خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 58
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      مرده پرستی !
      محدودیت هیجان !
      حرام بودن حرکات موزون !
      محدودیت فستیوال ها ، کنسرت ها و مراسم های پرنشاط به دلیل خدشه وارد کردن به آرمان های نظام !
      خواهش میکنم یکم مطالعه داشته باشید ، هند با اون همه جمعیت و بدبختی که مردمش داره ، سالانه 153 فستیوال برای شاد زیستن مردمش داره !
      اونوقت ما از گول خوردن شیطون براعت میجوییم !
      درود آریای بر همه اونایی که حرفمو قبول دارن

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      عراق حقمونو خورده

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biskie نمایش پست ها
      مرده پرستی !
      محدودیت هیجان !
      حرام بودن حرکات موزون !
      محدودیت فستیوال ها ، کنسرت ها و مراسم های پرنشاط به دلیل خدشه وارد کردن به آرمان های نظام !
      خواهش میکنم یکم مطالعه داشته باشید ، هند با اون همه جمعیت و بدبختی که مردمش داره ، سالانه 153 فستیوال برای شاد زیستن مردمش داره !
      اونوقت ما از گول خوردن شیطون براعت میجوییم !
      درود آریای بر همه اونایی که حرفمو قبول دارن
      خیلی جالبه ادعای اریایی بودن و ایران دوستی میکنید اونوقت خواهان فرهنگ غربی تو ایران هستین .اگه واقعا ایران دوستین که باید مخالف فرهنگ غرب باشین و به فرهنگ ایران زمین افتخار کنین نه این که خواهان فرهنگ غرب باشین.ما نفهمیدیم بالاخره تکلیف خودتون رو مشخص کنید شما ها ایران دوست و ملی گرا هستین یا غرب گرا.

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad475 نمایش پست ها
      خیلی جالبه ادعای اریایی بودن و ایران دوستی میکنید اونوقت خواهان فرهنگ غربی تو ایران هستین .اگه واقعا ایران دوستین که باید مخالف فرهنگ غرب باشین و به فرهنگ ایران زمین افتخار کنین نه این که خواهان فرهنگ غرب باشین.ما نفهمیدیم بالاخره تکلیف خودتون رو مشخص کنید شما ها ایران دوست و ملی گرا هستین یا غرب گرا.
      جواب شما هیچگونه ارتباطی به تاپیک نداره !
      لطفا نظرتتون رو حول موضوع تاپیک بیان کنید و بحث رو عوض نکنید !

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      صد در صد ایران دوست و ملی گرا ولی این چادر هم فرهنگ عربه ریش هم فرهنگ عربه...اونرو هم قبول نداریم...البته از حرف من اینجوری برداشت نشه که ما اسلام رو هم قبول نداریما ما زندگی به سبک اسلام عربی رو نمیخایم ما فرهنگ غرب نمیخایم ما برهنگی نمیخایم دیسکو نمیخایم ما اسلامی رو میخایم که با فرهنگ ایرانی امیخته شده باشه نه اسلامی که الان داره اجرا میشه
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.
      ویرایش توسط Saeed735 : 20 اردیبهشت 1394 در ساعت 15:17

6. Top | #21
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Sheytani
      نمایش مشخصات
      چرا غمگینیم؟
      چرا خوشحال باشیم؟!!!

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biskie نمایش پست ها
      جواب شما هیچگونه ارتباطی به تاپیک نداره !
      لطفا نظرتتون رو حول موضوع تاپیک بیان کنید و بحث رو عوض نکنید !
      اره خوب منم جوابی نداشته باشم اینو میگم که موضوع رو عوض نکنید.

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      صد در صد ایران دوست و ملی گرا ولی این چادر هم فرهنگ عربه ریش هم فرهنگ عربه...اونرو هم قبول نداریم...البته از حرف من اینجوری برداشت نشه که ما اسلام رو هم قبول نداریما ما زندگی به سبک اسلام عربی رو نمیخایم ما فرهنگ غرب نمیخایم ما برهنگی نمیخایم دیسکو نمیخایم ما اسلامی رو میخایم که با فرهنگ ایرانی امیخته شده باشه نه اسلامی که الان داره اجرا میشه
      برادر من چرا خودتو قایم میکنی؟
      ما فقط داریم تبادل نظر میکنیم
      فرضا شما بگین من اسلام رو قبول ندارم یا با قوانینش نمیتونم زندگی کنم کسی شمارو اینجا اعدام نمیکنه که! البته فقط اینجا

منظور از فرهنگ ایرانی + اسلام چیه؟ اسلام رو پایه های فرهنگ اعراب پایه گذاری شده
      اسلام برای همه ی قوم ها ساخته نشده مثله بقیه دین ها
      اینکه گفتنش ترس نداره!
      اینکه آخرین هست به این معنا نیست که از همه بهتره که ! و دلیلی هم نیست قدیمی تر ها هم چون برای قوم های بهتر اورده شده بهتر باشه !

مشکل اینجاست که چرا در تاریخ و فرهنگ اسلامی جشن و پای کوبی وجود نداره؟
      اگر هست باید اینارو برام تعریف کنید:

جشن
      سوگواری
      فرهنگ

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سعید جان این حرفت که چادر فرهنگ عربیه رو قبول دارم اما درمورد این که اسلامی باشه که با فرهنگ ایرانی امیخته باشه رو سراغ ندارم.اما دین زرتشتی دقیقا همینه یعنی امیختگی با فرهنگ ایرانی.در ضمن این رو هم بگم که اسلام از زرتشت کامل تره و دین توحیدی خالصه.

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سعید جان این حرفت که چادر فرهنگ عربیه رو قبول دارم اما درمورد این که اسلامی باشه که با فرهنگ ایرانی امیخته باشه رو سراغ ندارم.اما دین زرتشتی دقیقا همینه یعنی امیختگی با فرهنگ ایرانی.
      نه من منظورم اینه که تو قران اومده مثلا زن باید لباس بلند داشته باشه خب به جای چادر عربی بیایم از لباسایی که تو فرهنگ خودمون هست استفاده کنیم
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

11. Top | #26
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

اگه منظورتون که پوشش ایران قبل از تقلید از لختی گرایی هستش باید بگم فجیع پوشیده بود ! خیلی پوشیده تر از اسلام . اونوقت خوب واقعا مشکلی پیش نمیومد ! ولی بعضیا فکرشون اینه که همه *** بودن اسلام زورکی چادر آورد . نه خیر اسلام اومد گفت جاهایی که زیبایی و جلب توجه تحریک نداره عیبی نداره باز بشه .
      در مورد تاپیک هم اینکه بیاین بگین چرا ناراحتین من به شخصه از زندگیم خیلی راضیم .البته خوب اشتباه خیلی داشتم ولی فکر نمیکنم چیزی افسرده ام کنه !

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سوال:
      در قران که برای مسلمان ها مقدس محسوب میشه
      افراد رو به اسلام دعوت کرده؟ یا دستور داده؟
      ما الان تو جامعه دعوت داریم یا دستور؟

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      گزارش هایی دروغین و ساخته شده ی حامیان جهانی امریکا و بعدش مردم ساده لوح ایران میان و اینو باور میکنن
      چرا عربستان توش نیست؟شادیشون چیه؟شادی یه زن عربستانی در چیه؟اینه که اگه رانندگی کنه مجازات میشه؟کاملا معلومه که یه امار دروغین و کذب هستش برای بد نشون دادن ایران در اذهان عمومی

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد3568 نمایش پست ها
      گزارش هایی دروغین و ساخته شده ی حامیان جهانی امریکا و بعدش مردم ساده لوح ایران میان و اینو باور میکنن
      چرا عربستان توش نیست؟شادیشون چیه؟شادی یه زن عربستانی در چیه؟اینه که اگه رانندگی کنه مجازات میشه؟کاملا معلومه که یه امار دروغین و کذب هستش برای بد نشون دادن ایران در اذهان عمومی
      در مورد موسسه گالوپ تحقیق کنین

خودتون میدونید اعراب با پول هاشون دارند چیکار میکنند هروز داریم القاب /ترین/ رو از این کشور های عربی میشنویم

اونوقت تورم n درصدی و قیمت n تومن دلار همش کذبه محضه! حالا اختلاص هم بماند!

اقا گور پدر اونا
      اما چرا واقع بین نیستیم؟
      اگه دفاع کنیم وضعیت همینطوری میمونه بچه تا داد نزنه مادرش نمیاد به دادش برسه
      مسئله اینه نه طرفداری یک کشور

15. Top | #30
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      داداش شما یه جوری میگی که مثلا هرچیزی تو فرهنگ غربی باشه، نباید تو فرهنگ اسلامی باشه و برعکس، خب شاید یه جاهایی فرهنگ غرب و اسلامی با هم مشترک باشن، نمیشه که کلا مجزا از هم باشن، چون بالاخره فرهنگ غربی هم یه خوبی هایی داره برای خودش، همش که بدی نیست.

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)