سلام بچه ها ، خسته نباشید... امیدوارم همتون با کلی انرژی و حسِ خوب این چند روز رو سپری کنید !
فکر کنم بین شماها کم نیستن کسایی که این روزها رو با استرس و نگرانی سپری می کنن !
اگه یه چیزی ، فقط یه چیزی باشه که باعث بشه کنکورُ خراب کنید استرسه!
من همه ی زحمتام به باد رفت چون پارسال نتونستم و نخواستم باور کنم که قرار نیست اتفاق بدی بیفته!
تخمینی که از رتبتون دارین شاید با آرامش یه صفر ازش به راحتی کم بشه ... اما با نگرانی رویِ بیشتر از یه صفر جلوی رتبتون حساب باز کنید...
نکنه امسال سوالا سخت بیاد....!؟؟
نکنه اون مباحثی که بهشون تسلط دارم ازشون سواله فضایی بیاد....؟؟!
نکنه قبول نشم ؟؟
نکنه ... نکنه ...!!
اینارو بریزین دور ! من انقدر به این چیزا فکر کرده بودم که نصفِ بیشتر کنکور عمومیه پارسالُ عینه مجسمه نشستم بودم ، به خودم که اومدم واقعا دیر شده بود ...
درصدای عمومیم با درصدای تو آزمونام مثه زمین تا آسمون شد...
هرچند سر اختصاصیا تونستم خودمو کنترل کنم ، اما به هر حال فاصله ام با رتبه و دانشگاهی که می خواستم زیاد شد ...![]()
اینو باور کنید که اگه سخت شه با درصدای پایین تر از الآنتونم حتی می تونین رتبه ای که انتظار دارین رو بیارین ...!! دیدم که می گما!
می دونم اینارو 1000 بار شنیدین اما به هر حال منم یکی ام از خودتون ، شاید من که بگم باورش کنید...
امید و توکلتون به خدا باشه ! اونی تو این رقابت سربلند می شه که علاوه بر شرایط علمیِ خوب ، بتونه خوب آزمون بده ...
امیدوارم حرفام مفید باشه![]()
- به هیچ عنوان از مبحثی به یه مبحث دیگه نپرین
- تو بد ترین شرایط سعی کنید دور اول فقطِ فقط سوالایی رو جواب بدین که اطمینان دارین درست و سریع به جواب می رسین، حتی اگه تعدادشون کم باشه
- از زمان غافل نشین
- سوالی که سبک جدیدی داره برای همه جدیده ! پس نگران نشین
- به جوابای سوالای اختصاصی دقت کنید !! اگه جواب تست 2 شد مواظب باشین گزینه ی 2 رو نزنید
- هر یه غلط ترازتون جا به جا می کنه ، پس به سوالایی که شک دارین جواب ندین
امیدوارم حرفام مفید باشه براتون
موفق باشید