چون اون مقدار که برای شهادت یا رحلت انبیا و امامان امان عزاداری میکنیم چه بصورت حقیق چه مجازی از طریق تی وی برای تولد . سالگرد ازدواج و.... امامان امان خوشحالی نمیکنیم حداقل بصورت مجازی
شما ببینین یک رحلت یا شهادت که هست دو سه روز تی وی درگیر اونه اما یک تولد فقط یک نصف روز
شیعه رو اینها = عزا و غمگینی تعریف کردن که اشتباه هست
مشاور
غکگین که شاید
ولی عروسیا ما خداییش یه سر و گردن از خارجیا بهتره
همه میرقصن تا نصف شب
ای حال میده
run forrest runnn
مشاور
مشاور
run forrest runnn
چونکه نمیتونیم از لحاظ علمی جایگاههای 1تا 3رو کسب کنیم به همین دلیل این خلا رو باید یه جورایی پر کنیم دیگه که خوشبختانه با کسب چنین جایگاههایی داریم کم کم اون خلا رو پر میکنیم تبریک خخخ
بیست سال بعد برای کارهایی که انجام نداده ای بیش از کارهایی که انجام داده ای افسوس میخوری.
من هرگز چیزی درباره کسی نخواهم گفت مگر اینکه بتوانم چیز خوبی بگویم.
به درک که اسلام واقعی چی هست داداش
اینجا ایرانه و توش داریم زندگی میکنیم، مهم اینه که الان قوانین اسلام ایرانی چجوری داره اجرا میشه پس در مورد همین جا باید نظر بدیم انگار تو جهنم وایسی بگی بهشت فلانه و بهمانه!
یکجور میگین شنیدین انگار من تو قطب جنوب دارم زندگی میکنم!
در مورد اون کتاب هم که ربطی به تاپیک نداره
لطفا خونسرد باشید و منطقی .
خب پس الان از نظر شما قوانین کشور داره دستورات الهی تون رو انجام نمیده.دعوت
تو جامعه هم اگه دستور بود هم حجاب بود هم شما طرز تفکر این نبود
الان حق با کی هست؟ قران؟ که از نظر شما هم برای گذشته هست هم برای آینده یا حکومت اسلامیه کشورمون؟
مشاور
ویرایش توسط artim : 20 اردیبهشت 1394 در ساعت 19:34
غمگین ترینیم چون بی عدالتی زیاده
غمگینترینیم چون حس همدردی نداریم
غم گینترین هستیم چون هیچکس هوای هیچکسو نداره و همه یجورایی تنها هستن
ادم تنها همیشه غمیگنه و غمگین میمونه
اسلام واقعی دین کاملیه که برنامش برای یه جامعه به ارمغان اوردن عدل دوستی برادری و برابری هست
اسلام میگه اگه به برادر مسلمانت هنگامی به کمک احتیاج داره کمک نکنید مسلمان نیستید و از دین خارجید
اسلام میگه سختی ها و شادی ها برای همه هست
نه اینکه ما در اوج فرحمندی زندگی کنیم و همسایمون شب رو با گرسنگی بخوابه
این اسلام واقعیه
هروقت قوانین اسلامی که حضرت محمد (ص) روش تاکید داشت در جامعه و در بین مردم اجرا بشه مطمئنا جزء شادترین های جهان خواهیم بود
همین الانشم دقت کنید افراد مذهبی (نه افراطی و خود نما کسایی که واقعا اعتقاد دارن)معمولا روحیه ی شادی دارن و هیچوقت مایوسانه به زندگی نگاه نمیکنند چون اعتقاد دارند که خدایی هست که همه چیو داره نگاه میکنه
الا بذکر الله تطمئن القلوب
ویرایش توسط amin278 : 20 اردیبهشت 1394 در ساعت 22:10
من واقعا نمیدونم چرامسولان جایزه صلح بین الملل نمیگیرن
شیمون پرز رییس جمهور سابق اسراییل. باراک اوباما جایزه صلح گرفتن اما مسمول ایرانی اینهمه حمایت میکنه از مظلومان دنیا جایزه نگرفتن
یا جایزه هه جایزه نیست یا اینکه......
مشاور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)