خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 83

موضوع: معرفی مشاور

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

معرفی مشاور

سلام دوستان عزیز کسی می تونه یه مشاور خوب معرفی کنه؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      اتفاقا منم دنبال یه مشاور خوبم برا ۹۵ خیلی گشتم ولی نظر دوستان هم مهمه سهراب فرهپور و دکتر افشار 'ایمان سرور پور'جعفر قلی' مد نظرم اینا بود بین اینا گیر کردم درسته البته خود آدم بهترین مشاوره ولی یه مشاور خوب میتونه خیلی کمک کنه حالا بیشتر رو بحث انگیزشی و روحیه'
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
      نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو
      در سایتشون:
      http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)

بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چرا میخواهی پولتو بریزی دور بیا بده به ما دعات هم میکنیم

4. Top | #4
      500
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mersad نمایش پست ها
      اتفاقا منم دنبال یه مشاور خوبم برا ۹۵ خیلی گشتم ولی نظر دوستان هم مهمه سهراب فرهپور و دکتر افشار 'ایمان سرور پور'جعفر قلی' مد نظرم اینا بود بین اینا گیر کردم درسته البته خود آدم بهترین مشاوره ولی یه مشاور خوب میتونه خیلی کمک کنه حالا بیشتر رو بحث انگیزشی و روحیه'
      به نظر من که هیچ کدوم از این گزینه ها به درد نمیخورن اما اگه اجباری تو انتخاب این مشاورا هست به ترتیب

فرهپور > سرورپور > جعفر قلی > دکتر افشار

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات

[/quote]
      نقل قول نوشته اصلی توسط 500 نمایش پست ها
      به نظر من که هیچ کدوم از این گزینه ها به درد نمیخورن اما اگه اجباری تو انتخاب این مشاورا هست به ترتیب

فرهپور > سرورپور > جعفر قلی > دکتر افشار

شما گزینه هاتو مطرح کن ببین کدومش خوبن که ما هم اشتباه نکنیم تو انتخابمون
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
      در سایتشون:
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)

6. Top | #6
      500
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

شما گزینه هاتو مطرح کن ببین کدومش خوبن که ما هم اشتباه نکنیم تو انتخابمون[/QUOTE]

بین دوست عزیز من تو تاپیک
      http://forum.konkur.in/thread10759-2.html نظرم رو دادم

اگه درباره کنکور اطلاعات میخوای که بچه های این فروم از 100 تا مشاور بهترن اما اگه میخوای

یکی باشه که مجبور بشی بهش گزارش کار بدی یعنی یه جورایی مجبورت کنه درس بخونی تمام این مشاورای اسم و رسم دار مثل سرور پور جعفر قلی دیبازر پور دستمالچی سینا تهرانی میر صادقی نیکخو و ... که اولا اکثرا شاگرد دختر فقط میگیرن دوما انقدر سرشون شلوغه که اصلا پیگیر کار شاگرد نیستن و اکثرا کاراشون رو میدن دستیاراشون که اونام خودشون یکی بودن مثل من و شما که سالای گذشته کنکور دادن مشاورایی هم مثل دکتر افشار خودمون که بیخیال من دیگه چیزی دربارشون نمیگم انشا الله که کارشون هر روز بهتر از دیروز باشه چون حوصله دردسر ندارم. از طرفی طرز فکر ایرانی جماعتو نمیشه عوض کرد که مفت باشه طناب دار باشه ایشون با تبلیغات رایگان که خرجش یه ظبط صدا و یه اینترنته و یکم جستجو و کپ زدنه مقالات مشاوره ایه این مشاور و اون مشاوره کلی طرفدار پیدا کردن . به نظر من به جای مشاور کسیو پیدا کن که ازش حساب میبری و ازش بخواه که 24 ساعت درس خوندنتو دنبال کنه و نذاره از زیره درس در بری اگه یه همچین مشاوری داشتیم حداقل برای یه سال 100 میلیون میخواست چون الان مشاورای دره پیت برای نیم ساعت مشاوره تلفنی کلی پول میگیرن چه برسه بخوان روزی چند بار کنترلت کنن این نظر من بود درست و غلطش باشه با منطق و درایت خودتون ☺
      ویرایش توسط 500 : 12 خرداد 1394 در ساعت 10:40

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      من با حرفت کاملا موافقم خودمم از گرفتن مشاور پشیمون شدم چون خدا رو شکر خودم خیلی تجربه ها دارم ولی راست میگی بچه های انجمن کارشون درسته باور کن گفتی یکی بالاسرت باشه ۲۴ ساعت من بهتر از مادرم پیدا نکردم نمیزاره آب بخورم
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
      در سایتشون:
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      درباره مشاوره سرورپور بیخیالر شی خوب نیس دوستم باهاش مشاوره داره خودش برنامه نمیریزه مثه قلم چی یه مشت دستیار داره که اونام دره پیتن

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parisaaa1234 نمایش پست ها
      درباره مشاوره سرورپور بیخیالر شی خوب نیس دوستم باهاش مشاوره داره خودش برنامه نمیریزه مثه قلم چی یه مشت دستیار داره که اونام دره پیتن
      مرسی من فک کردم این کارش درسته آخه تلویزیون جالب حرف میزنه?!
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
      در سایتشون:
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      مرسی من فک کردم این کارش درسته آخه تلویزیون جالب حرف میزنه?!
      کار انگیزشی خوبه اره .ولی برنامه ریزی دوستای من پیششن راضی نیستن
      به نظرم برا مشاور سراغ برد نرو از ادمایی که تازه کارشون شروع کردن هنوز معروف نیست استفاده کن

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اگر کسی واقعا به هدفش ایمان داشته باشه و عاشق رشته ای که دنبالش هست باشه از لحاظ انگیزه روحی چیزی کم نمیاره...
      ولی کی انگیزیه کلی ما میاد پایین؟
      وقتی که برنامه ی مناسبی نداشته باشیم...از منابع خوبی استفاده نکنیم...ساعت مطالعه ی درستی نداشته باشیم...دوره ی درس هارو رو حساب انجام ندیم...در این صورت تلاشی که ما میکنیم هم خوانی نداره با نتیجمون و کم کم نا امید میشیم...
      پس یه مشاور بیشتر از اینکه بخواد حس خوب درون تورو تشدید کنه بهتره با برنامه ریزی و روی حساب کاری کنه که با تلاش خودت نتیجه ای که میخوای رو بگیری...
      ادم از خیلی چیز ها میتونه انگیزه بگیره...ولی اصل کاری اون هدف و تلاش باید هست و مسیری که باید طی بشه...
      شما میتونین با سر زدن به کتاب فروشی ها و دیدن اشتیاق مردم برای خرید کتاب های کنکوری انگیزه بگیرید...
      حتی کسایی که واقعا عاشق پزشکی هستن میتونن با سر زدن به بیمارستان,خوندن مطلب یا داستانی کوتاه از پزشکی موفق انگیزه ی لازم رو به دست بیارن...
      پس به دنبال مشاوری باشید که مطمین باشید برنامه ریزی و نقص یابیش در حد خیلی خوب هست...اون زمان هست که هر چه بیشتر تلاش میکنین شاهد پیشرفتتون هم هستید و کم کم به اعتماد به نفس فوق العاده ای می رسید که درس خوندن نه تنها خسته کننده نمیشه...بلکه در اون لحظات کاری لذت بخش تر از خوندن پیدا نخواهید کرد...
      قبل از تصمیم گیری برای مشاوره حتما پرس و جو کنید از کسایی که سال قبل با اون شخص مشاوره داشتن...ایا واقعا نتیجه ی خوبی گرفتن؟اگر نه کم کاری از خودشون بوده؟!یا روش مشاور منطقی و خوب نبوده؟حتما از چند نفر پرس و جو کنید تا با خیال راحت با برنامه ریزی یک مشاور به هدفتون برسید...

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Hosein نمایش پست ها
      اگر کسی واقعا به هدفش ایمان داشته باشه و عاشق رشته ای که دنبالش هست باشه از لحاظ انگیزه روحی چیزی کم نمیاره...
      ولی کی انگیزیه کلی ما میاد پایین؟
      وقتی که برنامه ی مناسبی نداشته باشیم...از منابع خوبی استفاده نکنیم...ساعت مطالعه ی درستی نداشته باشیم...دوره ی درس هارو رو حساب انجام ندیم...در این صورت تلاشی که ما میکنیم هم خوانی نداره با نتیجمون و کم کم نا امید میشیم...
      پس یه مشاور بیشتر از اینکه بخواد حس خوب درون تورو تشدید کنه بهتره با برنامه ریزی و روی حساب کاری کنه که با تلاش خودت نتیجه ای که میخوای رو بگیری...
      ادم از خیلی چیز ها میتونه انگیزه بگیره...ولی اصل کاری اون هدف و تلاش کافی هست...
      شما میتونین با سر زدن به کتاب فروشی ها و دیدن اشتیاق مردم برای خرید کتاب های کنکوری انگیزه بگیرید...
      حتی کسایی که واقعا عاشق پزشکی هستن میتونن با سر زدن به بیمارستان,خوندن مطلب یا داستانی کوتاه از پزشکی موفق انگیزه ی لازم رو به دست بیارن...
      پس به دنبال مشاوری باشید که مطمین باشید برنامه ریزی و نقص یابیش در حد خیلی خوب هست...اون زمان هست که هر چه بیشتر تلاش میکنین شاهد پیشرفتتون هم هستید و کم کم به اعتماد به نفس فوق العاده ای می رسید که درس خوندن نه تنها خسته کننده نمیشه...بلکه در اون لحظات کاری لذت بخش تر از خوندن پیدا نخواهید کرد...
      قبل از تصمیم گیری برای مشاوره حتما پرس و جو کنید از کسایی که سال قبل با اون شخص مشاوره داشتن...ایا واقعا نتیجه ی خوبی گرفتن؟اگر نه کم کاری از خودشون بوده؟!یا روش مشاور منطقی و خوب نبوده؟حتما از چند نفر پرس و جو کنید تا با خیال راحت با برنامه ریزی یک مشاور به هدفتون برسید...
      من خیلی گشتم وی یه ادم درست و حسابی نبود

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      من خیلی گشتم وی یه ادم درست و حسابی نبود
      منم مثل شما سردرگمم نمیدونم کیو انتخاب کنم دودلم با دکتر افشار مشاوره بردارم یا نه البته کارشون خوب به نظر میاد باید دید دوستانی که مشاوره داشتن باهاش چی میگن'
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
      در سایتشون:
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      کار انگیزشی خوبه اره .ولی برنامه ریزی دوستای من پیششن راضی نیستن
      به نظرم برا مشاور سراغ برد نرو از ادمایی که تازه کارشون شروع کردن هنوز معروف نیست استفاده کن
      من منتظرم رفیق صمیمیم امسال رتبه بیاره درسش خوبه ازش کمک بگیرم ولی مشاور چون چند ساله با بچه های مختلف کار میکنه تجربش بیشتره سر اون رو انتخاب مشاور حساسم'
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
      در سایتشون:
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)

15. Top | #15
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      خدا خواست یه مشاور خوب بطور خیلی اتفاقی پیدا شد...طرف استاد دانشگاه ،رتبه کنکور ،مولف 8 جلدکتاب وسمت های دیگ....یعنی من شانس آوردما.... خدا نصیب شما کنه...
      زندگی رو بدون کنکور تصور کن....

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن