خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

با تمام این شرایط هنوزم میشه ؟

سلام
      اول از همه از همه افرادی که حالا سهوا یا عمدا وارد این تاپیک شدن معذرت میخوام چون شاید دیدن این حرفای تکراری و شاید از نظر خیلیا مسخره آزار دهنده باشه براشون.... شاید خیلیاتون حدس زده باشید موضوع چیه و بدون اینکه باقی مطلبو بخونید از تاپیک خارج شید شایدم بهم بخندین اما کلی سایت هارو گشتم کلی سرچ کردم اما در نهایت بازم جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم .
      فارغ التحصیلم وقتم تماما آزاد و جز درس خوندن کوچکترین کاری ندارم که وقتمو بگیره
      سال اول خوب بی انگیزه بودم و نخوندم اصلا اما امسال هم یه جورایی شد مثل پارسال خوب دروغ چرا تنبلی کردم شایدم به قول خیلیا رشته مورد علاقم فقط آرزو بوده برام و تبدیل به هدف نشده .
      روحیمو زود میبازم و خودم میدونم این اصلا خوب نیست. منابع دارم اما تنها چیزی که ندارم وقته.
      داوطلب رشته تجربی هستم بازم عذر میخوام بابت این تاپیک مسخره ولی ممنون میشم کمکم کنید .

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من چه بجنگم چه نجنگم کل این بازیُ باختم ( صرفا جهت مزاح )

برادر بخوان که در پی نخواندن بسی سرزنش و ندامت پنهان شده است

میشود فقط باید تلاش کنی

5 ماه بیشتر زمان مونده !
      نیم سال دوم هم که هنوز شروع نشده !
      پس هیچی غیر ممکن نیس !

شاید 100 هزار شوی
      شاید هم زیر هزار

این تویی و تلاشت که این تعیین میکنه !

درس خوندن سخت نیس !
      دوره و زندگی بعد از درس نخوندن و نتیجه نگرفتن خیلی سخت تر

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

3. Top | #3
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      بدون هیچ توضیح اضافه ای: آرهمیشه

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .Amir نمایش پست ها
      سلام
      اول از همه از همه افرادی که حالا سهوا یا عمدا وارد این تاپیک شدن معذرت میخوام چون شاید دیدن این حرفای تکراری و شاید از نظر خیلیا مسخره آزار دهنده باشه براشون.... شاید خیلیاتون حدس زده باشید موضوع چیه و بدون اینکه باقی مطلبو بخونید از تاپیک خارج شید شایدم بهم بخندین اما کلی سایت هارو گشتم کلی سرچ کردم اما در نهایت بازم جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم .
      سال اول خوب بی انگیزه بودم و نخوندم اصلا اما امسال هم یه جورایی شد مثل پارسال خوب دروغ چرا تنبلی کردم شایدم به قول خیلیا رشته مورد علاقم فقط آرزو بوده برام و تبدیل به هدف نشده .
      روحیمو زود میبازم و خودم میدونم این اصلا خوب نیست. منابع دارم اما تنها چیزی که ندارم وقته.
      داوطلب رشته تجربی هستم بازم عذر میخوام بابت این تاپیک مسخره ولی ممنون میشم کمکم کنید .
      مث من باش اصن کاری ندارم که میشه یا ن ولی عین پلنگ درس میخونم یه خورده از حاجیتون یاد بگیرین اگه صفر مطلقی ن نمیشه
      .
      .
      .
      ولی اگه هیچی نخوندی پیام پایینی مخصوص خودته
      .
      .
      .
      تو میخواستی نهرو کنی دریا؟؟ببین, تو رویا همیشه حقیقت گمه(ho3ein eblis)
      ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
      تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
      اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
      یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
      و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
      خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .Amir نمایش پست ها
      سلام
      پینشهاد میکنم تاپیک آیا افشین مقتدا افسانه است رو نگاه کنید تا بفهمید تمام کسایی که میگن نمیشه فقط یه مشت حسودن شما تلاش بکن حتما میشه.

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
      چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد.... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ وفلک!!!!

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خب
      باید بگید سطحتون در چ حد هس ؟
      ولی در کل ب نظرم وقت برای ی دانش اموز متوسط هس ک بتونه زیر 2000 بیاره
      بازم بسته ب خودتون داره
      5 ماه و 29 روز دیگه ن 28 روز کامل وقت دارید !
      روحیه تون و ببرید بالا
      وگرنه مثل من سر جلسه داغون میشید و تا ی سوال سخت و میبینید میریزد بهم
      ب خودتون تلقین کنید ک مهر 96 در دانشگاه و رشته مورد علاقه تون هستید !
      به خدا توکل کنید و هر چه توان دارید بزارید !

7. Top | #7
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      اگه مشکل از تنبلی و اهمال کاریه اول اونو درست کن.
      باقیش مشکلی نیس

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      شدن که میشه حتما
      اما باید یهو متول شی
      تنبلی نکنی
      تو جنگ بین جسم و روحت باید روحت برنده بشه
      خیلیا انسانو نشناختن قدرتاشو نمیدونن چون صرفا چشمشون به جسم و مادیاته
      برای روح انسان کار نشد نداره
      از خدایی که هرچی بخواد در همان لحظه میشه

( اخیرا یه کتاب فلسفی خوندم که جدال اکبرو توضیح داده تو اون اینجوری نوشته بود )

خلاصه تو این راه دیر شروع کردن و موفق شدن نه اولین نفری نه آخریش
      سخته اما ممکنه

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه دنیا ممنونم از همه

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اق میشه یکی جریان این افشین مقتدا رو بگه دقیقا چیه

11. Top | #11
      در انتظار تایید ایمیل

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اصولا همه اول برای شروع میرن کتاب تست میخرن
      اماباید قبل از اون یک کتاب روانشناسی بخری
      وویژگی ها وشخصیت خودت رو خوب بشناسی
      اینطوری راحت تر تصمیم میگری باتوجه به ویژگی هات
      وافکار منفی رو مثبت کن
      بایدبه خود باوری برسی
      پیشنهادمیدم کتاب متافیزیک یاقورباغه ات روقورت بده بخون
      موفق باشی

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      هم وقت داری هم وقت نداری؟یعنی چی
      ببین شدن که میشه کار نشد نداره، اکثر افرادی که با پایه ضعیف و تایم کم شروع کردن درسو 1 بار اراده کردن بدون هیچ کمکی گفتن میرسیم و رسیدن.ولی با این فکر که خواهشا کمکم کنید،میشه یا نمیشه امروز حال ندارم امروز انگیزه ندارم،دوستانه میگم ندیدم موفق بشن.خودتو تغییر بده اولین قدم همینه

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sajad564 نمایش پست ها
      مث من باش اصن کاری ندارم که میشه یا ن ولی عین پلنگ درس میخونم یه خورده از حاجیتون یاد بگیرین اگه صفر مطلقی ن نمیشه
      .
      .
      .
      ولی اگه هیچی نخوندی پیام پایینی مخصوص خودته
      .
      .
      .
      تو میخواستی نهرو کنی دریا؟؟ببین, تو رویا همیشه حقیقت گمه(ho3ein eblis)
      مرسی پلنگ

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      ﺳﻼ‌ﻡ ﺧﺎﻧﻢ ﻋﯿﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﻭ ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ
      ﻣﻦ ﺩﯾﻨﯽ ﺭﻭ ﺍﺯ ﮔﺎﺝ، ﺍﺩﺑﯿﺎﺕ ﺭﻭ ﺍﺯ ﮐﺘﺎﺏ ﺩﺭﺳﯽ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺒﺰ, ﻋﺮﺑﯽ ﺍﺯ ﻭﯾﺪﯾﻮﯼ ﻧﺎﺻﺢ ﺯﺍﺩﻩ، ﺯﺑﺎﻥ ﻓﻘﻂ ﮐﺘﺎﺏ ﺩﺭﺳﯽ ﻭ ﺗﺴﺖ ﻫﺎﯼ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺳﺎﻝ ﻫﺎﯼ ﻗﺒﻞ، ﺭﯾﺎﺿﯿﺎﺕ ﮐﺘﺎﺏ ﺩﺭﺳﯽ ﻭ ﺗﺴﺖ ﻫﺎﯼ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺳﺎﻝ ﻫﺎﯼ ﻗﺒﻞ، ﻓﯿﺰﯾﮏ ﮔﺎﺝ ﻧﻘﺮﻩ ﺍﯼ ﻭ ﺷﯿﻤﯽ ﮐﺘﺎﺏ ﺩﺭﺳﯽ ﻭ ﻭﯾﺪﯾﻮﯼ ﺁﻗﺎﺟﺎﻧﯽ ﺭﻭ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﻢ. ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻣﻬﻤﺘﺮﯾﻦ ﺩﻻ‌ﯾﻞ ﮐﻨﺪ ﭘﯿﺶ ﺭﻓﺘﻦ، ﺣﺠﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﮐﺘﺎﺏ ﻫﺎﯼ ﮐﻤﮏ ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ ﻫﺴﺖ. ﭼﻮﻥ ﺍﺯ ﯾﮏ ﻃﺮﻑ ﺍﯾﻦ ﺣﺠﻢ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﺎﻋﺚ ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪﯼ ﺩﺍﺵ ﺁﻣﻮﺯ ﺍﺯ ﺗﻤﻮﻡ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﺘﺎﺏ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻟﺶ ﺑﯽ ﺣﻮﺻﻠﮕﯽ ﻭ ﺧﺴﺘﮕﯽ ﻭ ﻋﺪﻡ ﻋﻼ‌ﻗﻪ ﻫﻢ ﻣﯿﺎﺩ ﻭ ﺍﺯ ﻃﺮﻑ ﺩﯾﮕﻪ ﺩﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺍﻧﮕﯿﺰﺷﯽ ﻭ ﺭﻭﺣﯽ ﻫﻢ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﻣﻨﺒﻊ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺣﺠﻢ ﻫﺎﯼ ﺧﻔﻦ ﺑﻪ ﺧﺼﻮﺹ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺴﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﺎﺯﻩ ﺍﺳﺘﺎﺭﺕ ﺯﺩﻥ ﯾﺎ ﮐﻼ‌ً ﻋﻘﺐ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﺎﺭ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﺷﻮﺍﺭﯾﻪ. ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻣﺜﺎﻝ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﭼﻨﺪ ﺗﺎ ﺍﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻥ ﻻ‌ﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻤﻮﻡ ﮐﺮﺩﻥ ﻓﺼﻞ 1 ﺍﺯ ﺷﯿﻤﯽ 2 ﺍﺯ ﮐﺘﺎﺏ ﻣﺒﺘﮑﺮﺍﻥ ﺻﺤﺒﺖ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ ﻭ ﻣﯿﮕﻔﺘﻦ ﮐﻠﯽ ﺩﺭﺳﻨﺎﻣﻪ + 400 ﺗﺎ ﺗﺴﺖ ﺭﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﯾﮏ ﻓﺼﻞ ﺯﺩ. ﺣﺎﻻ‌ ﺩﺭ ﻧﻈﺮ ﺑﮕﯿﺮ ﺷﯿﻤﯽ 12 ﻓﺼﻞ ﻫﺴﺖ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻫﺮ ﻓﺼﻞ 400 ﺗﺎ ﺗﺴﺖ ﺑﺨﻮﺍﯼ ﺑﺰﻧﯽ ﻣﯿﺸﻪ 4800 ﺗﺎ ﺗﺴﺖ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻫﺮ ﺗﺴﺖ 1 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺣﻞ ﺑﺸﻪ ﻭ ﯾﮏ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻫﻢ ﭼﮏ ﺑﺸﻪ ﻣﯿﺸﻪ 9600 ﺩﻗﯿﻘﻪ. ﯾﻌﻨﯽ 160 ﺳﺎﻋﺖ ﻓﻘﻂ ﺗﺴﺖ ﺷﯿﻤﯽ. ﺍﮔﺮ ﺭﻭﺯﯼ 8 ﺳﺎﻋﺖ ﯾﮏ ﺗﯿﮑﻪ ﺑﺸﯿﻨﯽ ﺷﯿﻤﯽ ﺑﺨﻮﻧﯽ ﻭ ﺗﺴﺖ ﺑﺰﻧﯽ ﻭ ﺩﺳﺖ ﻭ ﭼﺸﺘﻢ ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺸﻪ ﻣﯿﺸﻪ 20 ﺭﻭﺯ. ﻻ‌ﺍﻗﻞ 10 ﺭﻭﺯ ﻫﻢ ﺩﺭﺳﻨﺎﻣﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺨﻮﻧﯽ ﺍﯾﻦ ﻣﯿﺸﻪ 30 ﺭﻭﺯ ﻓﻘﻂ ﺑﺮﺍﯼ ﯾﮑﺪﻭﺭ ﺷﯿﻤﯽ ﺧﻮﻧﺪﻥ. ﺣﺎﻻ‌ ﻣﺎ ﮐﻠﯽ ﺩﺭﺳﻬﺎﯼ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﺿﻤﻨﺎ ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺳﻬﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺮﻭﺭ ﻫﻢ ﺑﺸﻦ ﺗﺎ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﺸﻦ.
      ﺭﺍﻩ ﺣﻠﯽ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺑﺎ ﯾﮑﻤﯽ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻭ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺗﺴﺘﺎﯼ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺑﻬﺶ ﺭﺳﯿﺪﻡ ﯾﮏ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺗﻘﺮﯾﺒﯽ 30-70 ﻫﺴﺘﺶ. ﯾﻌﻨﯽ ﺑﺎ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻭ ﺗﺴﺖ ﺯﻧﯽ 30% ﺍﺯ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﮐﺘﺎﺑﻬﺎﯼ ﮐﻤﮏ ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﻪ 70% ﺍﺯ ﺳﻮﺍﻻ‌ﺕ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ. ﯾﮏ ﻧﻤﻮﺩﺍﺭ ﺍﯾﻦ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻣﯿﮑﺸﻢ ﮐﻪ ﺑﻬﺘﺮ ﺣﺮﻓﻤﻮ ﻧﺸﻮﻥ ﺑﺪﻩ

ﻓﺎﯾﻞ ﭘﯿﻮﺳﺖ 51865

ﻫﻤﻮﻧﺠﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻧﻤﻮﺩﺍﺭ ﻧﺸﻮﻥ ﺩﺍﺩﻡ، ﺍﻭﻟﺶ ﮐﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﺷﯿﺐ ﻧﻤﻮﺩﺍﺭ ﺗﻨﺪ ﻫﺴﺖ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺮﯾﻊ ﺩﺭﺻﺪﺍﺕ ﺭﺷﺪ ﻣﯿﮑﻨﻪ. ﻭﻟﯽ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﯾﮏ ﻣﺪﺕ ﭘﯿﺸﺮﻓﺘﺖ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻨﺪ ﻣﯿﺸﻪ. ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﺍﮔﺮ ﻣﺜﻼ‌ ﺑﺎ 10 ﺳﺎﻋﺖ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﯼ ﯾﮏ ﻣﺒﺤﺚ ﺩﺭﺻﺪﻡ ﺑﻪ ﺣﺪﻭﺩ 70 ﻣﯿﺮﺳﯿﺪ، ﺑﺎﯾﺪ ﺳﻪ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﻭﻥ ﯾﻌﻨﯽ 30 ﺳﺎﻋﺖ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺗﺎ ﺩﺭﺻﺪﻡ ﺑﻪ 90 ﻣﯿﺮﺳﯿﺪ. ﭘﺲ ﻣﻨﻄﻘﯽ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺗﻮﯼ ﻗﺴﻤﺘﯽ ﺍﺯ ﻧﻤﻮﺩﺍﺭ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﮐﻪ ﺷﯿﺒﺶ ﺗﻨﺪ ﻫﺴﺖ ﻭ ﺑﺎﺯﺩﻩ ﺩﺭﺱ ﺧﻮﻧﺪﻥ ﺑﺎﻻ‌ﺳﺖ.
      ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﯾﮏ ﻧﮑﺘﻪ ﻣﻬﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺎﻻ‌ ﺑﺮﺩﻥ ﺳﺮﻋﺖ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﻭﻻ‌ ﺑﻪ ﺷﺪﺕ ﺍﺯ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﭼﻨﺪ ﻣﻨﺒﻊ ﺑﺮﺍﯼ ﯾﮏ ﺩﺭﺱ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﯼ ﺑﺸﻪ ﭼﻮﻥ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻓﺮﺻﺘﺶ ﻧﯿﺴﺖ. ﺛﺎﻧﯿﺎ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺤﺪﻭﺩﯾﺖ ﻭﻗﺖ ﻭ ﺣﻮﺻﻠﻪ ﻭ ... ﻣﯿﺸﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﻓﺮﻋﯽ ﮐﺘﺎﺏ ﻫﺎﯼ ﮐﻤﮏ ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ ﺭﻭ ﺣﺬﻑ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺑﻪ ﺧﺼﻮﺹ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺴﺖ ﺯﺩﻥ ﺷﺎﯾﺪ ﯾﮏ ﺩﻫﻢ ﺗﺴﺘﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻫﺮ ﮐﺘﺎﺏ ﻫﺴﺖ (ﺑﻪ ﻭﯾﮋﻩ ﺗﺴﺖ ﻫﺎﯼ ﺳﺮﺍﺳﺮﯼ) ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺩﺭﺻﺪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﮐﺎﻓﯽ ﻫﺴﺘﺶ. 
      ﺩﺭ ﻧﻈﺮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﺍﮐﺜﺮ ﮐﺘﺎﺏ ﻫﺎﯼ ﮐﻤﮏ ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﺳﻮﺩ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺍﺯ ﻓﺮﻭﺵ ﮐﺘﺎﺏ، ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺠﻢ ﺑﺎﻻ‌ﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻦ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﻧﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﮐﺘﺎﺏ ﺭﻭ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﮐﻨﻪ. ﺩﺭﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺣﺠﻢ ﺍﺯ ﺩﺭﺱ ﻭ ﺗﺴﺖ ﻧﯿﺎﺯﯼ ﻧﯿﺴﺖ. ﯾﺎﺩﻣﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺗﻮ ﺩﺭﺳﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺩﺭﺻﺪ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﭘﺎﯾﯿﻦ 40 ﺩﺭﺻﺪ ﻫﺴﺖ ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻓﮑﺮ ﺑﺎﺷﻦ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﺍﺻﻠﯽ ﺩﺭﺳﯽ ﻭ ﺯﺩﻥ ﺗﺴﺖ ﻫﺎﯼ ﺳﺮﺍﺳﺮﯼ ﻭ ﻣﻬﻢ ﺑﻪ ﺩﺭﺻﺪ ﻣﺜﻼ‌ 70 ﺑﺮﺳﻦ، ﺩﺭﮔﯿﺮ ﺣﻔﻆ 50 ﺗﺎ ﻓﺮﻣﻮﻝ ﻭ ﻧﮑﺘﻪ ﺳﺨﺖ ﻭ ﻓﺮﻋﯽ ﺗﻮ ﯾﮏ ﻣﺒﺤﺚ ﺧﺎﺹ ﻣﯿﺸﻦ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﻣﯿﺪ ﮐﻪ ﺷﺎﯾﺪ ﯾﮏ ﺳﻮﺍﻝ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺑﯿﺎﺩ. ﮐﺘﺎﺏ ﻫﺎ ﻭ ﺍﺳﺎﺗﯿﺪ ﮐﻨﮑﻮﺭﯼ ﻫﻢ ﻣﺮﺗﺒﺎ ﺑﺎ ﺫﮐﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﻭﻧﺴﺘﻦ ﺍﯾﻦ ﻧﮑﺎﺕ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻬﻤﻪ ﻭ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ... ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﺴﺎﻟﻪ ﺩﺍﻣﻦ ﻣﯿﺰﻧﻦ. ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺯﺩﻥ ﺩﺭﺻﺪ ﻫﺎﯼ ﺑﺎﻻ‌ﯼ 60 ﺗﻮ ﻫﻤﻪ ﺩﺭﺳﺎ ﻣﯿﺸﻪ ﺍﮐﺜﺮ ﺭﺷﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺏ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺏ ﻗﺒﻮﻝ ﺷﺪ. ﭘﺲ ﻭﺍﻗﻌﺎً ﻧﯿﺎﺯﯼ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﻧﮑﺘﻪ ﺗﺴﺘﯽ ﻭ ﺭﻭﺵ ﻣﯿﺎﻧﺒﺮ ﻭ ﻏﯿﺮﻩ ﻧﯿﺴﺖ. ﺍﮐﺜﺮﻣﻮﻥ ﻫﻢ ﺍﯾﻦ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺭﻭ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﮐﻪ ﺳﺮ ﺟﻠﺴﻪ ﻧﺪﺭﺗﺎً ﺍﯾﻦ ﻧﮑﺎﺕ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﯾﺎﺩﻣﻮﻥ ﻣﯿﺎﺩ ﻭ ﺣﺘﯽ ﭼﻪ ﺑﺴﺎ ﻣﺎ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻫﻢ ﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻥ ﺑﻌﻀﯽ ﻣﻮﺍﻗﻊ.

*ﭘﺲ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﻣﻨﻄﻘﯽ ﻭ ﻭﺍﻗﻊ ﺑﯿﻨﺎﻧﻪ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺭ ﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻣﺤﺪﻭﺩﯾﺖ ﻫﺎﯼ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻭ ... ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺩﺭﺳﯿﻤﻮﻧﻮ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﯾﺰﯼ ﮐﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﺑﺘﻮﻧﯿﻢ ﺷﺎﻫﺪ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺵ ﺑﮑﺸﯿﻢ. *
      ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺪﻓﻢ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺩﺭﺻﺪﻫﺎﯼ ﺑﺎﻻ‌ﯼ 70 ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻣﯿﺎﻧﮕﯿﻦ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺭﺗﺒﻪ ﺯﯾﺮ 300 ﺭﻭ ﻭﺍﺳﻢ ﺗﻀﻤﯿﻦ ﻣﯿﮑﻨﻪ.ﻓﺎﯾﻞ ﭘﯿﻮﺳﺖ 51867

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kurosh2576 نمایش پست ها
      اق میشه یکی جریان این افشین مقتدا رو بگه دقیقا چیه
      http://forum.konkur.in/thread49772.html

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن