نه انقد اسون که به جوابام شک کنم ..نه انقد سخت که اگه بلدشون هم باشم بترسم جوابشون بدم
سوالات آسون با کلید با نون اضافه، قلیونی چیزی هم داشته باشن بد نیست!!! خخخخخ این چه تاپیکیه عزیز من الان این چه دردی رو دوا میکنه
يه چيزي برام سواله
جطور تصميم ميگيرن يكسال با هم بشينن و مثلا رياضي و شيمي و ادبيات سخت باشه و زيست و فيزيك و اينا اسون
شورايي برگزار ميشه؟ يهو طراح مثلا رياضي تصميم ميگيره سوال سخت بده؟
كسي ميدونه؟
you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
and then
THEY WOULD FEAR YOU
می خواد سخت بده می خواد آسون ولی سوال چرت نده...
یه سوال شیمی تعادل بود تجربی ۸۵ فک کنم ۱۰ بار با ماشین حساب زدم اشتباه در میومد چه برسه به اینکه بخوام خودم حساب کنم...
واقعا مسخرشو در آوردن همشون باهم نمی تونن این سوالو تو ۵ دقیقه حل کنن اونوقت چطور انتظار دارن دانش آموز اونم سر جلسه با اونهمه اضطراب اینو تو ۶۰ ثانیه ج بده!
اينها يسري تز دارن با عنوان نخبه ها بايد برن دانشگاه فقط (لول) و طبق همين طوري برنامه ريزي ميكنن كه كسايي برن دانشگاه براي رشته هاي تاپ كه بتونه در كمترين فرصت بهترين تصميم را بگيره و بهترين تست ها را جواب بده، تند سريع و چابك و اين مسخره ترين روش انتخاب نخبه هست
من اين تستي كه ميگي با ٢٥٪ احتمال ميتونم درست بزنم و اين يعني من بيسواد نسبت به اين تست از تويي كه سواد حل اين تست را بلدي ولي به خاطر وقتش گذشتي بهترم
اما كشورهاي ديگه ميري دانشگاه با انتخاب خودت و ميتوني هر چي دوست داري بري و شروع كني خوندن اما اشتباهي در كار نيست، پزشكي ميري اوكي، اما نميتوني همينجوري بري جلو هردمبيل، بايد نخبه باشي تا نمره هات عالي شه و هر چي نمره هات عالي تر شه ميتوني تقاضاي انتقال به دانشگاه بهتر بدي تا به اون مقصد نهايي يعني هاروارد برسي
برعكسش مشاوران دانشگاه ببينن پس اين رشته بر نمياي حتي اگه ترم بالايي باشي بي رودربايتس بيرونت ميكنن، چون اونا ميدونن سرمايه رو كسي بريزن كه بازده داشته باشه
نه يك امتحان سالي يكبار با كلي دردسر و بيعدالتي و شرايط مختلف براي افراد مختلف باشه كه نخبه پيدا كنن
يكي روبه رو كولره، يكي دم دستشويي ميفته، يكي مراقب ها جلوش مانور ميدن يا شروع ميكنن جك گفتن، يكي صندليش خرابه ... يكي نخبس و به دليلي نتونسته درس بخونه
اين شرايط عادلانه نيست. اين شرايط نخبه پراكنيه تا نخبه گزيني
بيخيال ... اين خيلي طولانيه ...
اخرش بايد گفت همينه كه هست
you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
and then
THEY WOULD FEAR YOU
همین یه تست خارج ۹۳ دیدم برا احتمال اصا جواب نداشت اومدن یه گزینه رو اعلام کردن اصا معلوم نیس حلش چطوریه همه کتابا یه گزینه دیگه بدست آوردن...یا تست های اول و دوم دینی همین ۹۳ آخه این چ وضعیه خب اون دانش آموزش بدبخت ک دوتا سوال اولیو اینجوری دادن که نتونه ج بده کلا کنکورو خراب می کنه...واقعا چی فک می کنن...
از اینا خراب تره بابا......
همه نخبه ها که نمی شینن درس بخونن که اکثرا از خرخونی رتبه میشن نه از هوش و ...
حالا یکیم بیاد رتبه بشه چقد بهش بها میدن مگه؟ آخرش باید بره خارج اگه می خواد چیزی بشه اینجا فوق فوقش یه دکتری مهندسی چیزی...
من بعضیارو میشناسم نمی تونستن خرج کنن برا کنکورشون آخه با کتاب درسی و ... هم ک نمیشه..این چ عدالتیه! کلا از اول تا آخرش بی عدالتی...
ویرایش توسط Nikolas : 07 خرداد 1394 در ساعت 14:32
7 تا رای متوسط ؟
بر چه مبنایی فکر میکنین قراره سوالا متوسط باشه ؟![]()
بگو دیگه چرا پرواز نمیکنی ؟ تو دیگه زیباترین پروانه ای ؟
از جاهایی که من خوندم سوال بدن دانشگاه تهران قبول شم😉😆
جدای از شوخی خودشونو بذارن جای ما منصفانه سوال بدن
بگو دیگه چرا پرواز نمیکنی ؟ تو دیگه زیباترین پروانه ای ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)