چقدر زود دیر میشود...
امسال 25تا از 32 رتبه زیر 1000شهر ما قلمچی میرفتن
حتی اگه قلمچی "بد "باشه بقیه موسسات "بدتر " هستن
قلم چی واقعا چیزی که ادعا میکنه نیست
و میتونیم بگیم خدماتی که ارائه میده جز خدمات آزمون و سایتش ( کارنامه و کلاسور و ... ) همه ناقص و بی برنامه ریزی هستن
توی تابستون که تمام سوالاش بدون استثنا کپی هست ( حداقل خودم تابستون دوم و سوم رو دارم میبینم ) و همچنین سطح سولات در تابستون پایین هست مثلا آزمون پیش من همه رو متوسط 80 درصد زدم ترازم شد 7000
پس کلا آزمون های تابستون کانون خوب نیست اما برنامه کانون برای تابستون بدک نیست و میتونه بهتون مسیر بده اما توی آزمون های تابستون اصلا روی درصدها و ترازهای خودتون حساب نکنید
توی آزمون های طول سال هم در سال دوم و سوم تجربی که خودم دیدم در هر آزمون که 20 تایی باشه سوالاش فقط 16 سوال تالیفی هست و دو سوال از آبی کانون و دو سوال از آزمون قبل که این 4 تا سوال خیلی باعث میشه ترازا جابجا بشه البته سوالای نگاه به گذشته که در دسترس همه هست و به نظرم طرح خوبیه فقط میمونه دو سوال آبی که معمولا سوالای راحتی هستن
پس نتیجه میگیریم ترازها و درصد ها در آزمون هایب طول سال بسیار نزدیک به سطح علمی شما هست
کارنامه قلم چی هم اطلاعات خوبی در اختیار میزاره و خدمات سایتش بسیار عالی هست
از نظر جامعه آماری خب حرف اول رو میزنه مخصوصا اینکه 90 درصد برتر ها توی قلم چی آزمون میدن اگر در قلم چی باشید خب خودتون رو دارید نسبت به برتر ها میسنجید و این بهتون کمک میکنه سطح واقعی خودتون رو بدونید
درباره پاسخ نامه ندادن هم اینو بگم جدیدا میدن یعنی آزمون 23 مرداد همیسن دو هفته پیش به ما بعد آزمون پاسخ نامه میدن که فکر کنم دیگه این روال ادامه داشته باشه به شرطی که دوباره تقلب صورت نگیره
درباره خدمات جانبی توی خود سایت کانون گفته :
توی شهر ما فقط وظبفه اول و سوم انجام میشه و بقیه انجام نمیشه و در 99.99 درصد مواقع هیچ کدوم از هشت وظیفه انجام نمیشهپشتيبان کيست؟ وظايف او چيست؟
هر دانشآموز در کانون يک پشتيبان دارد.پشتيبانها معمولاً جوان هستند، تا بهتر بتوانند فضاي ذهني دانشآموز را درک کنند و او را راهنمايي کنند رشتهي دانشگاهي پشتيبانها هماهنگ با رشتهي تحصيلي دانشآموز است، و در نتيجه بهتر ميتوانند از لحاظ درسي دانشآموز را ياري کنند.هفت وظيفهي پشتيبان:وظيفهي اول: تماس تلفني با دانشاموز هر دو هفته يک باروظيفهي دوم: تماس تلفني با اوليا هر ماه يک باروظيفهي سوم: بررسي دفتربرنامهريزي هر ماه يک باروظيفهي چهارم: بررسي کارنامهي دانشآموز هر ماه يک باروظيفهي پنجم: ملاقات حضوري با دانشآموز يا جلسهي نيمه گروهي هر ماه يک باروظيفهي ششم: رفع مشکلات اجرايي دانشآموزوظيفهي هفتم: دريافت رضايتنامه از اوليا هر دو ماه يک باروظيفهي آموزشي پشتيبانها:پشتيبانها بر انجام تکاليف و تمرينهاي درسي دانشآموزان نظارت ميکنند.با اين کار دو هدف تامين ميشود:
- آموزش از طريق حل مساله
- تقويت توان خودآموزي دانشآموزان
جلسات برنامهريزي و مشاوره
جلسات 5 نفره
براي اينکه دانشآموزان و اولياي آنها به صورت دقيقتري با برنامهريزي درسي آشنا شوند و همچنين انتقال تجربه به شکل موثرتري صورت گيرد. پشتيبانها، دانشاموزان و اولياي آنان را با توجه به بيشترين ويژگيهاي مشترکشان در قالب گروههاي 5 به جلسه دعوت ميکنند. در اين جلسه مدير گروه نيز حضور دارد تعداد اين جلسات در طول سال 5 نوبت است.
1-هنگام ثبت نام: آشنايي با کانون و برنامهريزي
2-آبان و آذر ماه: آمادگي براي امتحانات نيم سال اول
3-بهمنماه: جمعبندي نيمسال اول تحصيلي و برنامهريزي براي نيم سال دوم
4-ارديبهشت ماه: آمادگي براي امتحانان پايان سال
5-تيرماه: ارزيابي کارنامهي تحصيلي يک سال و برنامهريزي براي سال آينده
جلسات گروهي
علاوه بر جلسات 5 نفره تعدادي جلسهي گروهي نيز در طول سال برگزار ميشود.
جلسهي اولياء
جلسهي انتخاب رشتهي دانشگاه آزاد
جلسهي دوران طلايي ويژهي دانشآموزان سال سوم دبيرستان و پيشدانشگاهي
جلسهي انتخاب رشتهي سراسري ويژهي دانشآموزان پيشدانشگاهي
جلسهي پيشرفت درسي دو نوبت در سال
جلسات 5 نفره و گروهی و نیمه گروهی و ... هم برای سال های دوم و سوم تجربی اصلا برگزار نمیشه و بیشتر برای سال کنکور برگزار میشه
و اما درباره کیفیت سوالا :
کیفیت سوالای زیست کانون از همه ی آزمون های دیگه سرتره من سوالای زیست گزینه دو رو توی کتاب الگو واقعا زیر 20 ثانیه معمولا میزنم
درباره دروس دیگه اختصاصی کیفیت سوالای ریاضی و فیزیک متوسط هست و برای دانش آموز رشته ی تجربی مناسبه
درباره درس شیمی به نظرم یکم سطح سوالاش پایینه
درباره دروس عمومی هم سطح سوالای کانون مناسبه و زیاد سخت یا زیاد راحت نیست ( کنکور سال های اخیر هم داره نشون میده که عمومی های کنکور هم معقول هست و زیادی سخت گیری نمیشه )
در کل در آزمون های در طول سال قلم چی پیشنهاد میشه و تابستان هم برای جلوگیری از اختلال بهتره برنامه قلم چی رو داشته باشید و باهاش جلو برید شرکت در آزمون هاش زیاد جالب نیست
یادمون نره اگه رتبه ی یک عضو کانون بوده , رتبه ی 200هزار هم عضو کانون بوده پس مهم خود دانش آموزه
و
عضویت در کانون لزوما به معنای موفقیت نیست و عدم عضویت در کانون لزوما به معنای عدم موفقیت نیست
ویرایش توسط Forgotten : 02 شهریور 1394 در ساعت 16:27
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)