باسلام
من لقمه مهرماه مفاهیم شیمی و مسایل رو دارم
به نظر شما خط ویژه شیمی با مفاهیم لقمه خیلی تفاوت داره؟
برای ریاضی من همایش ریاضیات تجربی دریافت رو دارم
خط ویژه بهتره؟
لطفا زودتر دوستان پاسخ دهند که کنکور نزدیکه
باسلام
من لقمه مهرماه مفاهیم شیمی و مسایل رو دارم
به نظر شما خط ویژه شیمی با مفاهیم لقمه خیلی تفاوت داره؟
برای ریاضی من همایش ریاضیات تجربی دریافت رو دارم
خط ویژه بهتره؟
لطفا زودتر دوستان پاسخ دهند که کنکور نزدیکه
به امید موفقیت...
فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً
به نظرم که یه خط ویژه برای شیمیبگیری بهتر باشه اصولا لقمه های مهروماه یه منبع تکمیلی هستن و نواقص دارن....ولی برای ریاضی همون دریافت کافیه
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
به نظرتون الان بگیرم دیر نیست؟من یکم ریاضیاتم ضعیفه
به امید موفقیت...
فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً
you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
and then
THEY WOULD FEAR YOU
دوست عزیز اگه میخوای بگیری سریع تر بگیر. حفظیات رو به این سادگیا نمیشه خوندش. پیشنهادم بهت اینه که به جای خرید کتاب از روی دور دنیا فقط تست بزنی
ویرایش توسط mahan : 10 خرداد 1394 در ساعت 09:56
اولا که اون زمان خط ویژه منتشر نشده بود.....دوما ایشون میگن من این کتاب رو دارم ...مطمن باشین محتوی همه کتابها یکیه....ایشون برن همین نشر دریافتو بخونن و بعد برن تست کنکور بزنن کافیه....
جوری میگید با انصاف انگار ما بد مردم رو میخوایم...پستتونو ویرایش کنید لطفا یه توهین به من محسوب میشه
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
1- استاد نادری طراح فیزیک قلم چی می تونه فقط در مورد فیزیک خط ویژه می تونه نظر بده اون هم وقتی که چاپ شه البته هنوز فیزیک چاپ نشده !!و در مورد سایر دروس ایشون صلاحیت نظر دادن ندارن..... هر دبیری در درس خودش!!!
2- نخیر محتوی همه کتابها یکسان نیست ! کی چنین حرفی زده... بحث ایشون داشتن یا نداشتن یه کتاب نیست . سوال می کنه که کدوم کتاب بهتره .... اولا توی این زمان کم یه کتاب اپدیت و کتابی که بگه چی رو بخون چی رو نخون خیلی ضروریه که نشر دریافت چنین سخنی با دانش آموز نداره .... در ضمن تست کنکور زدن واسه کسی که ریاضیش ضعیفه قطعا نیازمند پاسخ مناسبه و توضیحات کافی است و اینکه یکی بهش بگه فلان تستو نزن چون نمی یاد من می تونم بهتون خیلی از تست ها رو نشون بدم که تسته کنکوره ولی با توجه به تغییرات کتاب درسی تو کنکور دیگه نمی یاد و توی خیلی از کتابها هست!!! دانش اموز از کجا بدونه رو اونا نباید وقت بزاره!!!!! پس فقط اینکه بگی برو تست کنکور بزن کافی اصلا نیست و تو همون تستهای کنکور هم به مشکل برمی خوره !!!
3- درسنامه برای کسی که ریاضیش ضعیفه حرف اول رو میزنه و بدون اون اصلا نمی تونه بچه ضعیف به جایی برسه
4- کتابهای خط ویژه ریاضی تجربی هدفی رو دنبال می کرده و اون هم راه نشون دادن به دانش اموزاست که چطوری تست بزنن این چطوری زدن خیلی مهمه... شما بگو کدوم کتاب ریاضی تجربی گاج شبیه خط ویژه ریاضی تجربی هست که میگی همشون یه محتوا داره؟
5- در مورد کتابهای بوستان و چهار را ه هم وقتی چاپ شد نظر می دم!
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
من حفظیات شیمی و مفاهیم و تصاویر شیمی لقمه مهر و ماه رو دارم که به نظرم خیلی خوبه ولی جلد دوم خط ویژه شیمی رو که مساله هست هم دارم که اینم به نظرم خیلی عالیه.
برای ریاضی هم من نشر دریافت رو ندیدم ولی خط ویژه هردو جلدش رو دارم که به نظرم خیلی کتابای خوبی هستن،ترفندهاشون خوبه اطلاعاتی که در مورد هر فصل دادن و اینکه از کجاها بیشتر سوال میاد عالیه.
ولی الان دیگه وقت کتاب جدید خوندن نیست به نظرم،مگر اینکه فقط توی همین درس ریاضی ضعیف باشی و فقط بخوای توی این 2 هفته ریاضیت رو تقویت کنی.
بله قبول هست باید سطح علمی دانش اموز بررسی شود و چون ایشون ریاضی ضعیفی دارن من واسه همین گفتم خط ویژه چون هر دو تا کتاب نشر دریافت و خط ویژه ریاضی رو دارم و می دونم که تو کدوم چطوری گفتن واسه کسی که متوسط رو به بالا هست بله کتاب نشر دریافت و حتی تستهای کنکور کافیه ولی برای بچه های ضعیف به نظرم باید یکی باشه که بهش بگه تو فقط فلان مباحث رو بخون که توی خط ویژه این راهنمایی به دانش اموز شده ولی تو نشر دریافت نشده ..
خب من هم همینو میگم میگم اقای نادری نمی تونه در مورد کلیت خط ویژه نظر بده ایشون باید تحمل کنن تا فیزیک خط ویژه چاپ بشه و بعد بیان بگن که اقا فیزیک خط ویژه کپی از میکروی گاج هست و کاملا شبیهشه ولی نمی تونن در مورد بقیه درسا نظر بده این حرف ایشون به نظرم درست نیست و ایشون نباید این حرفو میزده
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)