خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 83

موضوع: معرفی مشاور

1. Top | #16
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mersad نمایش پست ها
      منم مثل شما سردرگمم نمیدونم کیو انتخاب کنم دودلم با دکتر افشار مشاوره بردارم یا نه البته کارشون خوب به نظر میاد باید دید دوستانی که مشاوره داشتن باهاش چی میگن'
      من با دکتر افشار مشاور داشتم......پیشنهاد نمیکنم با ایشون مشاوره بردارین .من یک ماه مشاورم بودن ولی اصلا توجه نمیکردن که چی میکنم یا اصن چی میخواد بهم بگه بخونم

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shagerd aval نمایش پست ها
      خدا خواست یه مشاور خوب بطور خیلی اتفاقی پیدا شد...طرف استاد دانشگاه ،رتبه کنکور ،مولف 8 جلدکتاب وسمت های دیگ....یعنی من شانس آوردما.... خدا نصیب شما کنه...
      کی هست ایشون++++

3. Top | #18
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      مهندس مقدم....
      زندگی رو بدون کنکور تصور کن....

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      مهندس مقدم....
      سایتی تلفنی آدرسی ماله کجاست اگه میشه معرفی کنید!
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
      نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو
      در سایتشون:
      http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)

بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parisaaa1234 نمایش پست ها
      من با دکتر افشار مشاور داشتم......پیشنهاد نمیکنم با ایشون مشاوره بردارین .من یک ماه مشاورم بودن ولی اصلا توجه نمیکردن که چی میکنم یا اصن چی میخواد بهم بگه بخونم
      اوکی پس خودتون مشاوره داشتین باهاش خوب شد چون میخواستم از زبون کسی که پیشش رفته ازش بپرسم'
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
      در سایتشون:
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)

6. Top | #21
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mersad نمایش پست ها
      اوکی پس خودتون مشاوره داشتین باهاش خوب شد چون میخواستم از زبون کسی که پیشش رفته ازش بپرسم'
      بله مشاور من بودن..چیزی که توی فایل صوتی میشنوین با اون چیزی که مشاوره میدن به نظرم خییلی متفاوته.....بعضی وقتا که نه اکثرا نمیدونستن چی گفتن بهم بخونم...بادی بر هوا بود برنامش

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اینقد که این کنکوریا فکر مشاوره و کتاب و سی دی و این چیزان اگه به فکر درس بودن رتبه 1 میشدن!!!!
      من سال اول که کنکور دادم قلم چی ثبت نام کرده بودم ولی اصلا درس نمیخوندم آخرش هم رفتم غیر انتفاعی
      دو سال بعدش تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم با اینکه دانشجو بودم و امتحانا ودرسای سنگین ترم 4 هم داشتم!!!!
      فقط 3 ماه خوندم و خداروشکر دانشگاهی که هدفم بود رو قبول شدم.
      خواهر و بردرای گلم اینقدر وارد حاشیه نشین لطفا بچسبین به اصل

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      مهندس مقدم....
      میشه معرفی کنین

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان من پیشنهاد میکنم طرف مشاورای مشهور کنکور نرید.چون من رفتم و واقعا پولمو دور ریختم.به فکر این نباشید که کولاک میکنه واستون،هیچ روشی واسه خوندن و تکنیک تست و ... نشون نمیدن مگه اینکه خودتو بهش نشون بدی.یعنی بتونی تو 1 ماه انتظاراتشو برآورده کنی.نکنی دیگه فقط واسه رفع تکلیف برنامه 1 هفته ای بهت میده و کاریم نداره به اینکه تاحالا چیا رو خوندی یا نه.واسه من خیلی از اون چیزایی رو که بلد بودم حذف کرد.باورتون میشه شیمی 3 رو کامل حذفید ولی من خودم ترمودینامیک رو دارم میخونم که از 4 تا تستش بتونم 3 تاشو بزنم.
      ولی من جدیدن با یه مشاور آشنا شدم کارش بد نیست خدایی.حداقل اینکه من تونستم با ی روشش دینی مو بیارم در حد 80 درصد....سایتشم اینه فعلا هم اونجور که نوشته شاگرد نمیگیره تا تابستون.
      پاسخ به سوالات سربازی

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      با سلام خدمت دوستان گرامی

نکته اول: اینکه فلانی فایل های صوتیش خیلی خوبه ولی تو مشاوره چیزی نمیگه که مساله ای کاملا واضح هستش. الان شما هم میتونی تو خونه یه فایل صوتی ضبط کنی و بزاری تو نت. خیلی راحت میشی مشاور

نکته دوم : انتخاب مشاور: تا جایی که براتون مقدور هست مشاور نگیرین. ولی اگه مجبور شدین و احساس کردین بدون مشاور نمیشه به هیچ عنوان سراغ افراد مشهور و تلویزیونی نرید. این اقایون اونقدر سرشون شلوغ هست که اصلا وقت نمی کنن به زن و بچشون برسن چه به شما ! به نظر من یکی از دوستای همون مدرستون رو که رتبه خوبی آورده و تو رشته و شهر مطلوب شما قبول شده پیدا کنین و رک و راست خواسته ها و توقعات خودتون رو مطرح کنید.

نکته سوم : برنامه ریزی: برنامه ریزی رو فقط و فقط خودتون میتونین انجام بدین. چون فقط شما هستین که از ویژگی های ذاتی خودتون و توانایی خودتون با خبر هستین. پس بیخودی آون رو به گردن مشاور و ............ نندازین!!!!!!!!!!!!
      ویرایش توسط saeedh : 14 خرداد 1394 در ساعت 21:24

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeedh نمایش پست ها
      با سلام خدمت دوستان گرامی

نکته اول: اینکه فلانی فایل های صوتیش خیلی خوبه ولی تو مشاوره چیزی نمیگه که مساله ای کاملا واضح هستش. الان شما هم میتونی تو خونه یه فایل صوتی ضبط کنی و بزاری تو نت. خیلی راحت میشی مشاور

نکته دوم : انتخاب مشاور: تا جایی که براتون مقدور هست مشاور نگیرین. ولی اگه مجبور شدین و احساس کردین بدون مشاور نمیشه به هیچ عنوان سراغ افراد مشهور و تلویزیونی نرید. این اقایون اونقدر سرشون شلوغ هست که اصلا وقت نمی کنن به زن و بچشون برسن چه به شما ! به نظر من یکی از دوستای همون مدرستون رو که رتبه خوبی آورده و تو رشته و شهر مطلوب شما قبول شده پیدا کنین و رک و راست خواسته ها و توقعات خودتون رو مطرح کنید.

نکته سوم : برنامه ریزی: برنامه ریزی رو فقط و فقط خودتون میتونین انجام بدین. چون فقط شما هستین که از ویژگی های ذاتی خودتون و توانایی خودتون با خبر هستین. پس بیخودی آون رو به گردن مشاور و ............ نندازین!!!!!!!!!!!!
      اصلا حرفاتو باید طلا گرفت مخصوصا نکته 2و 3منم میگم اون همه پول مشاورو میدم یه کلاس خوب حداقل در ضمن من خودم تجربم زیاده ولی صرفا مشاوره رو برای روش خوندن چند درس مثل ریاضی که راهنماییم کنه.
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
      در سایتشون:
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگه مشاوره غير حضوري بخواين من ميتونم كمكتون كنم.دانشجوي دندان و مشاورم تو تبريز

13. Top | #28
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام من یک مشاوره خوب میشناسم که خودش 7 بار کنکور داده !!!!!!!
      و چند تارتبه 2 رقمی و 3 رقمی تو کنکور کارشناسی داره و ارشد هم تک رقمی شده البته من شاید نتونم 100 درصد تضمینش کنم ولی خب حتما خوب بوده که همش رتبه خوب اورده

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
      سلام من یک مشاوره خوب میشناسم که خودش 7 بار کنکور داده !!!!!!!
      و چند تارتبه 2 رقمی و 3 رقمی تو کنکور کارشناسی داره و ارشد هم تک رقمی شده البته من شاید نتونم 100 درصد تضمینش کنم ولی خب حتما خوب بوده که همش رتبه خوب اورده
      سلام خوب معرفیشون می کردید اینحا
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
      چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
      وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵

15. Top | #30
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Huot نمایش پست ها
      سلام خوب معرفیشون می کردید اینحا
      منظورتون از معرفی چیه؟

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن