خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 51
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Smile مزایا و خدمات آزمون های قلمچی؟

سلام یک سوال داشتم کسانی که قلمچی می رن بگن که چی بهشون می دن یعنی خدماتشون چیه ؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من فکر کردم دعوایی چیزیه سریع اومدم تو تاپیک دعوا رو ببینم

باو صاف خورد تو ذوقم که ..

چرا رعایت نمیکنید یه اسمِ مناسب برای تاپیک انتخاب کنید دیگه

مثلا خدمات قلمچی از دیدگاه دانش اموزان
      یا
      دیدگاه دانش آموزان درباره قلمچی

این همه ایده هست بوخودا

Dear GOD
      Thank you for
      Everything

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      به من كه چيزي ندادن. فقط به زور بهت كتاب ميدن سر آزمون هم چيزي بهت نميدن

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mjplv نمایش پست ها
      سلام یک سوال داشتم کسانی که قلمچی می رن بگن که چی بهشون می دن یعنی خدماتشون چیه ؟
      هیچی نداره خداوکیلی،فقط چون تبلیغ زیاد میکنه سر زبونا افتاده...فقط یه پول هنگفت میگیره ازت در اون حدم بهت خدمات نمیده.برو تاپیک زیرو بخون
      کدام ازمون ازمایشی برای کنکور 95 ؟

پاسخ به سوالات سربازی

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MeHDi96 نمایش پست ها
      به من كه چيزي ندادن. فقط به زور بهت كتاب ميدن سر آزمون هم چيزي بهت نميدن
      امسالم که از اسفند پاسخنامه تو ی سری حوزه ها توزیع نمیشد.ینی خبری از کیفیت اموزشی و ... نیست
      پاسخ به سوالات سربازی

6. Top | #6

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه سری عیبا داره ، یه سری خوبیا هم داره . واسه من خدا روشکر تا حالا خوبی هاش چربیده .

تا ببینیم فردا چطو میشه!

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      برای من هیچ فایده ای نداشت

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      امکانات کلیش همون آزمونیه که میگیره! کتاب متابم بستگی به خود بچه ها داره بخوان یا نه
      برای من از این لحاظ که نذاش بی برنامه باشم و یه تلنگری شد که سوممو خوب بخونم خوب بود و راضی ام
      سوالاشم با اینکه چرت و پرته ولی همین سختیش باعث میشه تلاشتو ببری بالا و خب چی از این بهتر

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Tajob
      نمایش مشخصات
      ببین اگه دوستات میرن ازشون بگیر
      خودت تو خونه بزن الکیم پول مفت نریز تو حلق قلمچی
      درصداتم تو خود سایتش میتونی بزنی
      فقفط ی صندلی میخواد و جا ک بشینی آزمون بدی
      اصلا هم مهم نیس اون جا خلوت باشه یا نه چون جلسه کنکور غیر قابل پیش بینیه و امکان داره جائی بیفتی ک رفت و آمد زیاد باشه

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه پول حسابی ازت میگیره کتاباشم که زوری باید بخری البته بعضی شعبه هاش دلخواهه اونم خیلی کم
      امکاناتش به نظر من امکانات سایتش خوبه مثلا آزمون مبحثی یا کلاسایی ک میزارن که اونم می تونید شرکت کنید رایگان
      آزموناشم فقط یه دی وی دی آموزشی می دن و یه مجله همین خوردنی هم خبری نیس تقلب هم ک اصا نداره
      سوالاشم که نهایت استاندارده
      فقط اگه یه پشتیبانه بدرد بخور داشته باشی خیلی خوبه از این نظر می گم بدرد بخور که حالیش باشه و تا یه سوال می پرسی نگه بیا ویژه بگیر!

به نظر من به صرفه نیس

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

bazande
      نمایش مشخصات
      قلم چی آزمونیه که تو روند برگزاری و خدمات عیب و ایرادای زیادی داره حالا چه پشتیباناش چه استاندارد بودن سوالاش
      اما نسبت ب بقیه ی آزمونا دوتا مزیت داره که به نظرم فقط همین باعث برتریش شده
      یکی جامعه آماریش
      دو اینکه آزموناش زود به زود برگزار میشه و ی برنامه ی مشخص و معقولی داره
      ینی برنامش جوریشه ک شما در طول سال فرصت بیشتری برای جبران مباحثی داری که نخوندی یا ناقص خوندی
      بگو دل را که گرد غم نگردد
      اَزیرا غم به خوردن کم نگردد
      «مولانا»

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mjplv نمایش پست ها

سلام
      کلا برتری خاصی نداره نسبت به بقیه ازمونها ...از لحاظ کتاب، امکانات برگزاری، نظم جلسه،پشتیبان و برنامه ازمون واقعا ضعیفه
      کتابهارو بطورکل بعد عید کلا تموم میکنه و بعضی از فصلهای دروس فقط یک یا دوبار بیشتر خونده نمیشه.
      اگر روی درصدهاتون وترازتون حساس باشین خیلی روحیتونو تضعیف میکنه.

13. Top | #13
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      سلام

هیچی! فقط اسم در کرده! بقیه مؤسسات اقلاً سر آزمون یه حبه قند به داوطلب میدادند...به ما که کوفتم نمیدادند...

چند جلسه آخر هم که حتی پاسخنامه هم بهمون ندادن...

فقط اسم در کرده لندهور...
      SaM019

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام دوستان عزیزم صحبتون بخیر!
      روزه نماز هاتون هم قبول درگاهِ حق!
      امروز میخوایم به این موضوع رسیدگی کنیم! کانون یا گزینه دو در تابستان؟
      خوب! از وقتی ما گروه تلگرام رو ساختیم بالغ بر ۱۵۰۰۰ پیام رد و بدل شده در کمتر از یک هفته! خیل عظیم این پیام ها و ایمیل هایی که به من میاد و نظرات در سایت اینه که در تابستان بهترین آزمون آزمایشی که میتونیم توش ثبت نام کنیم کدام هست! و گزینه اصلی بچه ها یا کانون هست یا گزینه دو! سعی میکنم در این مقاله معایب و مزایای هر دو رو بگم و خودتون انتخاب کنید!

۱- معضلی به نام سوال تالیفی و با کیفیت: خدمت دوستانی که سنگ کانون رو بر سینه میزنند میخوام چند تا چیز بگم! اولا کانون در تابستان به هیچ وجه قرار نیست برای شما سوال طرح بکنه! یعنی قرار نیست همه سوالارو خودش طرح بکنه! فقط 10 تا! و بقیه سوال هایی که قراره تو آزمون آزمایشیش بیاد کُپی پیست سوال های کنکور سال های پیش هست! دوتا مشکل بزرگ این وسط پیش میاد! اول اینکه شما مجبورید کلی کتاب زرد بگیرید! و این هزینه زیادی رو به شما تحمیل میکنه! بعد از گرفتن کتاب های زرد اگر شما واقعا دوست داشته باشید خودتون رو بسنجید از سوالات کنکور که خیلی مهمن محروم میشید! چون اگه بخواید سوالات کنکورو حل کنید و همونا سر جلسه واسه شما سوال داده بشه از کجا معلوم شما یاد گرفتید؟ دوما اگه این کارو هم نکنید و بگید من تست کنکور نمیزنم! از حل تست های سراسری که خیلی مهمن در کنکور محروم میشید!
      گزینه دو برای سوال های با کیفیت چه کار کرده هست؟
      گزینه دو در تابستان با وجود زحمات و هزینه های زیاد واسه خودش! سوال های با کیفیت هم سطح کنکور سراسری برای شما تالیف خواهد کــرد! این دوتا فایده برای شما داره
      اول اینکه قبل آزمون سوالات سراسری اون مبحث رو تمرین میکنید! دوما اینکه با تست های جدیدی در آزمون رو برو میشید که علم شمارو میسنجه! پس سوال که مهم ترین فاکتور هست به نظر من در کلا آزمون! در گزینه دو خیلی خوب تر هست

۲- معضلی به نام پایه دوم:ایراد وارده از سمت دانش آموزان به گزینه دو! اقای گلی گزینه دو در تابستان پایه دوم را امتحان نمیگرد و از سوم شروع میکند!
      اولا این مورد رو بگم این شدیدا به نفع شماست! چراکه شما الان امتحان نهایی رو رد کردید! درس های سال سومو خوندید! به نظرتون به نفع شما نیست که همونارو با حالت مروری دوباره بخونید؟ چقد براتون راحت تر میشه تا اینکه اول دوم رو بخونید و برگردید سوم رو بخونید! تا اونموقع سوم یادتون میره! پس به نفعتونه از سوم شروع کنید!
      اشکال وارده 2
      گزینه دو نمیخواهد در تابستان از پایه دوم سوال طرح کند! یعنی من پایه دوم را نخوانم؟
      به هیچ وجه اینطوری نیست! این معادله خیلی آسانی دارد! شما میتوانید همزمان با پایه سوم دوم را هم مطالعه کنید! به این صورت که وقتی قرار هست به طور مثال یک فصل ریاضی از سوم در آزمون برای شما سوال طرح شود! شما یک فصل از دوم را هم میخوانید! به همین راحتی!

۳- معیاری به نام جامعه آماری - حتی در طول سال خیلی ها ایراد به گزینه دو وارد میکنند که چرا گزینه دو جامعه آماری کمی دارد! اولا من همیشه گفتم رقیب شما خودتان هستید! نباید خود را با مثلا 20 هزار داوطلب بسنجید! باید نمودار پیشرفت خودتان را مد نظر قرار بدهید! خوب هست بدانید کانون فرهنگی آموزش از سال هایی که حتی شما متولد نشده بودید وجود دارد! اما گزینه دو فقط 14 سال سابقه دارد و کارش را کمی دیرتر نسبت به کانون شروع کرده است! پس شما فقط به درصد فکر کنید!

۴- $ با تمام مزایی که بر شمردم از گزینه دو! بازم پولش نسبت به کانون خیلی کمتره! آنقدر کم که شما میتونید با save کردن پولی که از ثبت نام در گزینه دو به دست میارید منابعتون رو تهیه بکنید! مقایسه قیمت صد و خورده ای هزار تومن گزینه دو با کانون چند صد هزار تومانی غیر ممکن هست! حتی با توجه به خدمات! بنابراین علم اقتصاد به ما میگه که مهم ترین معیار خرید و انتخاب گرچه قیمته! اما اینجا ما داریم هم توی خدمات برد میکنیم! هم توی قیمت! بنابراین ذخیره پول هنگفت تابستان در تهیه منابع و حتی ثبت نام در کلاس ها میتونه شمارو یاری برسونه!

جمع بندی
      امیدوارم که خودتان متوجه شده باشید! گفتیم کانون سوال طرح نمیکند! بنابراین ما محروم میشویم از حل سوالات سراسری! ترازمان واقعی نمیشود! چون عده ای با حفظ کلید ها سر جلسه حاضر میشوند! همین الان در قسمت نفرات برتر آزمون های طول سال خبری از نفرات برتر آزمون ها در تابستان نیست! بنابراین تراز و حتی درصد شما چیزی نیست که شما هستید! در مورد دوم پایه هارو مورد بحث قرار دادیم گفتیم که شما اگر از سوم شروع کنید به خواندن در کنارش دوم رو هم بخوانید خیلی بهتر هست! در مورد جامعه آماری صحبت کردیم و گفتیم مهم نیست! و در مورد پول هم صحبت کردیم گفتیم گزینه دو با خدمات بهتر هزینه کمتری میگیرد!
      بنابراین با اختلاف بسیار زیاد در تابستان گزینه دو برنده میشود!
      البته در طول سال معادله کاملا فرق خواهد کرد که اونموقع هم مقایسه خواهیم گذاشت!

تحلیل حامد دلجوی عزیز

قرار نیست همه سوالای عمومی رو تالیفی بده بلکه به اجبار شما باید کتابای زرد عمومی رو بخرید تا بتونید به راحتی 10 تا سوال کنکورو بزنید

چون تو اختصاصی عموما تالیفیه سوالاش

ایراد اصلی کانون تو تابستون به نظر من مرور کم توی دروس پایه هست و سنگینی برنامه و دیر شروع شدنش

مثلا ژنتیک و درس 9 زیست سوم که گیاهی هست رو با هم میگیره یا مثلا درسی مثل مدار های الکتریکی سوم یا خازن هیچ وقت مرور نمیشه تا ازمونای اخر

منبع: Www.***************

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ***********************/

منبع

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)