حال توی عمرم یه بار هم تقلب نکردم و همیشه جزو نفرات برتر آزمون ها هستم و همیشه موفقیت هامو با روش سالم به دست میارم و برام لذت بخش تره و در ضمن ممکنه کسی با تقلب توی این دنیا به موفقیت برسه ولی قطعا توی آخرت تقاصش رو پس میده ...مشکله خیلی ها اینه که زندگی رو فقط محدود به این دنیا میدونن و همین که به خواسته های مربوط به دنیا برسن براشون کافیه ...به هرحال قرار نیست طرز تفکر همه یکی باشه..شما هم موفق باشین

افرین دختر خوب خخخخخخخخخخخ

5. Top | #20
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط joozef نمایش پست ها
      بچه ها اینجور که شما میگین 10 دقیقه طول میکشه تا جمع کنن، اگه مثلا ساعت بشه 9:20 و مراقب بیاد ببینه من هنوز دارم عمومی میزنم، میتونه اینو به عنوان تقلب به حساب بیاره ؟؟
      من 2 بار کنکور دادم اونم تو دو تا مکان مختلف ! تو یکیش از بلندگو اعلام کردن که وقت تموم شده و دفترچه های عمومی رو بزارین رو زمین و دفترچه های اختصاصی رو از رو زمین بردارین ! بعد اینکه میخواین جلسه رو ترک کنین خودتون بیارین هر دو تا دفترچه رو تحویل بدین ( البته تو بعضی از حوزه ها وقتی دارین اختصاصی ها رو میزنین اینا رو جمع میکنن ) ! که از نظر من این درست ترینش ـه و تو بیشتر حوزه های امتحانی این کار رو میکنن !

تو یکی دیگه اش هم اولش گفتن دیگه عمومی ها رو نزنین ! که ما جمع کنیم عمومی ها رو بعدش اختصاصی ها رو از زمین بردارین شروع کنید که این کار باعث شد 2-3 دقیقه ای از وقت اختصاصی تلف بشه ! این وسط حالا شانس ـه دیگه بیفتی گیر یکی که خیلی ادم لج و گیری ـه ممکنه بگه چرا زدی و واست دردسر درست کنه ! دقیقا واسه یکی اون ته تها همین جمله رو گفت منتها طرف اونقدر گریه و التماس کرد که طرف رضایت داد !

حالا این وسط ممکنه یه سری از مسائل و بد شانسی های دیگه ای هم نصیب آدم بشه بعد این اتفاق هم یکی بین اختصاصی ها در حال بالا اوردن بود که دویید سمت در که وسط های راه کلا بالا اورد حالا این وسط بستگی به فرد داره که چجوری با این قضیه و اون فضا کنار بیاد ..
      تنها چیزی که میتونم بگم خودتون رو واسه همه چی آماده کنید شما رو نمیدونم ولی من که به شانس اعتقاد دارم

دوستان حتما یادتون باشه که پایین اون برگ پاسخنامه باید یه سری مشخصات رو پر کنید .. مشکلی پیش نیومده تا الان در این مورد ولی محکم کاری ـه دیگه ..
      ویرایش توسط FaaRshD : 19 خرداد 1394 در ساعت 02:02

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      100 درصد چک میشه دفترچه ها !!!
      اسمتونم روش زده راحت سر جلسه میان سراغتون
      خیلی شیک برگه رو ازتون میگیرن پرتتون میکنن بیرون

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اصلا مگه وقت اختصاصی ها خیلی زیاده که بیای ده بیستا عمومی هم بزنی تو وقت اختصاصی؟؟
      الا بذکر الله تطمئن القلوب

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)