X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 21
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات

مقایسه خط ویژه شیمی/ریاضی تجربی $مهم$

باسلام

من لقمه مهرماه مفاهیم شیمی و مسایل رو دارم
      به نظر شما خط ویژه شیمی با مفاهیم لقمه خیلی تفاوت داره؟

برای ریاضی من همایش ریاضیات تجربی دریافت رو دارم
      خط ویژه بهتره؟

لطفا زودتر دوستان پاسخ دهند که کنکور نزدیکه
      به امید موفقیت...
      فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      به نظرم که یه خط ویژه برای شیمیبگیری بهتر باشه اصولا لقمه های مهروماه یه منبع تکمیلی هستن و نواقص دارن....ولی برای ریاضی همون دریافت کافیه
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .Mohamad. نمایش پست ها
      باسلام

من لقمه مهرماه مفاهیم شیمی و مسایل رو دارم
      به نظر شما خط ویژه شیمی با مفاهیم لقمه خیلی تفاوت داره؟

برای ریاضی من همایش ریاضیات تجربی دریافت رو دارم
      خط ویژه بهتره؟

لطفا زودتر دوستان پاسخ دهند که کنکور نزدیکه

خط ویژه برای هر دوشون بهترینه

4. Top | #4

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من مهر و ماه رو ندیدم ولی شیمی و ریاضی خط ویژ ه عالی هستند

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      به نظرتون الان بگیرم دیر نیست؟من یکم ریاضیاتم ضعیفه
      به امید موفقیت...
      فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      دیر به شرطی نیست که دو روز فیکس بشینی و کامل تمومش کنی
      کتاب خیلی خوبیه

you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
      and then
      THEY WOULD FEAR YOU

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دوست عزیز اگه میخوای بگیری سریع تر بگیر. حفظیات رو به این سادگیا نمیشه خوندش. پیشنهادم بهت اینه که به جای خرید کتاب از روی دور دنیا فقط تست بزنی

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      به نظرم که یه خط ویژه برای شیمیبگیری بهتر باشه اصولا لقمه های مهروماه یه منبع تکمیلی هستن و نواقص دارن....ولی برای ریاضی همون دریافت کافیه
      شما داری نشر دریافت ریاضی تجربی رو که اصلا به درد نمی خوره و اپدیت نیست رو با کتاب خط ویژه ریاضی تجربی مقایسه میکنی!!!!! خسته نباشی اون کتاب نشر دریافت رو اقای سروش موئینی هم معرفی نمی کنه و خودش گفته خط ویژه بگیرید اونوقت شما داری اونو میگی
      ویرایش توسط mahan : 10 خرداد 1394 در ساعت 09:56

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شما که ریاضیت ضعیفه بهت پیشنهاد می کنم مباحث ساده را دراولیت بزار و از کتاب خط ویژه تجربی سریع بخون

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahan نمایش پست ها
      شما داری نشر دریافت ریاضی تجربی رو که اصلا به درد نمی خوره و اپدیت نیست رو با کتاب خط ویژه ریاضی تجربی مقایسه میکنی!!!!! خسته نباشی اون کتاب نشر دریافت رو اقای سروش موئینی هم معرفی نمی کنه و خودش گفته خط ویژه بگیرید اونوقت شما داری اونو میگی لطفا از روی انصاف اینجا نظر بدید ....
      اولا که اون زمان خط ویژه منتشر نشده بود.....دوما ایشون میگن من این کتاب رو دارم ...مطمن باشین محتوی همه کتابها یکیه....ایشون برن همین نشر دریافتو بخونن و بعد برن تست کنکور بزنن کافیه....

جوری میگید با انصاف انگار ما بد مردم رو میخوایم...پستتونو ویرایش کنید لطفا یه توهین به من محسوب میشه
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      شما که ریاضیت ضعیفه بهت پیشنهاد می کنم مباحث ساده را دراولیت بزار و از کتاب خط ویژه تجربی سریع بخون
      دیروز استاد نادری طراح فیزیک قلم چی میگفتن گاج این بارم اومده یه کتاب جدید زده با همون محتوا به نام خط ویژه...از این به بعدم میخاد بیاد بوستان و چهار راه بزنه

همه ی کتاب ها محتوی شون یکی هستش....تو این زمان مهم درسنامه نیست مهم تسته که اونم بهتره از کنکورهای سالهای قبل بزنن
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دیروز استاد نادری طراح فیزیک قلم چی میگفتن گاج این بارم اومده یه کتاب جدید زده با همون محتوا به نام خط ویژه...از این به بعدم میخاد بیاد بوستان و چهار راه بزنه

همه ی کتاب ها محتوی شون یکی هستش....تو این زمان مهم درسنامه نیست مهم تسته که اونم بهتره از کنکورهای سالهای قبل بزنن

1- استاد نادری طراح فیزیک قلم چی می تونه فقط در مورد فیزیک خط ویژه می تونه نظر بده اون هم وقتی که چاپ شه البته هنوز فیزیک چاپ نشده !!و در مورد سایر دروس ایشون صلاحیت نظر دادن ندارن..... هر دبیری در درس خودش!!!
      2- نخیر محتوی همه کتابها یکسان نیست ! کی چنین حرفی زده... بحث ایشون داشتن یا نداشتن یه کتاب نیست . سوال می کنه که کدوم کتاب بهتره .... اولا توی این زمان کم یه کتاب اپدیت و کتابی که بگه چی رو بخون چی رو نخون خیلی ضروریه که نشر دریافت چنین سخنی با دانش آموز نداره .... در ضمن تست کنکور زدن واسه کسی که ریاضیش ضعیفه قطعا نیازمند پاسخ مناسبه و توضیحات کافی است و اینکه یکی بهش بگه فلان تستو نزن چون نمی یاد من می تونم بهتون خیلی از تست ها رو نشون بدم که تسته کنکوره ولی با توجه به تغییرات کتاب درسی تو کنکور دیگه نمی یاد و توی خیلی از کتابها هست!!! دانش اموز از کجا بدونه رو اونا نباید وقت بزاره!!!!! پس فقط اینکه بگی برو تست کنکور بزن کافی اصلا نیست و تو همون تستهای کنکور هم به مشکل برمی خوره !!!

3- درسنامه برای کسی که ریاضیش ضعیفه حرف اول رو میزنه و بدون اون اصلا نمی تونه بچه ضعیف به جایی برسه
      4- کتابهای خط ویژه ریاضی تجربی هدفی رو دنبال می کرده و اون هم راه نشون دادن به دانش اموزاست که چطوری تست بزنن این چطوری زدن خیلی مهمه... شما بگو کدوم کتاب ریاضی تجربی گاج شبیه خط ویژه ریاضی تجربی هست که میگی همشون یه محتوا داره؟
      5- در مورد کتابهای بوستان و چهار را ه هم وقتی چاپ شد نظر می دم!

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      1- استاد نادری طراح فیزیک قلم چی می تونه فقط در مورد فیزیک خط ویژه می تونه نظر بده اون هم وقتی که چاپ شه البته هنوز فیزیک چاپ نشده !!و در مورد سایر دروس ایشون صلاحیت نظر دادن ندارن..... هر دبیری در درس خودش!!!
      2- نخیر محتوی همه کتابها یکسان نیست ! کی چنین حرفی زده... بحث ایشون داشتن یا نداشتن یه کتاب نیست . سوال می کنه که کدوم کتاب بهتره .... اولا توی این زمان کم یه کتاب اپدیت و کتابی که بگه چی رو بخون چی رو نخون خیلی ضروریه که نشر دریافت چنین سخنی با دانش آموز نداره .... در ضمن تست کنکور زدن واسه کسی که ریاضیش ضعیفه قطعا نیازمند پاسخ مناسبه و توضیحات کافی است و اینکه یکی بهش بگه فلان تستو نزن چون نمی یاد من می تونم بهتون خیلی از تست ها رو نشون بدم که تسته کنکوره ولی با توجه به تغییرات کتاب درسی تو کنکور دیگه نمی یاد و توی خیلی از کتابها هست!!! دانش اموز از کجا بدونه رو اونا نباید وقت بزاره!!!!! پس فقط اینکه بگی برو تست کنکور بزن کافی اصلا نیست و تو همون تستهای کنکور هم به مشکل برمی خوره !!!

3- درسنامه برای کسی که ریاضیش ضعیفه حرف اول رو میزنه و بدون اون اصلا نمی تونه بچه ضعیف به جایی برسه
      4- کتابهای خط ویژه ریاضی تجربی هدفی رو دنبال می کرده و اون هم راه نشون دادن به دانش اموزاست که چطوری تست بزنن این چطوری زدن خیلی مهمه... شما بگو کدوم کتاب ریاضی تجربی گاج شبیه خط ویژه ریاضی تجربی هست که میگی همشون یه محتوا داره؟
      5- در مورد کتابهای بوستان و چهار را ه هم وقتی چاپ شد نظر می دم!
      برای پیشنهاد دادن یک کتاب براییک دانش اموز باید سطح علمی دانش اموز و وقتی که تا کنکور داره بررسی بشه....حرفای شما درسته و مشکلیم نداره

در ضمن اقای نادری هم در مورد خط ویژه نظر دادن و کلیتش نه ریاضی
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

14. Top | #14
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من حفظیات شیمی و مفاهیم و تصاویر شیمی لقمه مهر و ماه رو دارم که به نظرم خیلی خوبه ولی جلد دوم خط ویژه شیمی رو که مساله هست هم دارم که اینم به نظرم خیلی عالیه.
      برای ریاضی هم من نشر دریافت رو ندیدم ولی خط ویژه هردو جلدش رو دارم که به نظرم خیلی کتابای خوبی هستن،ترفندهاشون خوبه اطلاعاتی که در مورد هر فصل دادن و اینکه از کجاها بیشتر سوال میاد عالیه.
      ولی الان دیگه وقت کتاب جدید خوندن نیست به نظرم،مگر اینکه فقط توی همین درس ریاضی ضعیف باشی و فقط بخوای توی این 2 هفته ریاضیت رو تقویت کنی.

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برای پیشنهاد دادن یک کتاب براییک دانش اموز باید سطح علمی دانش اموز و وقتی که تا کنکور داره بررسی بشه....حرفای شما درسته و مشکلیم نداره

در ضمن اقای نادری هم در مورد خط ویژه نظر دادن و کلیتش نه ریاضی

بله قبول هست باید سطح علمی دانش اموز بررسی شود و چون ایشون ریاضی ضعیفی دارن من واسه همین گفتم خط ویژه چون هر دو تا کتاب نشر دریافت و خط ویژه ریاضی رو دارم و می دونم که تو کدوم چطوری گفتن واسه کسی که متوسط رو به بالا هست بله کتاب نشر دریافت و حتی تستهای کنکور کافیه ولی برای بچه های ضعیف به نظرم باید یکی باشه که بهش بگه تو فقط فلان مباحث رو بخون که توی خط ویژه این راهنمایی به دانش اموز شده ولی تو نشر دریافت نشده ..
      خب من هم همینو میگم میگم اقای نادری نمی تونه در مورد کلیت خط ویژه نظر بده ایشون باید تحمل کنن تا فیزیک خط ویژه چاپ بشه و بعد بیان بگن که اقا فیزیک خط ویژه کپی از میکروی گاج هست و کاملا شبیهشه ولی نمی تونن در مورد بقیه درسا نظر بده این حرف ایشون به نظرم درست نیست و ایشون نباید این حرفو میزده

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)