خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 69
    1. Top | #46
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد3568 نمایش پست ها
      ممنون اقای میدانی عزیز ایشالله موفق باشین
      این روزا خیلی ازتون سوال پرسیدم و شما هم بهم کمک کردین. دمتون گرم
      خواهش میکنم . شما هم موفق باشین .

2. Top | #47
      نفر برتر کنکور

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Am7r نمایش پست ها
      سلام می خواستم ببینم شما چطوری مطالعه می کردید ؟
      من خودم متن رو می خونم و سوال می پرسم از خودم و تند خوانی و اینا راضی هم هستم ولی جدیدا بعضی ها تو تلویزیون و شبکه 4 و شبکه آموزش و حتی شبکه مستند هم دیدم ، پیامک و اینترنت و... میان می گن تکنیک تصویر سازی و تجسم فضایی و اینکه یه مبحث رو تو یه شکل بزاریم و یاد بگیریم برای عدم فراموشی ! نظر شما چیه ؟ شما خودتون چطوری میخوندید ؟ سوال طرح می کردید یا متن رو چندین بار روخوانی می کردید متوجه بشید ، اگه سوال می نوشتید تو جزئیات ریز می شدید یا سوالات کلی بوده ؟ سوالات رو می نوشتید یا فقط ذهنی ؟ یا خلاصه نویسی می کردید و هنگام خوندن نکات رو می نوشتید بعدا از اونا دوره می کردید ؟؟ یا که تصویر سازی می کردید ؟
      بعد اینکه آیا مشاور داشتید یا نه ؟
      روزی چند ساعت میانگین می خوندید ؟
      در دوران کنکور اینترنت هم میومدید ؟ لطفا بگید حدودا روزی چند ساعت(اگه می آمدید)
      و در آخر با تشکر از شما و سایت کنکور دروس رو چند بار دوره کردید ؟ آیا رو درس خاصی دوره بیشتری داشتید ؟
      ترتیب حل دفترچه کنکورتون چطور بود ؟
      بعد اینکه از این همایش ها و به ویژه اردوهای نوروزی رفتید ؟
      سلام
      من روش خاصی نداشتم واسه درس خوندن، ینی روشی نبود که اسم خاصی داشته باشه یا اتفاق خاصی توش بیوفته، معمولا درسو سر کلاس گوش میکردم و درس نامه ی کتاب کمک آموزشیمو میخوندم و بعدم سوال حل میکردم، معمولا چینش تست توی کتابای خوب یه جوریه که اگه باهاش تست بزنی آروم آروم میتونی همه تیپ سوالو حل کنی. تقریبا واسه درسای اختصاصی این کارو میکردم، و چون با این روش نتیجه می گرفتم عوض نکردم و توصیه میکنم شما هم اگه با روشی که میخونی حال میکنی(!) و نتیجه ی خوبی میگیری روشتو عوض نکنی!
      واسه درسای عمومی هم متاسفانه اصلا خوب نخوندم و واسه هیچ درسی موفق نشدم همه ی تستای کتابشو بزنم(!!) ولی روشم کلا خوندن کتاب درسی بود دیگه!
      همونطوری که گفتم واسه ی اختصاصی اصلا متن کتابو نمیخوندم و درسنامه ی کتابمو میخوندم که اونم اینقدر نبود که سوال واسم پیش بیاد توش!
      آها فقط در ضمن حل تست اگه سوالو با روشی حل میکردم که تو پاسخنامه نبود یا تو درسنامه ذکر نشده بود اون روشو واسه خودم رو یه برگه مینوشتم و بهش میگفتم خلاصه نویسی!
      و این تصویر سازیم که میگید چیز خاصی دربارش نمیدونم!فقط همونطوری که گفتم اگه با روشتون نتیجه ی خوبی میگیرین با عوض کردنش وقتتونو تلف نکنین
      نه مشاور نداشتم! بعد عید پشتیبان ویژه داشتم که بیشتر باهاش صحبت میکردم(ینی بحثای دوستانه نه درسی!!!) و زیاد در مورد کنکور حرف نمیزدیم(؟!)
      اوایل 5 تا 6 ساعت میخوندم ولی از اواسط بهمن تا اواسط اردیبهشت روزی 6 تا 8 ساعت و یک ماه آخر متاسفانه به مراتب کمتر!
      بله بعد آزمونا میومدم اینترنت تقریبا دو سه ساعت
      درسا رو فقط یه بار مرور کردم اونم در طول سال بود(ینی مطالعه ای که واسه کنکور داشتم) و اصلا واسه دروس عمومی از این کارم راضی نبودم و نیستم!خیر فقط برای فیزیک تست های بیشتری زدم نسبت به سایر دروس
      ترتیب خود دفترچه بود
      خیر نرفتم
      موفق باشید!
      Hey yeah, Don't let'em know we're coming
      Hey yeah, Tiptoe higher
      ...Take some time to simmer down, keep your head down low
      !!!HEY YEAH! TIPTOE HIGHER

3. Top | #48
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      من همیشه وقتی شبیه سازی میکردم فقط سوالایی که غلط جواب میدادم و اونایی که خونده بودم رو از رو پاسخ نامه نگه میکردم و دوباره حل میکردم و کاری به سوالایی که نخونده بودم نداشتم
      واسه 93 رو هنوز شبیه سازی نکردم اون رو باید همه رو بررسی کنم؟مثلا از ریاضی هندسه نخوندم اونا رو بررسی کنم تو 93 یا نه؟

4. Top | #49
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام
      من همیشه وقتی شبیه سازی میکردم فقط سوالایی که غلط جواب میدادم و اونایی که خونده بودم رو از رو پاسخ نامه نگه میکردم و دوباره حل میکردم و کاری به سوالایی که نخونده بودم نداشتم
      واسه 93 رو هنوز شبیه سازی نکردم اون رو باید همه رو بررسی کنم؟مثلا از ریاضی هندسه نخوندم اونا رو بررسی کنم تو 93 یا نه؟
      سلام . نمیدونم منظورتون از شبیه سازی چی هست ؟ از حرفتون برمیاد که شبیه سازی منظورتون همون تحلیل آزمونه ...درسته ؟

5. Top | #50
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mk.meydani نمایش پست ها
      سلام . نمیدونم منظورتون از شبیه سازی چی هست ؟ از حرفتون برمیاد که شبیه سازی منظورتون همون تحلیل آزمونه ...درسته ؟
      سلام
      داداش معدل کتبی شما سال سوم چند بود؟
      تابستون چیا خوندین؟کل پیش رو خوندین؟

6. Top | #51
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام من ریاضیاتم قوی هست (حداقل بنظر خودم) ولی معلم خوبی نداریم تو شهرمون برای آموزش یه کتاب می خوام که خوب و در سطح کنکور درسا رو آموزش بده البته نه خیلی سخت که دیگه نفهمم چی میگه (نخبه ریاضی هم نیستم :d ) ممنون می شم راهنمایی کنید

7. Top | #52
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Asghar TM نمایش پست ها
      سلام
      داداش معدل کتبی شما سال سوم چند بود؟
      تابستون چیا خوندین؟کل پیش رو خوندین؟
      سلام . 19/94 بودم . هندسه 2 رو 19.5 شدم .

تابستون من کل پایه رو خوندم + یه کم مباحث تشریحی مشتق از سال چهارم + یه کم مطالب دو فصل اول سال چهارم که با سال دوم همپوشانی داره ( سینماتیک و دینامیک ) ...غیر از این چیزی از سال چهارم رو نخوندم .

8. Top | #53
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Huot نمایش پست ها
      سلام من ریاضیاتم قوی هست (حداقل بنظر خودم) ولی معلم خوبی نداریم تو شهرمون برای آموزش یه کتاب می خوام که خوب و در سطح کنکور درسا رو آموزش بده البته نه خیلی سخت که دیگه نفهمم چی میگه (نخبه ریاضی هم نیستم :d ) ممنون می شم راهنمایی کنید
      سلام ...من چون رشتم ریاضی بود اطلاعات خوبی از ریاضی تجربی ندارم متاسفانه ...یه سرچ تو انجمن بکنید خیلی خیلی مطلب در مورد کتابای ریاضی تجربی هست . کافیه همین عنوان رو اون بالا سرچ کنید یا اینکه تو بخش منابع تاپیک های مهم رو بررسی کنید .

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      سلام . 19/94 بودم . هندسه 2 رو 19.5 شدم .

تابستون من کل پایه رو خوندم + یه کم مباحث تشریحی مشتق از سال چهارم + یه کم مطالب دو فصل اول سال چهارم که با سال دوم همپوشانی داره ( سینماتیک و دینامیک ) ...غیر از این چیزی از سال چهارم رو نخوندم .
      ممنون
      میشه درصدهای کنکورتون رو بگین؟
      به نظرشما معدل خیلی تاثیر گذاشت رو رتبه شما؟

10. Top | #55
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Asghar TM نمایش پست ها
      ممنون
      میشه درصدهای کنکورتون رو بگین؟
      به نظرشما معدل خیلی تاثیر گذاشت رو رتبه شما؟
      درصدهای کنکور :
      ریاضی : ۷۲/۲ فیزیک : ۸۶/۷ شیمی : ۸۲/۹
      ادبیات : ۷۸/۷ عربی : ۸۹/۴ معارف : ۶۴ زبان : ۷۸/۷

کنکور زبان:
      رتبه کشوری :۱۳/ رتبه منطقه ۲ :۴
      زبان اختصاصی : ۵۳/۴

ادبیات : ۱۰۰ عربی : ۹۴/۷ معارف : ۸۴ زبان : ۹۴/۷

در مورد معدل باید بگم که خب قطعا اگه معدلم پایین بود تاثیرگذار بود ولی در کل تاثیر معدل در حدود رتبه ی من کمه چون تقریبا همه معدلشون بالای 19.5 بود و این اختلاف خیلی مشخص نیست به نظرم ولی بازم باید تاثیرات معدل دقیق بررسی بشه ... من خودم بعد از اینکه امتحان نهایی ها رو دادم دیگه به تاثیر معدل قکر نکردم چون چیزی بود که گذشته بود .

11. Top | #56
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام آقای میدانی
      شما کتابهای تستی که کار میکردین تستهاشون رو بصورت رندوم میزدین یا تمام تستهای یه منبع رو کار میکردین ؟
      و ایا یادتون هست واسه هر درس اختصاصی حدودا چنتا تست زدین ؟
      ممنون

12. Top | #57
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اره منظورم همون بود ببخشید

13. Top | #58
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اره منظورم همون بود ببخشید
      خب اگه قرار نیست در کنکور اصلا به سراغ مطلبی مثل هندسه برین خب نیازی هم نیست که سوالاش رو تو آزمونای جامع بررسی کنید ولی اگه قراره روی اون تستا وقت بذارین بدیهتا باید تحلیل کنید .

14. Top | #59
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خب اگه قرار نیست در کنکور اصلا به سراغ مطلبی مثل هندسه برین خب نیازی هم نیست که سوالاش رو تو آزمونای جامع بررسی کنید ولی اگه قراره روی اون تستا وقت بذارین بدیهتا باید تحلیل کنید .
      امروز واقعا به حرفتون رسیدم که گفتین چون با سوالای جدید روبرو میشیم به احتمال زیاد سر جلسه کنکور بگیم سخت و غیر استاندارده امروز تو کانون سر جلسه فک میکردم که خیلییی سخته اما وقتی تو خونه یه نگاه انداختم دیدم واقعا فقط فیزیکش سخت بود و بقیش فقط اشتباه فکر میکردم

15. Top | #60
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aminreza_star نمایش پست ها
      سلام آقای میدانی
      شما کتابهای تستی که کار میکردین تستهاشون رو بصورت رندوم میزدین یا تمام تستهای یه منبع رو کار میکردین ؟
      و ایا یادتون هست واسه هر درس اختصاصی حدودا چنتا تست زدین ؟
      ممنون
      سلام . در مورد تست ها بستگی داره . بعضی از کتاب ها رو برای آموزش میزدم که این کتابا رو معمولا تستاشو کامل میزدم یا حداقل بخش کمیش رو حذف میکردم و بقیش رو میزدم . ولی بعد از آموزش ممکنه برای تقویت قدرت تست زنی و تست آزمونی و زمان دار نیاز به تستهای بیشتری داشته باشی اینجا میتونی از یه منبع دومی کمک بگیری و تست هاشو مثلا با مضرب بزنی ( بستگی به تعداد تستی داره که میخواین کار کنید با توجه به وقتتون)

نه واقعا نمیتونم اصلا اینجور آماری رو بدم . ولی خب میشه با تقریب گفت ...مثلا برای فیزیک من تقریبا کل گاج پایه و پیش رو زدم + کل خیلی سبز سوم و خوشخوان دوم و شاید یه مقدار کمی اضافه تر . بقیشم تستای آزمونای آزمایشی . من کلا روندم این بود که تست بزنم تا خوب مسلط شم . حالا هر چقدر نیاز بود !

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)