درود.
میگم من رشتم تجربی هست ، میخوام تغییر رشته بدم بیام ریاضی و شهریور امتحان نهایی بدم، میشه بگین برای هندسه 2 و حسابان و جبر ، بگین که چیی چی بوخونم چچی چچی نخونم!!!
از چه منابعی استفاده کنم، که بتونم نمره ماکز رو بیارم!!
درود.
میگم من رشتم تجربی هست ، میخوام تغییر رشته بدم بیام ریاضی و شهریور امتحان نهایی بدم، میشه بگین برای هندسه 2 و حسابان و جبر ، بگین که چیی چی بوخونم چچی چچی نخونم!!!
از چه منابعی استفاده کنم، که بتونم نمره ماکز رو بیارم!!
درود ... والا من تو زمینه ی کتابای خوب برای امتحان نهایی وارد نیستم ...مسلما باید کتابی باشه که آموزش خیلی خوبی داشته باشه و رویکردش هم سوالات تشریحی و مثال های کتاب درسی باشه ولی در مورد بهترین کتاب با این ویژگی بررسی نکردم و نمیدونم ولی خب چیزی که مسلمه کتاب های سیاه گاج فک کنم نسبتا خوب باشن برای نمونه سوالات تو این زمینه... و اگه آموزش یه کم سطح بالا میخواین کتاب های سبز گاج که تو دروس اختصاصی آموزش های کیفیت بالایی معمولا دارند ...سطح بالاتر از این دیگه تقریبا میره وارد حوزه ی تست و کنکور میشه . در ضمن حتما حتما نمونه سوالات رو خوب بررسی کنید چون خیلی شبیه هستند سوالا به هم دیگه . مخصوصا تو هندسه 2 بعضی از مطالبش طوریه که حتی کتاب های آموزشی هم خوب اثبات نکردند و توضیح ندادند ولی ممکنه تو امتحان نهایی خواسته بشه . بازم در مورد کتاب تحقیق کنید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)