ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
خط ویژه دینی گاج خوبه عالی نیس اگه خونره باشی و برای حمع بندی عالیه ولی راجع به ریاضی خط ویژه من ریاضیم خوبه البته اما حرف نداره با تمرکز بشین بخون چون حجمش کمه زود تموم میشه فک کن من احتمال رو هیچوقت خوب نمیزرم ولی با انسجام فکری که خط دیژه به اطلاعات پراکنده م داد هر سدالی رو میبینم میزنمش...من که خیلی راضیم البته باید قبل تر ها میگرفتی امل حالا هم ایرادی نداره...
موفق باشی
لوپس گفتی شیمی ببین شیمیش مسایلش پرفکته ولی من بشهصه برای مفاهیم فیل رو ترجیح میدم!
باهاش بیشتر ارتباط برقرار کردم عرچند بثیه ذستان میگن خوبه
باتشکر از دوستان که حتی بخاطر من جنگ و خونریزی!!! راه انداختن
من مفاهیم شیمی و ریاضی خط ویژه رو عصر همون روز بعد پستم خریدم
خب این کاملا منطقی هست که محتوای همه ی کتاب ها یکسان هست چون منبع اونا منبع یکسانی به اسم کتاب درسی هست.
ولی مهم نحوه بیان کتاب ها هست و البته اینکه خود شخص بتونه با قلم مولف ارتباط برقرار کنه
این ارتباط برای من در کتاب خط ویژه ریاضی اتفاق افتاد ولی نشردریافت رو متوجه نشدم. و درآزمون کانون هم درصد قابل قبولی تونستم بزنم.
یعنی دریک آزمون ۱۵ درصد رشد کردم در ریاضی
حرفی که باید بهش دقت کنیم اینه که آیا ما میتوانیم با کتاب انس بگیریم و منظور طراح را متوجه شویم یا خیر
من خودم به شخصه کتاب های گاج رو عالی متوجه میشم. به عنوان مثال پاسخنامه زیست گاج رو از کتاب درسی هم بهتر میفهمم
این یک چیزی هست که باید هرکس خودش انتخاب کنه
ولی درکل پس از مطالعه درسنامه خط ویژه هم باید تست کنکور کار کرد و پاسخ تشریحی قابل فهم داشت
کتابی مثل ریاضی مبتکران و ریاضی مهروماه از نظر من که پایه ریاضی ضعیف دارم مسخره هستن.ولی خط ویژه و بعد از آن نشردریافت و جامع خیلی سبز عالی هستند
به امید موفقیت...
فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)