خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 101 نخستنخست ... 23413 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 1515
    1. Top | #31

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام استاد...من تقریابا درصد ریاضی و فیزیکم در کنکور هایی که میدم بین40...50 باقی مانده برای افزایشش در این مدت پیشنهادی بدید دوست دارم به60...70 برسه...اکثرا به خاطر بی دقتی یا کمبود وقت درصدم کم میشه چه جوری سرعتم را افزایش دهم تا بتونم به همه ی سوالاتی که بلدم جواب بدهم..اخه بعد از ازمون که بررسی میکنم حداقل به 10 درصد دیگه از سوالاتی که جواب ندادم هم میتوانم جواب بدم و این خیلی اذیتم میکنه.....ممنون
      ویرایش توسط shim : 06 خرداد 1394 در ساعت 10:34

2. Top | #32
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshar نمایش پست ها
      سلام خوب می دونی که در اصل با توجه به حذف کنکور آزاد دیگه تراز اهمینی نداره و مطابقت رتبه سراسری در سهمیه ملاک سنجش هست
      برای پزشکی این سه واحد که الحق جز بهترین ها هستن حداکثر تا 2200 منطقه دو رتبه نیاز هست . البته اگر بازم ظرفیت های پزشکی دولتی دست خوش تغییرات بشه مثل سال گذشته ، پس فشار میاد به دانشگاه آزاد و از اینی که گفتم هم باید بهتر باشی .
      ممنون
      فقط يه سوال ديگه
      اقاي افشار ازاد پزشكي نجف اباد سال پيش رتبه اخرين فرد قبولش تو منطقه يك چي بوده؟
      و سوال بعد اينكه اين ٢٢٠٠ كه فرمودين رتبه كل كشوري هست يا رتبه در منطقه؟

you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
      and then
      THEY WOULD FEAR YOU

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      سلام استاد داروسازی منطقه ۳ چه حدود رتبه ای میخواد زمین بخونیم تو این مدت?
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
      نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو
      در سایتشون:
      http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)

بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام آقای افشار من برای امتحانت نهایی همه جای کتابو میخونم و سوالات نهایی رو هم حل میکنم ولی نمیدونم چرا سر جلسه ی امتحان بعضی از سوالا نصف و نیمه یادم میاد و یا شک میکنم و همیشه یک نمره ام پر پر میشه...
      میشه راهنمایی کنید چکار کنم که اینطوری نشه

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دکتر من همیشه نیم ساعت تو اختصاصی و 10 دقیقه عمومی اضافه میارم و هروقت برمیگردم و اونایی رو که جواب ندادم جواب میدم همیشه تعداد غلط های اون سوالایی که برگشتم بیشتر از درست هامه اما اگه برنگردم(خصوصا تو عمومی ها)فک میکنم که چون وقت اضافه اوردم بد ازمون دادم به خاطر همین نمیتونم خودم رو قانع کنم که دیگه ادامه ندم
      راهکار شما چیه؟سوال جواب بدم با اینکه تعداد غلطام زیاد میشه؟مخصوصا عمومی ها چون من خیلی زود روحیمو از دست میدم و اگه برنگردم حس میکنم بد ازمون دادن دادم و روحیه خوبی واسه اختصاصی ندارم.
      ممنون که وقت میزارید واقعا حرف زدن با شما که از برترین ها هستین واسه بچه های شهرستانی مث من که از نبود یه مشاور حتی متوسط رنج میبریم خیلی عالی و کمک کننده هستش یه دنیا ممنونم استاد
      ویرایش توسط محمد3568 : 06 خرداد 1394 در ساعت 14:19

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      سلام استاد... من فقط رتبه زیر گروه دو برام مهمه...فقطم داروسازی میخوام.. با وجود اینکه زمینو خوب کار کردم از اول سال و تو اخرین ازمون سنجش 75 زدم چقدر میتونه رتبه ی زیر گروه 2مو جابجا کنه...؟؟

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام خسته نباشید
      من یه مشکل فوق العاده بد دارم
      اونم بیخیالیه!!
      منی که شاگرد ممتازم و امید به قبولی تو رشته ی دندونپزشکی دارم ولی اصلا تلاشی از خودم نشون نمیدم و خیلی ریلکسم! امتحانای نهاییم که حیاتی بودنو نصفه شب شروع میکردم ب خوندن بعضی قسمتام میموند ولی عین خیالم نبود !! (هرچند نمره ی خوبی هم میگیرم )
      چیکار کنم یه ذره به خودم بیام؟!!!!

8. Top | #38
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دکتر افشار

من رشتم ریاضیه ولی تو سال به ریاضی کم توجهی کردم و تو ازمونا سنجش 10 درصد میزنم میتونم با تستای گنکور به 30 یا حتی 40 درصد برسونمش ؟ دینی هم تا حالا حیلی کم خوندم از کاج خط ویژه بخونم میتونم حدود 50 بزنم ؟!! ممنون

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      سلام آقای افشار....من سال چهارم ریاضی هستم وامسال به دلیل بعضی مشکلات نتونستم درس بخونم...یه نمونش این بود که باید تا 15 اردیبهشت میرفتیم مدرسه و بیشتر وقتم توی مدرسه تلف شد و متاسفانه معلمامون اصلا خوب درس نمیدادن و اگر هم سوالی ازشون میپرسیدم بعضیاشون که اصلا جواب آدمو نمیدادن و بعضیاشون هم که میگفتن برین از همون کلاس خصوصی های بیرون بپرسین اینجا جای سوالات کنکوری نیست...و این منو خیلی نا امید می کرد از درس خوندن .....بگذریم
      متاسفانه کم کم بی خیال درس شدم و الان ضررش رو دیدم و همه امتحانای داخلی و نهایی رو دارم شب امتحانی میخونم جوری که تا صبح بیدارم چون وقتی ندارم براشون....
      اعصابم خیلی به هم ریختس خیلی استرس دارم .... معدل کتبی سال سومم هم 17.54 شد که اصلا خوب نیست...
      به نظرتون میشه امسال قبول شد؟من هدفم مهندسی صنایع بوعلی سینا همدانه خودم هم منطقه دو و در استان همدانم ...که از این بهتر نمیشه هدفی داشته باشم........بیشتر از این میترسم که امسال قبول نشم و اگه بخوام بمونم برا سال بعدی تاثیر معدل بیشتر بشه و حتی ممکنه پیش رو هم تاثیر بدن که من دارم الان گند میزنم...پس چه بهتره که همین امسال قبول بشم....ولی نمیدونم میشه یا نه.؟؟؟
      امتحان هامون 10خرداد تموم میشه....و من تازه باید 10 خرداد بشینم برا کنکور بخونم و در واقع 10 روز بیشتر وقت واسم نمیمونه......
      (( 10 خرداد باید از صفر صفر شروع کنم چون همون طور که گفتم شب امتحانی بودم امسال و پارسال همش )))
      دیگه نمیدونستم به کی اینا رو بگم....اعصابم خیلی به هم ریختس...خواهش میکنم شما کمک کنین....
      چیکار کنم؟؟؟
      HA SIN YA NON

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ی سوال دارم فوری درباره مطالعه شیمی2
      کسیی کمک میکنه؟؟
      کمـــ
      کمـــ
      عـــادتـــــ
      میـــــ کـــنـــیــــ
      بـــهـــــ
      هــــیــــچــــکــــیــــ ـ
      عـــــــادتــــ
      نـــکــنـــیـــــ

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      در این مدت باقی مانده برای درصد 40 تا 50 زمین رو کدوم درسای پیش زوم شه؟

12. Top | #42
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام من تا الان خوب خوندم الان حدود یه هفته است که احساس خستگی میکنم بیشتر از 1 ساعت نمی تونم بخونم چه کار باید بکنم

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shervin نمایش پست ها
      سلام
      در این مدت باقی مانده برای درصد 40 تا 50 زمین رو کدوم درسای پیش زوم شه؟
      درس 1....1 سوال
      درس2...1سوال
      درس3..1سوال
      درس4..1سوال
      درس5...1سوال
      درس6..1سوال
      درس7..2سوال
      درس8..2سوال
      درس9...2سوال
      درس10...1سوال

بستگی به تسلطت دداره... با کدوم درسا راحت تری... ولی از فصلای 7 و 9 سوالای سختی طرح میکنن..

من که کلی یرا زمین وقت گذاشتم بارها سر مسائل فصل 9 ویا سوالات مفهومی 7 گیر کردم..
      ولی به نظر من یه چنتا فصلو از سال سوم انتخاب کن + یه چنتا فصل از پیش

البته ببخشید من جواب دادم
      ویرایش توسط eli94 : 06 خرداد 1394 در ساعت 19:11

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eli94 نمایش پست ها
      درس 1....1 سوالدرس2...1سوالدرس3..1سوالدر 4..1سوالدرس5...1سوالدرس6..1سوال درس7..2سوالدرس8..2سوالدرس9...2س الدرس10...1سوالبستگی به تسلطت دداره... با کدوم درسا راحت تری... ولی از فصلای 7 و 9 سوالای سختی طرح میکنن..من که کلی یرا زمین وقت گذاشتم بارها سر مسائل فصل 9 ویا سوالات مفهومی 7 گیر کردم..ولی به نظر من یه چنتا فصلو از سال سوم انتخاب کن + یه چنتا فصل از پیش البته ببخشید من جواب دادم
      بودحه بندی سال سوم هم میگی داداش؟

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shervin نمایش پست ها
      بودحه بندی سال سوم هم میگی داداش؟
      اره ابجی جونم..چرا که نه

درس2...1 سوال
      در3...1سوال
      درس4...1سوال
      درس 5 و6 روهم...5 سوال (یه سال فصل 5 دوتا سوال میاد 6 سه تا ..یه سال فصل 5 سه تا میاد 6 دوتا)
      درس7..2سوال
      درس8..1سوال
      درس9...1سوال

صفحه 3 از 101 نخستنخست ... 23413 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن