خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات

راهنمایی درمورد تعداد بالای اشتباهات درقلم چی

سلام خدمت شما خوبان
      تعداد اشتباهات من توی آزمون های کانون،خیلی زیاده.یعنی حدود ۸۱ غلط توی آزمون ۲۶دی
      مشکل اینجاست ۲تا از گزینه های غلط رو خط میزنم
      و دقیقا بین دوگزینه باقی مانده،همان نادرست رو علامت میزنم.
      وگرنه توی خونه بعد آزمون،درست حل میکنم.
      درس روهم یاد دارم ولی اشتباه میزنم
      والبته تمرکز ندارم

مثلا زیست پیش ی لحظه فکر کردم فقط گل ها فتوسنتز میکنن

راهکار شما وپیشنهادتون چیه؟
      به امید موفقیت...
      فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

سلام

سلام خوب فکرکنم شما با دقت نمیخونید مشکلی که من خودم قبلا داشتم اگه این جوری باشه اون دوتا گزینه ای که میمونه حتما شبیه به هم هستند فقط با تمرین و دقت میتونید موفق بشید مخصوصا زیاد تست بزنید

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

ساده است رفیق

قبلن کم اشتباه داشتی که الانه سر جلسه داری اشتباه می کنی

.................................................. .....................

یه بخش از مسیر یادگیری پیمایش اشتباهات احتمالیه و بعد رفع اوناست

4. Top | #4
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پرنیان بانو نمایش پست ها
      سلام خوب فکرکنم شما با دقت نمیخونید مشکلی که من خودم قبلا داشتم اگه این جوری باشه اون دوتا گزینه ای که میمونه حتما شبیه به هم هستند فقط با تمرین و دقت میتونید موفق بشید مخصوصا زیاد تست بزنید
      ممنون از تومشکل اصلی من عدم تمرکز سر جلسه هست.چطوری بتونم حواسمو کاملا روی آزمون متمرکز کنم؟؟؟چون معمولا نگرانم و ترس دارم که ترازم خوب نشه.و همچنین ترس دارم امسال هم رتبه ویژه نیارم
      به امید موفقیت...
      فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز شاید بیش فعالی - کمبود تمرکز داری ... برو پیش یه متخصص مغزو اعصاب بگو ازت ازمایش بگیره بهت قرص ریتالین میده ......احتمالا 90 درصد مشکلت حل میشه و کلللللی پیشرفت میکنی این حرف من نیستا یکی زا دوستام انقد تمرکزش زیاد شده

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

دوست عزیز شاید بیش فعالی - کمبود تمرکز داری ... برو پیش یه متخصص مغزو اعصاب بگو ازت ازمایش بگیره بهت قرص ریتالین میده ......احتمالا 90 درصد مشکلت حل میشه و کلللللی پیشرفت میکنی این حرف من نیستا یکی زا دوستام انقد تمرکزش زیاد شده

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من ازمونام50تا اشتباه هم داشتم. همیشه فکر میکردم فقط خودمم که این همه پاسخ اشتباه دارم نمیدونستم کسی توانایی اینو داره که تعداد غلطاش از منم بیشتر باشه

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط .Mohamad. نمایش پست ها
      سلام خدمت شما خوبان
      تعداد اشتباهات من توی آزمون های کانون،خیلی زیاده.یعنی حدود ۸۱ غلط توی آزمون ۲۶دی
      مشکل اینجاست ۲تا از گزینه های غلط رو خط میزنم
      و دقیقا بین دوگزینه باقی مانده،همان نادرست رو علامت میزنم.
      وگرنه توی خونه بعد آزمون،درست حل میکنم.
      درس روهم یاد دارم ولی اشتباه میزنم
      والبته تمرکز ندارم

مثلا زیست پیش ی لحظه فکر کردم فقط گل ها فتوسنتز میکنن

راهکار شما وپیشنهادتون چیه؟
      من درسمو خوب میخوندم کامل هم یاد میگرفتم مشکلم اینجا بود سر ازمون اصلا تمرکز نداشتم فکرم همه جا میرفت به جز طرف سوال.حتی موقع درس خوندنم این شکلی میشدم واسه همین هر روز یه زمانی رو واسه فکر کردن میذارم به هر چی که دوست داشته باشم.حتی سر ازمونم اینو با خودم مرور میکنم که بعدا کلی وقت واسه فکر کردن به بقیه چیزا دارم مثلا بعد ازمون که کلا بیکارم
      در ضمن من یه بار با خودم گوشی بردم سر ازمون اصلا تمرکز نداشتم ترازم خیلی افت کرد دلییلش اینم میتونه باشه

7. Top | #7
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط staar نمایش پست ها
      من ازمونام50تا اشتباه هم داشتم. همیشه فکر میکردم فقط خودمم که این همه پاسخ اشتباه دارم نمیدونستم کسی توانایی اینو داره که تعداد غلطاش از منم بیشتر باشه- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -من درسمو خوب میخوندم کامل هم یاد میگرفتم مشکلم اینجا بود سر ازمون اصلا تمرکز نداشتم فکرم همه جا میرفت به جز طرف سوال.حتی موقع درس خوندنم این شکلی میشدم واسه همین هر روز یه زمانی رو واسه فکر کردن میذارم به هر چی که دوست داشته باشم.حتی سر ازمونم اینو با خودم مرور میکنم که بعدا کلی وقت واسه فکر کردن به بقیه چیزا دارم مثلا بعد ازمون که کلا بیکارمدر ضمن من یه بار با خودم گوشی بردم سر ازمون اصلا تمرکز نداشتم ترازم خیلی افت کرد دلییلش اینم میتونه باشه
      ایول بهترین پیشنهاد و راهکارممنونمنم دقیقا موقع درس و آزمون،افکار مزاحمم میشن و کاملا تمرکزمو میگیره.وگرنه درس رو کامل یاد دارم و تست هم زیاد یاد دارمممنونبهتره باخودم طی کنم مثلا ی ساعتی از ظهر برای فکر کردن خوبهو برای گوشی هم پیشنهادت عالی بود.من اگه گوشی کاملا سایلنت باشه و بدون لرزش.اگه زنگ بخوره متوجه میشم وخواب باشم بیدار بیشم.(یعنی گیرنده امواج در حد دکل به جون خودم)درضمن دوست عزیزی که گفتی قرص ریتالین،این قرص ماده سازنده شیشه رو داره و کلا ممنوعه و البته خطرناکبه شما و دوستتون وهمه توصیه میکنم برای مغز واعصاب هیچ قرصی هیچ قرصی استفاده نکنندممنون و مرسی و تشکر ویژه از همه شما عزیزان
      به امید موفقیت...

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ایول بهترین پیشنهاد و راهکارممنونمنم دقیقا موقع درس و آزمون،افکار مزاحمم میشن و کاملا تمرکزمو میگیره.وگرنه درس رو کامل یاد دارم و تست هم زیاد یاد دارمممنونبهتره باخودم طی کنم مثلا ی ساعتی از ظهر برای فکر کردن خوبهو برای گوشی هم پیشنهادت عالی بود.من اگه گوشی کاملا سایلنت باشه و بدون لرزش.اگه زنگ بخوره متوجه میشم وخواب باشم بیدار بیشم.(یعنی گیرنده امواج در حد دکل به جون خودم)درضمن دوست عزیزی که گفتی قرص ریتالین،این قرص ماده سازنده شیشه رو داره و کلا ممنوعه و البته خطرناکبه شما و دوستتون وهمه توصیه میکنم برای مغز واعصاب هیچ قرصی هیچ قرصی استفاده نکنندممنون و مرسی و تشکر ویژه از همه شما عزیزان
      همونی که گفتم بیش فعالی داری شما

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه چیزی بگم، عدم تمرکز کلی دلیل و علت داره. یکیش فقط بیش فعالی هست که در مورد افراد بالای 18 سال خیلی مقدارش کمتر از زیر 18 سال هست.
      توصیه میکنم مطلب زیر رو که مشاور و برنامه ریز من نوشته حتما بخونینش.

مشاوره و برنامه ريزي كنكور - مشکلات ذهنی موانع اصلی کنکور

من همه قرص های اعصاب رو تقریبا خوردم الانم روزی دوتا ریتالین میخورم هیچ مشکلی هم برام پیش نیاورده و تمرکزم رو خیلی افزایش داده.
      ماده سازنده شیشه هم به هیچ وجه توی ریتالین نیست. ماده سازنده شیشه متآمفتامین هست در صورتی که ریتالین متیل فنیدیت هستش. نه ساختار سه بعدیشون نه ترکیبات سازندشون هیچکدوم مشابه هم نیست. اون قرصی که برای تمرکز استفاده میشه و ماده سازنده شیشه رو داره اسمش دزوکسین هست و تا الان وارد داروخانه های کشور نشده فقط در بیمارستان دادگستری و بیمارستان روزه وجود داره و شایدم بعضی بیمارستان های اعصاب.
      البته این های که گفتم به هیچ وجه دلیل نمیشه کسی بره سراغ ریتالین. ریتالین فقط مشکل تمرکز کسی رو حل میکنه که دلیل بی تمرکزیش عواملی مثل کمبود دوپامین در مغزش باشن. اگه شماها مشکل تمرکز دارین برین سراغ ریتالین به احتمال بالای 90% تمرکزتون افزایش پیدا نخواهد کرد.
      شبکه سلامت تابستون ها یه برنامه داشت که توش پروفسور محمدرضا محمدی داشت در همین خصوص صحبت میکرد میگفت اگه مشکل تمرکز دارین و مطمع هستین به خاطر اضطراب و بیخوابی و کم خونی و اینا نیست قرص ها و کپسول های گیاهیی که حاوی گیاه جینکوبیلوبا هستن رو طبق دستورشون مصرف کنین و اگه نتیجه گرفتین به روانپزشک مراجعه کنین.

10. Top | #10
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      سلام
      مشکل حل شد. تعداد غلط از 81 عدد نصف شد.

استفاده از روش - و + کمک کرد.

درضمن من مشکل پیش فعالی ندارم. اضطراب من باعث تعداد بالای اشتباهاتم بود.
      چون میترسیدم که برگه سفید باشه
      و مشکل دیگه ای هم که داشتم
      من سوالات رو به ترتیب دفترچه حل نمیکردم

ممنون از دوستانی که وقت گذاشتند

و آقای SNIPER ممنونم از شما
      من به طور کلی هیچ قرص شیمیایی رو مصرف نمیکنم. ولی حتما در مورد قرص های حاوی گیاه جینکوبیلوبا بررسی میکنم.

تشکر از همه
      به امید موفقیت...

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      سلام
      مشکل حل شد. تعداد غلط از 81 عدد نصف شد.

استفاده از روش - و + کمک کرد.

درضمن من مشکل پیش فعالی ندارم. اضطراب من باعث تعداد بالای اشتباهاتم بود.
      چون میترسیدم که برگه سفید باشه
      و مشکل دیگه ای هم که داشتم
      من سوالات رو به ترتیب دفترچه حل نمیکردم

ممنون از دوستانی که وقت گذاشتند

و آقای SNIPER ممنونم از شما
      من به طور کلی هیچ قرص شیمیایی رو مصرف نمیکنم. ولی حتما در مورد قرص های حاوی گیاه جینکوبیلوبا بررسی میکنم.

تشکر از همه

هنوز هم خیلی غلطات زیاده داداش..من که میگفتم خیلی غلط دارم 40 تا بود اولاش و به 30 ررسوندم..کمتر کن بازم، البته اگه کنکور95 شرکت میکنی

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من غلطام 17 تا بود مشاورم گفت وحشتناکه!!!!

فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من غلطام در بدترین وضع یکبار 39 شد والا بین 20 تا 30 بود خیلی بد بود.و عینا سر جلسه کنکور به همین دلیل زیست 80 زده من رو بلعید افتضاح بود و خیلی دردناک.باید تست زیست بیشتر میزدم اما خیلی خلاصه نویسی زیست و تست ریاضی و شیمی و فیزیک داشتم خیلی درد داره برای این غلطا پزشکی قطعی رو از دست بدی متاسفانه سولات دفترچه d کنکور رو ندارم که بدونم کدوم گزینه رو انتخاب کردم.

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من گمان میکنم که شما درس رو مفهومی نمیخوانید.
      در مورد اینکه میگویید دوتا از گزینه ها رو راحت رد میکنید دلیلش اینه که در اون دو گزینه زیاد به مفهوم کار ندارد و شما صرفا با روخوانی کتاب میتوانید جواب نادرست را پیدا کنید. اما در مورد دو گزینه دیگر طراح میخواهد شما را بسنجد که شما درس را میفهمید یا حفظ هستید و برای همین حتما از مفهوم استفاده میکنند و تنها کسانی میتوانند جواب صحیص رو با قاطعیت پاسخ دهند که مفهومی بخوانند .
      و همچنین طبق گفته خودتون میشه حدس زد که تا حالا زیاد به مفهوم دروس توجه نمیکرده اید شما میتونید این مشکل رو با خواندن کتاب هایی که مفهومی توضیح میدهند حل کنید.
      موفق باشید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)