خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 6 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 83

موضوع: معرفی مشاور

1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خدایی از دست ندین اینیو که من معرفی کردم.سایتش هم اینجاست ، من واقعا درصد بالای دینی و زبانمو تو کنکور مدیونشم با اینکه حدودا 1.5ماه مونده به کنکور رفتم پیشش.فقط یه چیز که تو این تاپیک بارها توسط بچه ها گفته شده از منم تاکید باشه که تو رو خدا سراغ این مشاورا مشهور نرید.اصلا کاری نمیکنن.من رفتم فقط پولمو ریختم دور
      پاسخ به سوالات سربازی

2. Top | #32
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MOHAMMAD_G H نمایش پست ها
      خدایی از دست ندین اینیو که من معرفی کردم.سایتش هم اینجاست ، من واقعا درصد بالای دینی و زبانمو تو کنکور مدیونشم با اینکه حدودا 1.5ماه مونده به کنکور رفتم پیشش.فقط یه چیز که تو این تاپیک بارها توسط بچه ها گفته شده از منم تاکید باشه که تو رو خدا سراغ این مشاورا مشهور نرید.اصلا کاری نمیکنن.من رفتم فقط پولمو ریختم دور
      منم نظرم اینه که رتبه های برتر کنکور مثل همین کسی که معرفیش کردم شاید بهتر از این معروفا باشن چون خودشون این مسیر رو رفتن و بهتر داوطلب رو درک میکنن البته بستگی به طرف داره و نمیشه گفت همه مشهورا خوبن یا همشون بدن یا همه رتبه برتر ها خوب هستند یا همشون بد هستند
      ویرایش توسط sardare azmoon : 26 خرداد 1394 در ساعت 02:50

3. Top | #33
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پرنسس نمایش پست ها
      سلام دوستان عزیز کسی می تونه یه مشاور خوب معرفی کنه؟
      سلام ببینم شما رشته تحصیلیتون چیه ؟

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

مشاور چقدر میتونه مفید باشه؟

سلام دوستان کسی سالهای پیش مشاور داشته ؟ تاثیر داشته تو پیشرفتتون؟
      نظرتون در باره ایمان سرورپور چیه؟

5. Top | #35
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سرور پور ماهی حدودا 500 هست
      پارسال یکی باهاش مشاوره داشت قول رتبه زیر 1000 داد اما 10 هزار شد
      مشاور

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اینجا دوستانی هستن که شرایط رو لمس کردن ،
      چون راه نزدیک هست ، راه دور چرا ؟؟؟

7. Top | #37
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من اصلا به برنامه ریزی مشاور اعتقاد ندارم . یه برنامه رو برا چن نفر تجویز میکنن . وقتی هم میگی اگه نتونستم به این برنامه برسم چیکار کنم میگن خودت یه جوری تنظیمش کن که بتونی . خب اگه میخواستم خودم برنامه بنویسم که نمیومدم پیش تو

8. Top | #38
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آقای سرور پور برای یکسال 690 نرخ مشاورشون دوستان خوبم بسیار ممنون می شم باعلم و آگاهی نظر بدیم چون دوستان دیگه هم تاپیکها رو می خونند و براساس نظرات ما تصمیم می گیرن
      ویرایش توسط پرنسس : 26 خرداد 1394 در ساعت 13:54

9. Top | #39
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان عزیز چون من این تاپیک رو ایجاد کردم لازم می دونم متذکر بشم کسانی که به عنوان مشاور معرفی می شن رو با شناخت کامل انتخاب کنید نه فقط براساس این که یک نفر اینجا معرفی کرده حتما در صورت امکان ازشون مدرک بخواین
      با تشکر
      ویرایش توسط پرنسس : 26 خرداد 1394 در ساعت 14:08

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نمیشه گفت مشاور و برنامه ریز اصلا تاثیر نداره !

تاثیر داره ولی مونده به دانش آموزش !
      اگه همت کنه بخونه طبق برنامه های مشاور بره جلو خب موفق میشه !

خب مشاورایی هستن که 10 سال سابقه دان ! 10 دوره کنکور ! هر دوره کلی شخص جدید ! میدونه چی به چی هستش !

ولی خب قول های الکی هم میدن بعضی هاشون !

قول رتبه دادن - قول داشنگاه خوب دادن اینا همش کلاه برداری هستش !

ولی میتونه کمک کنه و موثر باشه مشاور !

11. Top | #41
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام خدمت همه دوستان
      در مورد این که مشاور چقد میتونه مفید باشه بستتگی داره به خود دانش اموز. یه دانش اموز شناخت خوب و کاملی از خودش داره و میتونه خوب برنامه بریزه و انگیزه لازم رو هم داره پس این شخص زیاد محتاح مشاور نیس
      اما دانش اموزی هم هست که تو برنامه ریزی سردرگمه و یه جاهایی دلسرد میشه از نتیجه نگرفتن و تو یه شرایطی قرار میگیره که نمیتونه خودش تصمیم بگیره و یکی که تجربه داره میتونه کمکش کنه
      در کل یه مشاور نیاز هست چون هرچقدم شما خوب باشی یه جاهایی گیرمیکنی. حالا یکی خیلی متکی به مشاور و یکی دیگه کم تر
      در مورد اینکه کدوم مشاور خوبه هم بگم من تنها مشاوری که قبول دارم اقای سرورپور هستن و البته جدیدا با استاد افشار هم اشنا شدم که ایشون هم خوبن
      راجع به حرف اون دوستمون که گفتن اقای سرورپور قول رتبه زیر 1000 داده. بنده تا اونجایی که ایشونو میشناسم اهل قول دادن در مورد رتبه نیستن و اصن کارشون انگیزشیه و بیشتر مسیر رو نشون میدن و یه تعداد دانش اموز هم یه پشتیبان دارن که برنامه هارو هرشب واسشون میفرسته
      موفق باشید

12. Top | #42
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      والا درباره مشاور یا کتاب هر کس سنگ خودشو به سینه میزنه
      اون از اون کتاب زیست که میگفت بهترینه اینم از مشاور که میگن باید داشته باشی
      خواننده باید عاقل باشه
      مشاور

13. Top | #43
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پرنسس نمایش پست ها
      سلام دوستان کسی سالهای پیش مشاور داشته ؟ تاثیر داشته تو پیشرفتتون؟
      نظرتون در باره ایمان سرورپور چیه؟
      ببخشید شما رشتتون چیه؟ بفرمایید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم

14. Top | #44
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      والا درباره مشاور یا کتاب هر کس سنگ خودشو به سینه میزنه
      اون از اون کتاب زیست که میگفت بهترینه اینم از مشاور که میگن باید داشته باشی
      خواننده باید عاقل باشه
      خب عرض کردم واسه هرکس متفاوته. من خودم تو دوران تحصیل چون معدلمم بالا بود و کلا درسخون بودم کلا به حرف مشاورا کاری نداشتم. واسه همین یه سری جاها اشتباه کردم. اما اگه کسی واقعا میتونه خودش خوب برنامه بریزه و نتیجه هم بگیره تو ازمونا به مشاور نیازی نداره اونقد

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      پول مشاور دادن دیگه واقعا الکیه.

یه قانون نانوشته تو دنیا وجود داره ؛ هیچکسی بهتر از خودت تورو نمیشناسه ! حتی پدر و مادر که نزدیکترین افراد به یه آدمن.

وقتی منه نوعی توانایی ها و استعداد خودم رو میشناسم چرا برم زیر دست یه مشاور که کل شناختش از من معطوف میشه به اسم و فامیلم و پایه تحصیلیم ؟

من که واقعا زورم میاد پول بابت مشاور بدم

همون پولا رو ادم بره با دوست و رفیقش بخوره بیشتر روحیه میگیره

صفحه 3 از 6 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن