نوشته اصلی توسط Demon Soul بله خوب چون قبول نمیشن هیچ جای دیگه ایی نوشته اصلی توسط artim تا 20 هزارم میگیره نجف اباد اما اون رشته هایی که گفتم قوی هستن مکانیک جزو رشته های قوی نجف اباد نیست تو سایت کانون نوشته پایین ترین چارک رتبه کشوری قبولی مکانیک نجف اباد 70000 یعنی چی
نوشته اصلی توسط design46 تو سایت کانون نوشته پایین ترین چارک رتبه کشوری قبولی مکانیک نجف اباد 70000 یعنی چی ینی تا 40 هزارم شانس داری
مشاور
نوشته اصلی توسط artim ینی تا 40 هزارم شانس داری 40 هزار کشوری یا منطقه؟
J - E - O - M دانلود مقالات و پایان نامه و پروژه های دانشگاهی و . . . http://www.baharfile.ir
نوشته اصلی توسط design46 40 هزار کشوری یا منطقه؟ منطقه
نوشته اصلی توسط artim منطقه ثبت نام ازاد کی هست؟
نوشته اصلی توسط design46 ثبت نام ازاد کی هست؟ بعد کنکور سراسری چند هفته بعد اعلام میکنن ثبت نام با کنکور رو
نوشته اصلی توسط artim ینی تا 40 هزارم شانس داری چجوری این چارک رو حساب کردی که شد رتبه 40 هزار؟
نوشته اصلی توسط design46 چجوری این چارک رو حساب کردی که شد رتبه 40 هزار؟ رتبه 70هزار کشوری تقریبا بین30 تا45 هزار منطقس
نوشته اصلی توسط hamyr_success رتبه 70هزار کشوری تقریبا بین30 تا45 هزار منطقس نوشته بود چارک پایین این یعنی چی چارک پایین؟
نوشته اصلی توسط design46 نوشته بود چارک پایین این یعنی چی چارک پایین؟ دیگه گفتم رتبه منطقتون اینطوریه دیگه چارک گفتن لازم نیست.الان که زمان انتخاب رشته نیست فقط تلاش ومطالعه ایشالا زمان انتخاب رشته مفصل بحث میشه
نوشته اصلی توسط design46 نوشته بود چارک پایین این یعنی چی چارک پایین؟ اگه آمار خونده باشی میدونی یعنی چی. خلاصش اینه که بین پایین ترین رتتبه قبول شده تا میانگین رتبه های قبول شده بازم میانگین بگیری.
نوشته اصلی توسط artim اگه آمار خونده باشی میدونی یعنی چی. خلاصش اینه که بین پایین ترین رتتبه قبول شده تا میانگین رتبه های قبول شده بازم میانگین بگیری. این جور که گفتی یعنی بیشترین رتبه ای که قبول شده 280000 هستش
نوشته اصلی توسط design46 این جور که گفتی یعنی بیشترین رتبه ای که قبول شده 280000 هستش نه اشتباه حساب کردی کلا تا 40 هزار قبولی چه فرقی میکنه واست
نوشته اصلی توسط artim نه اشتباه حساب کردی کلا تا 40 هزار قبولی چه فرقی میکنه واست فرقی نداره اینطور ک من حساب کردم اگه خیلی خراب هم کنم رتبم 20 هزار میشه
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)
نمایش برچسبها