سلام تمام کتب نشرالگو برای کنکور خوبه؟؟؟؟؟؟؟
سلام تمام کتب نشرالگو برای کنکور خوبه؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری
قطعاً همه کتاب های نشر الگو برای کنکور خوب نیستن و منکر این هم نیستم که
نشرالگو کتاب های خیلی خوبی داره البته چندتا مورد خاص!
منابعت رو از یک انتشارات خاص انتخاب نکن! چرا؟ چون انتشاراتی زیادی وجود
دارند مثلاً هیچ کس شک ندارد که شیمی مبتکران عالیه و مثلاً هیچ کس شک نداردکه دین و زندگی نقره ای گاج عالیه و ...
شما برای منابع کنکورت باید درس به درس انتخاب کنید منابع درسی رو؛
مثلاً نظر من درباره منابع پیشنهادی؛
1- دین و زندگی جامع کنکور: گاج نقره ای
2- عربی جامع کنکور: خیلی سبز
3- زبان انگلیسی جامع کنکور: مهروماه
4- زبان و ادبیات فارسی: الویت اول؛مهروماه الویت دوم؛گاج نقره ای
5- و ....
به نظرم بگرد از انتشارات:
کانون ـ گاج ـ مهروماه ـ خیلی سبز ـ تخته سیاه ـ مبتکران ـ و سایر انتشارات
بهترین و کتاب های تاپ و گلچین رو انتخاب کن تا از نظر منابع غنی باشی
یاعلی(ع)
قرابتش خیلی خوبه. من از انتشارات خیلی سبز دینی و عربیشو پیشنهاد میکنم.خودتون باید ببینین با کدوم راحت ترین.
عربیش سطحش بالاست اگه عربیتون ضعیفه سمتش اصلا نرید..زیستش عالی..شیمی داره جدید میده بیرون میگن اونم عالیه.. ریاضیشم تعریفشو شنیدم ولی سخته.. فیزیکشم باید سطحت متوسط رو به بالا باشه تا بتونی به سوالاش ج بدی.. کلا کتابای قوی هستن که به درد همه نمیخوره بیشتر مخصوص خیلی زرنگاست کسایی که مشکل پایه ای ندارن..
اکثر کتاب هاش خوب هستن ولی خب اگه نسبت به گاج بخوایم مقایسه کنیم چندین کتاب گاج هستن که واقعا قوی تر هستن نسبت به الگو مثل ادبیات موضوعی و دین و زندگی
کتابای الگو که مورد پسند من هستند :
زیست الگو ==>> عالی
دین و زندگی الگو ==>> عالی
کتاب های مبحثی ادبیات الگو ==>> خیلی خوب
شیمی الگو هم شنیم با توجه به سوالات جدید کنکور داره تالیف میشه و تستای چالشی خیلی خوبی داره ........
...
قطعا. زیست الگو فوقالعادست و کسی نمی تونه ایرادی ازش بگیره مخصوصا زیست سال سوم و پیش دو. کتاب تست های فیزیک هم فوق العادست اما قبلش باید کتاب آموزش خوبی داشته باشی. جامع دین زندگی الگو هم مورد پسند خیلیاست از جمله خود من یعنی تست هاشو جایی نمی تونی پیدا کنی. در کل اگه می خوای تو کنکور در درس های زیست دینی فیزیک و عربی به درصد های بالایی برسی به نظر من زدن تست های الگو اجباریه برات چون تستاشون کاملا یه سروگردن از تست های سایر کتب بالاترن
ویرایش توسط MohammadT : 11 خرداد 1394 در ساعت 18:09
اقا من برای اموزش فیزک کتاب پایه گاجو دارم به نظرتون خوبه؟یا باید اموزش الگو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟میخام یه منبع قوی باشه
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش توسط Saeed735 : 11 خرداد 1394 در ساعت 18:32
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)