نوشته اصلی توسط
Mersad
1¦¦استاد من ریاضی از پایه مشکل دارم برا کنکورم خوندم ولی یادم رفته الان نمیدونم ولش کنم نزنم یا بخونم این مدت در کل راهکارتون برا شروع ریاضی حالا سال بعد چیه چطوری ریاضیمو قوی کنم'سوال ۲¦¦الان امتحانات شروع شده من فقط وقت کردم تو فرجه برا امتحان بخونم از جمع بندی عقب افتادم چیکار کنم خیلی درسا یادم رفته از تابستونه دارم میخونم برا یه رتبه ۵۰۰۰ یا ۶۰۰۰ منطقه سه چه درصداییو باید زنده کنم ۳¦¦امسال ۵ تا کلاس ور داشتم که مانع ساعت مطالعه بالام شد البته میدونم اشتباه کردم ولی گذشته ها گذشته استاد من توانایی خوندن و قبولی تو رشته پزشکیو تو خودم میبینم اما دلایلی نذاشت امسال میخواستم ببینم آیا اگه مشکلاتمو درست کنم ارزش داره دوباره برا هدفم بجنگم۴¦¦¦مشکل خواب دارم تو این یک سال خیلی وزنم زیاد شده ت یه سری ساعات خاص خوابم میگیره هر سری هم با خوانواده سر خواب جرو بحث داریم خواستم ببینم سال بعد میتونم باشگاه برم?5¦¦بعد ۳ ساعت خوندن مثلا مقرر میکنم ۱۵ مین استراحت کنم میام از اتاق بیرون بیشتر استراحت میکنم با این که حواسم نیست۶¦¦ برا قبولی داروسازی چه حدود درصدایی تو منطقه ۳ لازمه آیا رشته ی خوبیه درآمد خوبی داره ممنون میشم پاسخگو باشید ببخشید سرتونو درد آوردم'