سوالایی که من بلدمو بدن
![]()
![]()
![]()
از طراح انتظار دارم به مادر و پدرش فکر کنه فقط همین!
بعد با این فکر بشینه سوال انتخاب کنه! چون اگه اینکارو نکنه من که مودبم فقط نفرین میکنم بقیه فحشم میدن!![]()
از طراح شیمی میخوام یه خورده , زیاد نه هاا
فقط یه خورده ادم باشه فقط همین
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
اینودرنظرداشته باش که دشمنش نیستیم طوری سوال بده که دوس داش موقع خودش اونطوری بود
دردی که انـــــــسان را به سکوتـــــــــــ وامیدارد .......
بسیار سنگــــــین تر از دردی اســـــــت که انسان را به فریــــــــاد وامیدارد
و انسان ها
فقط به فریــــــاد هم میرسند نه به سکوتـــــــــ هم...............
فروغ فرخزاد
طراحای کنکور با هم سر سختیه سوالا کل میندازن حساب کنید یه طراح میبینه اون یکی یه نکته گفته اون یکی نمیدونم چه واکنش هایی تو بدنش ایجاد میشه یه سوال طرح میکنه هر ۴ گزینه یه سواله لامصب!!!خواهشم اینه یکم مسلمون باشن به خدا ما دانش آموزیم ما دل داریم اصلا !!!یکم بسنجن ببینن این همه فشی که داوطلبا سر جلسه به عمه'خاله'و دیگر اعضا خانوادشون میدن ارزش داره'''' ولی. جدا از این بحثا امیدوارم استاندارد طرح بشه همینو بس'
دبیر شیمیمون دکترای شیمی داره.
می گفت بعد از کنکور، سازمان سنجش به ما یه نظر سنجی دادن و گفتن که نظرتون در مورد سوالات شیمی کنکور امسال چیه؟ بعد دبیر شیمیمون گفت خیلی استقبال کردم و گفتم تا میتونید مفهومی تر کنید و بپیچونیدش![]()
...
امیدوارم مثل آدم!!!سوال طرح کنن.
درک کنن کنکور 270 تا سواله و واقعا خسته میشه داوطلب.سوالا وقت گیر نباشن.
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
قدر عمشو بدونه!
ولی نه خدایی نامردیه اگه سوالای سخت بیاره من نتونم حل کنم هرچند که کلا سوالای زیادی حل نمیکنم!!@!#!![]()
واقعا طراحا مارو چی فرض کردن ....آخه سطح آموزشی کل کشور انقد بالاس که سوالاشونو با اپن بوک هم نمیشه جواب داد.....من از طراحا میخوام بفهمن اونی رو که دارن طرح میکنن اسمش سواله یعنی باید بشه جواب داد ....آدمو از زندگی بیزار میکنن بااین طرح کردنشون........درست میگم آآآآآآییییییاااااا؟؟؟؟؟؟؟
زندگی رو بدون کنکور تصور کن....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)