خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 69
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mk.meydani نمایش پست ها
      سلام ...بله شرکت کردم ...سوالای امسال رو ندیدم ولی پارسال سوالاش خوب بودن به نظرم . از کنکور هم سطحش بالاتر نبود .

درود استاد یه سوال !!
      شما وقتی جای ما بودید حس میکردید واقعا چیزی رو یادتون رفته؟
      بعد میرفتید از اول میخوندید؟
      ^______________________^

2. Top | #32
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط roshana نمایش پست ها
      درود استاد یه سوال !!
      شما وقتی جای ما بودید حس میکردید واقعا چیزی رو یادتون رفته؟
      بعد میرفتید از اول میخوندید؟
      سلام .

بله ... بعضی چیزا رو حس میکردم یادم نیست و میرفتم یه نگاه کلی دقیقا به همون جایی که فک میکردم یادم نیست میکردم ...اگه یادم می اومد و توهم بود که هیچی ! اگه توهم نبود و واقعا بلد نبودم مینشستم میخوندم دیگه یا تستای مارکدارم رو میزدم تو اون قسمت . البته واقعا این موضوع هست که این دم کنکوری ادم ممکنه فک کنه کلا هیچی یادش نیست در حالی که خیاله ! و سر جلسه خیلی چیزها به یاد آدم میاد اگه خوب خونده باشه قبلا .

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اولا ممنون از انجمن کنکور که این فرصت رو فراهم کرده که سوال هامون رو از نفرات برتر کنکور بپرسیم
      یه سوال دارم مهندس
      با توجه به اینکه من تو شبیه سازی توی خونه به نظرم میاد که سوالای کنکور راحت تر از کانون باشه و همین طور استاندارد تر از سنجش خب حالا که امروز هم دیدم سوالای کانون اینقد سخت بود و ازمون 25 اردیبهش سنجش هم غیر استاندارد بود میخوام 15 خرداد هیچکدوم رو نرم چون وقتی ازمون رو خراب میکنم خیلی بهم میریزم به نظرتون بهتر نیست هیچکدوم رو نرم و کنکور 93 رو اون روز تو خونه شبیه سازی کنم؟

4. Top | #34
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد3568 نمایش پست ها
      اولا ممنون از انجمن کنکور که این فرصت رو فراهم کرده که سوال هامون رو از نفرات برتر کنکور بپرسیم
      یه سوال دارم مهندس
      با توجه به اینکه من تو شبیه سازی توی خونه به نظرم میاد که سوالای کنکور راحت تر از کانون باشه و همین طور استاندارد تر از سنجش خب حالا که امروز هم دیدم سوالای کانون اینقد سخت بود و ازمون 25 اردیبهش سنجش هم غیر استاندارد بود میخوام 15 خرداد هیچکدوم رو نرم چون وقتی ازمون رو خراب میکنم خیلی بهم میریزم به نظرتون بهتر نیست هیچکدوم رو نرم و کنکور 93 رو اون روز تو خونه شبیه سازی کنم؟
      اینو من قبلا هم گفتم دلیل اینکه شما میگین آزمونای کنکورای قبل استاندارده اینه که کل مطالب آموزشی و تستایی که تا حالا کار کردین بر مبنای همین سوالا بوده و برای همین شما فک میکنید هر آزمونی باید شبیه اینا باشه ولی ممکنه کنکور 94 متفاوت باشه و با احتمال بالایی به شما میگم که وقتی در حال کنکور دادن هستین این حس به شما دست میده که اصن این کنکور امسال استاندارد نیست و سوالاش مسخره هستند ! به نظر من آزمون آخر رو کانون شرکت کنید صرفا برای اینکه یه سری سوال دیگه کار کرده باشین و تلاشتون رو هم بکنید ولی نتیجش براتون مهم نباشه . آزمون 93 رو به روز دیگه تو خونه بزنید و خوب خوب بررسی کنید.

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اقای میدانی ببخشید یه سوال درباره رشته مورد علاقم که ذهنمو مشغول کرده
      هر دانشگاهی که فیزیک داره بعدش شاخه فیزیک هسته ای هم داره؟من فقط فیزیک هسته ای رو دوس دارم نه بقیه شاخه های فیزیک
      بعد از شریف کدوم دانشگاه بهتره واسه این رشته؟

6. Top | #36
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اقای میدانی ببخشید یه سوال درباره رشته مورد علاقم که ذهنمو مشغول کرده
      هر دانشگاهی که فیزیک داره بعدش شاخه فیزیک هسته ای هم داره؟من فقط فیزیک هسته ای رو دوس دارم نه بقیه شاخه های فیزیک
      بعد از شریف کدوم دانشگاه بهتره واسه این رشته؟
      شرمنده اطلاعات کافی ندارم .

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ببخشید یه سوال دیگه من الان درس هامو تموم کردم حتی تست تالیفی هم ندارم فقط مونده یه کنکور 93 رو کار کنم + مرور ادبیات پیش دینی هم از اول عید تا حالا 3 بار خوب خوندمش الان خیلی سردرگمم که این ده روز رو چیکار کنم.ممنونم

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Edward نمایش پست ها
      مجبور نیستی بخونی!
      از قبل کنکور تا حالا دارم داد میزنم که چیز ماوراء طبیعی وجود نداره ولی وقتی یکی نمیخواد اینو قبول کنه میتونی باهاش بجنگی ؟
      سلام می خواستم ببینم شما چطوری مطالعه می کردید ؟
      من خودم متن رو می خونم و سوال می پرسم از خودم و تند خوانی و اینا راضی هم هستم ولی جدیدا بعضی ها تو تلویزیون و شبکه 4 و شبکه آموزش و حتی شبکه مستند هم دیدم ، پیامک و اینترنت و... میان می گن تکنیک تصویر سازی و تجسم فضایی و اینکه یه مبحث رو تو یه شکل بزاریم و یاد بگیریم برای عدم فراموشی ! نظر شما چیه ؟ شما خودتون چطوری میخوندید ؟ سوال طرح می کردید یا متن رو چندین بار روخوانی می کردید متوجه بشید ، اگه سوال می نوشتید تو جزئیات ریز می شدید یا سوالات کلی بوده ؟ سوالات رو می نوشتید یا فقط ذهنی ؟ یا خلاصه نویسی می کردید و هنگام خوندن نکات رو می نوشتید بعدا از اونا دوره می کردید ؟؟ یا که تصویر سازی می کردید ؟
      بعد اینکه آیا مشاور داشتید یا نه ؟
      روزی چند ساعت میانگین می خوندید ؟
      در دوران کنکور اینترنت هم میومدید ؟ لطفا بگید حدودا روزی چند ساعت(اگه می آمدید)
      و در آخر با تشکر از شما و سایت کنکور دروس رو چند بار دوره کردید ؟ آیا رو درس خاصی دوره بیشتری داشتید ؟
      ترتیب حل دفترچه کنکورتون چطور بود ؟
      بعد اینکه از این همایش ها و به ویژه اردوهای نوروزی رفتید ؟
      ویرایش توسط Am7r : 13 خرداد 1394 در ساعت 12:52

9. Top | #39
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ببخشید یه سوال دیگه من الان درس هامو تموم کردم حتی تست تالیفی هم ندارم فقط مونده یه کنکور 93 رو کار کنم + مرور ادبیات پیش دینی هم از اول عید تا حالا 3 بار خوب خوندمش الان خیلی سردرگمم که این ده روز رو چیکار کنم.ممنونم
      الان اصلا نباید سردرگم باشین . اولا برای آزمون که اگه کنکور ها رو کامل زدین برین سراغ آزمون های آزمایشی جامع سالهای گذشته و اونا رو آزمون بدین و بررسی کنید . برای برنامه ی جمع بندی هم به هر صورت تست های مارکدار و نکته دار برای مرور فک کنم زیاد باشه ! و درس های عمومی هم کنکور های عمومی و آزمون های تک درس و مرور دوباره ی بعضی درسها . به نظرم حتما برای تک تک ساعت های این چند روز برنامه ی دقیق داشته باشین و اصلا بی برنامه نباشین تو این چند روز . همچنین خوندن خلاصه ها و نکاتی که از تحلیل آزمونها به دست میان و حتی سوالای غلطی که در طول آزمونهای آزمایشی سال گذشته اشتباه جواب دادین !

10. Top | #40
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Am7r نمایش پست ها
      سلام می خواستم ببینم شما چطوری مطالعه می کردید ؟
      من خودم متن رو می خونم و سوال می پرسم از خودم و تند خوانی و اینا راضی هم هستم ولی جدیدا بعضی ها تو تلویزیون و شبکه 4 و شبکه آموزش و حتی شبکه مستند هم دیدم ، پیامک و اینترنت و... میان می گن تکنیک تصویر سازی و تجسم فضایی و اینکه یه مبحث رو تو یه شکل بزاریم و یاد بگیریم برای عدم فراموشی ! نظر شما چیه ؟ شما خودتون چطوری میخوندید ؟ سوال طرح می کردید یا متن رو چندین بار روخوانی می کردید متوجه بشید ، اگه سوال می نوشتید تو جزئیات ریز می شدید یا سوالات کلی بوده ؟ سوالات رو می نوشتید یا فقط ذهنی ؟ یا خلاصه نویسی می کردید و هنگام خوندن نکات رو می نوشتید بعدا از اونا دوره می کردید ؟؟ یا که تصویر سازی می کردید ؟
      بعد اینکه آیا مشاور داشتید یا نه ؟
      روزی چند ساعت میانگین می خوندید ؟
      در دوران کنکور اینترنت هم میومدید ؟ لطفا بگید حدودا روزی چند ساعت(اگه می آمدید)
      و در آخر با تشکر از شما و سایت کنکور دروس رو چند بار دوره کردید ؟ آیا رو درس خاصی دوره بیشتری داشتید ؟
      ترتیب حل دفترچه کنکورتون چطور بود ؟
      بعد اینکه از این همایش ها و به ویژه اردوهای نوروزی رفتید ؟

سلام .

روش مطالعه رو اولا برای هر درس فرق میکنه ... دوما من در هر صورت طوری میخوندم که اون مطلب رو متوجه بشم کامل و اگه مطالب حفظی هم داشت حتما زیرش خط میکشیدم یا مینوشتم در هنگام خوندن که کم کم تو حافظم بمونه ...در واقع برای به خاطر سپردن روش ترکیبی چیزایی که شما میگین رو استفاده میکردم یعنی هم موقع خوندن چند بار تو جزییات فکر میکردم و از خودم سوال میپرسیدم و هم اینکه سعی میکردم نکته هاشو مشخص کنم و یا حتی بعضی مواقع اندک که حفظ کردنش کار سختی بود ( البته خیلی کم نیاز بود چون هر چیزی با تکرار و کاربرد تو خاطر میمونه) براش رمز گذاری یا تصویر سازی میکردم . ولی بیشتر یادگیریم تو همون دور اول و دوم مطالعه با خوندن کامل و دقیق و فهمیدن جزییات بود و البته سعی میکردم دفعات مرورم هم زیاد باشه . اینکه میگم زیاد به این مسائل دقت نمیکردم دلیلش اینه که واقعا شما کافیه که اون مطلب علمی کتاب رو سعی کنید یاد بگیرید ...به نظرم خود انسان بهترین روش رو میفهمه .

من مشاور نداشتم ولی مخصوصا اواخر کنکور از یکی از دوست های کنکوری سال قبلم کمک میگرفتم .

واقعا سوالی نیست که بتونم جواب بدم ! یعنی نه اینکه نخوام یا چیزی مجبورم کنه که نگم ولی اصلا سوال قابل جوابی نیست.

اینترنت هم میومدم ( میانگین 1ونیم تا 2 ساعت ) ولی خب این آمار من بد آموزی داره ... من تقریبا پایه ی قوی داشتم و تو سال کنکور هم تو وضع نسبتا خوبی بودم ...البته خب نمیخوام توجیه کنم و این مقدار اینترنت اشتباه من بوده و اینکه زیاد نت میومدم دلیل نیست که کار من درست بوده و شما هم زیاد بیاین ! .

این رو هم واقعا اصن یادم نیست که چند بار مرور کردم ؟! من با برنامه ی کانون سال آخر پیش میومدم و مرور هام طبق اون هست دیگه . البته خب قطعا وقتی یه درس نیاز به جای کار بیشتری داره باید بیشتر روش وقت گذاشت و درسای حفظی مرور بیشتری میخوان .

ترتیب حل سوالای من ترتیب عادی بود .

نه نرفتم .

موفق باشین .

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مهندس ببخشید من الان هم خلاصه نکات شما رو دان کردم هم یکی از دوستام که دو سال پیش کنکور داده رو دارم و هم خلاصه نکات خودمو دارم و به نظرم که مال خودمم کامله خلاصه خودمو بخونم بهتره؟

12. Top | #42
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مهندس ببخشید من الان هم خلاصه نکات شما رو دان کردم هم یکی از دوستام که دو سال پیش کنکور داده رو دارم و هم خلاصه نکات خودمو دارم و به نظرم که مال خودمم کامله خلاصه خودمو بخونم بهتره؟
      بله قطعا .

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بله قطعا .
      ممنون اقای میدانی عزیز ایشالله موفق باشین
      این روزا خیلی ازتون سوال پرسیدم و شما هم بهم کمک کردین. دمتون گرم

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      بله قطعا .
      اجرتون با خدا
      DVD هم استفاده می کردید ؟ (اگه آره لطفا تجربتون رو بگید و اینکه برای یادگیری خوبه یا نه ممنون)

15. Top | #45
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Am7r نمایش پست ها
      اجرتون با خدا
      DVD هم استفاده می کردید ؟ (اگه آره لطفا تجربتون رو بگید و اینکه برای یادگیری خوبه یا نه ممنون)
      ممنون . من فقط تو تابستون بعضی از دی وی دی های گزینه 2 رو می دیدم ( تابستون گزینه2 بودم و طرح گام اول ) ولی اونا هم به عنوان منبع آموزشی اصلیم نبود ...بیشتر وقتایی که حوصلم از کتاب سر میرفت و البته اکثرا سریع جلو میزدم که اگه نکته ای اضافی گفت یادداشت کنم ...ولی دی وی دی دیگه ای استفاده نکردم و با کتاب های کمک آموزشی راحت تر بودم . البته من نهی نمیکنم استفاده ازشون رو البته بستگی به سطح درس دادن و ارزشش داره .

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)