نوشته اصلی توسط
aminreza_star
عمارلو اگه قرار باشه مثه سال 90 که ما شاگردش بودیم بیاد سر کلاسا خیلی عالیه ! ایشون تا ماه آذر خودشون اومدن بعد از اون ماهی سه جلسه دکتر امین الرعایا میومدن به ما درس میدادن هرازگاهی هم سروکله خود آقای دکتر پیدا میشد. دوم رو فقط کامل درس دادن که اونم تو تابستون تدریس شده بود.
درکل من از وضعیت کلاسای اون سال اصلا و ابدا راضی نبودم چون برای جبران کلاسا ما از 2 تا 8 سرکلاس بودیم دیگه کمرمون رو این صندلی جوبیا خشک میشد !
درس دادن استاد عمارلو حرف نداره بنظره من تدریس هیشکی تو ایران بهتر از ایشون نیست ولی حتما با موسسه ای که دکتر رو میاره صحبت کنید. قرار نباشه از اواسط سال به " نکات طلایی " دکتر امین الرعایا گوش بدین.
من قبلا با علی سعیدی معلم فیزیک کلاس رفتم عالی بوده. مال همین کرمانم هست. یه پیرمرده فوق العاده خوش اخلاق و با انصاف و باسواده.
اسدی هم فک کنم همین اسدی معلم زبان کرمان رو میگی اینم خوبه.
عربی منتظری همین کرمانی رو میگی ؟ بنظره من شعاعی خیلی از اون بهتره. دوستای من که با شعاعی کلاس میرفتن عربی کنکورشون رو خیلی خوب زدن.
درنهایت شرافتی چه خوب باشه چه بد باید قبول کنیم شهر کرمان تبدیل به قلمرو امپراطوری ایشون شده :yahoo (4): اما بنظرم از این معلمای داخل شهر بهتره.
حواست باشه کلاس زیادی رفتن دلیل بر رتبه بهتری اوردن نیست. منم سال پیش دانشگاهی فیزیک و زیست و ریاضی و عربی و دینی کلاس میرفتم اما فقط در حد کلاس رفتن بود اینارو نمیخوندم.