خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دبیری زیست و پژوهش در زمینه ی زیست

با سلام و عرض ادب خدمت کنکوری های عزیز
      من قبلا ی تاپیک باز کردم ک دبیری زیست رو انتخاب کنم یا پزشکی؟
      به پزشکی خیلی علاقه دارم
      ولی اگه برم پزشکی باید دور خیلی از برنامه هایی که دارم رو خط بکشم و فقط درس بخونم
      خیلی خیلی خیلی دوست داشتم برم پزشکی ولی دبیری رو انتخاب میکنم
      سوال:حداقل رتبه و تراز برای دانشگاه فرهنگیان در حال حاظر چقدر هست؟ و اینکه یه دبیر میتونه درکنار تدریس با ادامه تحصیل در یکی از گرایش ها در موسسات تحقیقی کار کنه؟ منظورم اینه ک تا ارشد واسه دبیری بخونه بعد واسه دکتری بره گرایش سلولی ملکولی بخونه؟
      از راهنماییاتون پیشاپیش سپاسگزارم

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یکی بیاد بگه چون سوال منم هس

3. Top | #3
      MRH
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با سلام
      دانشگاه فرهنگیان از سال 93 شروع به بومی گزینی کرده سهمیه هر شهر و منطقه در هر سال تغییر میکنه وبرای قبولی در رشته دبیری زیست شرایط ورتبه ها برای هر شهری فرق میکنه و یک حالت رقابتی داره و ممکنه تو یک سال استقبال از این رشته بیشتر شه و رتبه مورد نیاز خیلی پایین بیاد اما اون چیزیکه مشهوده با توجه به کلاس های کنکوری ودرامد های حاشیه ای که گاهی تا چند برابر حقوقی که اموزش و پرورش میده است و اوضاع بد بازار کار در کشور استقبال از این رشته بیشتر و بیشتر میشه و هرسال نسبت به سال قبل رتبه های بهتری وارد دانشگاه میشوند اما در مورد ادامه تحصیل باید بگم شما تا کارشناسی رشتت دبیری ،تو ارشد رشته هایی که میتونی ادامه تحصیل میتونی بدی به دو دسته مطلوب و مرتبط تقسیم میشه برای رشته های مطلوب ازادی اما برای رشته های مرتبط باید حتما اموزش و پرورش موافقت کنه مثلا برای دبیری ریاضی رشته های اقتصاد و علوم کامپیوتر و مهندس کامپیوتر و ریاضیات محض و کار بردی مطلوب است و مهندسی مکانیک و برق مرتبط اما چون بیشتر دبیران ریاضی به دنبال کلاس خصوصی و ادامه تحصیل اسان و رزومه قوی هستند تا قیمت کلاس هایشان بالا رود معمولا دنبال ادامه تحصیل در ریاضیات میرون ام متاسفانه برای دبیری زیست رو نمیدون چه چیزهایی مطلوب و چه چیز هایی مرتبط است بعد در هنگام تدریس در مدارس شما هر کاری عشقته میتونی انجام بدی از کلاس خصوصی گرفته تا اژانس.
      با ارزوی موفقیت برای شما دوست عزیز

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)