اگه خیلی حساسی از این گوشی های کارگرایی هست که مته حفاری دارن اگه از اونا بگیری بمبم جلوت منفجر بشه متوجه نمیشی تاحدودی
پاسخ به سوالات سربازی
من اصلا نمی دونستم که صداگیرم داریم وای چقدر از دنیا عقبم ...خیلی عالی شد ....منم می خرمش
در مسیر دستیابی به اهدافتان زندگی شما را حتما می ازماید
یکی از اولین ازمون ها این است که شما را با درد و رنج مواجه می کند .
به قدری سخت خواهد بود که گریه خواهید کرد این بخشی از مسیر موفقیت است
اگر نمی توانید درد و رنج را تحمل کنتید همین الان کنار بکشید .....
سلام.من عادت دارم توی محیط خیلی ساکت درس بخونم و کوچکترین سر و صدایی مثل صدای تلویزیون یا حرف زدن بقیه با هم و...باعث میشه نتونم اصلا درست درس بخونم!!راهکار شما برای حل این مشکل چیه?کتابخونه هم نمیتونم برام عادت دارم تو خونه و تو اتاق خودم درس بخونم و کتابخونه هم رفتم ولی حس میکنم چه چارساعت تو خونه تو محیط ساکت درس بخونم چه یه روز کامل تو کتابخونه بخونم هیچ فرقی با هم نداره یعنی ۴ ساعت درس خوندن من تو خونه همون کیفیت و حتی کیفیت بیشتری داره تا یه روز درس خوندن تو کتابخونه چون توی خونه بهتر و سریع تر مطالبو یاد میگیرم ولی توی کتابخونه نه خیلی حواسم پرت میشه!!حالا در کل واسه حل معضل سر و صدا چیکار کنم?ایا هدفونی چیزی هست که بخرم و بزارم تو گوش که دیگه هیچ صدایی رو نشنوم؟!!چیکار کنم بالاخره!!
سلام
دوست عزیز می تونید ایرپلاگ بخرید منم استفاده می کنم خیلی عالیه با یه سرچ ساده میتونید از فروشگاه های اینترنتی بگیرین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)