من که اینترنتی سفارش دادم رفت...راستش حاله رفتن به این فروشگاه طبی هارو ندارم! البته این که سفارش دادم از عکسش پیدا بود که پلاستیکیه!
فک نمیکنم ضرری چیزی داشته باشه،نسبت به اسفنجی ها!
من که اینترنتی سفارش دادم رفت...راستش حاله رفتن به این فروشگاه طبی هارو ندارم! البته این که سفارش دادم از عکسش پیدا بود که پلاستیکیه!
فک نمیکنم ضرری چیزی داشته باشه،نسبت به اسفنجی ها!
البته اين عكس مربوط به يه مارك ديگس من مارك ديگه دارم
ولي خب مدلش دقيقا همين طوريه
مهم نيس ماركش
http://www.philpalombi.com/wp-conten.../ear-plugs.jpg
این صداگیر اسفنجی ها رو اگه بتونی درست بزاری تو گوشت و وسواس هم نداشته باشی خوبه ، چرا میگم وسواس ؟ چون برای خودم که اینجوری بود احساس میکردم توی گوش راستم خوب میرفت ولی توی گوش چپ کامل نمیرفت و وقتی هم از گوش در بیاری چیز های سبز خوشگلی یکم بهش میچسبه که باید پاک کنی تا بتونی بعدا دوباره استفاده کنی ، بعد تقریبا هر ماه باید یه دونه نو بگیرید چون خاصیت ارتجاعی خودش رو از دست میده ، ولی من بعد رفتم یه هدفون صداگیر گرفتم هرچند قیمتش یه مقدار زیاده (150 هزار تومان ) ولی دیگه واقعا آخرشه هیچ مشکلی هم نداره ، یه آرامشی به آدم میده که دوست داری کتاب رو گاز بزنی...
عالین این دستگاه ها. رفیقم داشت وقتی میزدم رو گوشم، هیچی نمیشنفتم. خیالتون از این بابت راحت. ولی من خودم استفاده نمیکنمو بدیش اینه که اگه عادت کردید دیگه ترک عادتون خیلی سخته. باید سرآزمون و هرجا میرید با خودتون ببریدش دیگه ...
Parkson ABZ EP108L51 Ear Protector - محافظ گوش Parkson ABZ مدل 108L51
از این نوع صداگیر ها استفاده کن. اصلا هیچی نمیشنوی. من تازه دیروز گرفتم ولی ای کاش زودتر پیدا کرده بودم
زنگ صدا رو میگیره+ وُلُمِ بالا. یه جورایی بازم صدای اطرافو میشنوین اما خب نه تا اون حد ازار دهنده.من 3ساله دارم..مدلش یذره فرق داره..شما برو ابزار یراق فروشی،بگو گوشی جوشکاری میخوام.از همینا بهت میده.فقط یوقت جوگیر نشین از اون 60-70 تومنی هاش بخرین چون تقریبا هیچ فرقی با هم ندارن پول اضافست.قیمت معمولیش تا 15 هزار تومنه.
+از اون گوشی های نَمَدی که دو تا بند دارن هم نگیرین.چون اصن کارساز نیست.یعنی در مقابل این باز به چشم نمیاد.
سر جلسه ی کنکور هم مطمئنا اجازه نمیدن بذارین تو گوش.چون مشکوکه.میتونه مثلا یه نفر هدفونِ درسی جاسازی کنه و... مقررات خاص دارن دیگه
با دلام*_*
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)