خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

برنامه دوران طلایی نوروز

.... نرم نرمک می رسد اینک بهار
      بهار امسال برای تو دانش آموز کنکوری بوی تعطیلی نمی دهد بلکه فرصتی است که اگر از غافله ی کنکور جا مانده ای با این برنامه آن را تا حدودی جبران کنی و پیشنهاد می کنم این برنامه را با هدف بهبود کیفیت درسی خود اجرا کنید.

مهم نیست تا به حال چگونه بوده این به گذشته خود نکاه نکنید کنکور 1349 پیش روی شماست.
      این برنامه یکی از بهترین برنامه های مطالعاتی برای نوروز دانش آموزان است که اگر قصد فروش آن را داشتیم بالای 100 هزار تومان بود درست مثل برنامه هایی که خیلی موسسات و مشاورین می دهند،از همین امروز آن را دانلود کنید و از آن استفاده کنید.
      چهارم تجربی (کلیک کنید)
      چهارم ریاضی (کلیک کنید)

البته این برنامه صرفا یک پیشنهاده دوستان و کاملا اختیاری است و هر کس می تواند شخصی سازی خودش را انجام دهد.

خلاف قوانین
      ویرایش شده.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      ممنون.
      خوب بودن.
      فقط یه درخواست:
      میشه این فونت نستعلیق رو بزارین برا دانلود ؟؟
      خودم چندتا از فونت نستعلیق دارم ولی هیچکدومشون شبیه این نیستن

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بسیار خوب بود......مرسی

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط joozef نمایش پست ها
      ممنون.
      خوب بودن.
      فقط یه درخواست:
      میشه این فونت نستعلیق رو بزارین برا دانلود ؟؟
      خودم چندتا از فونت نستعلیق دارم ولی هیچکدومشون شبیه این نیستن
      بنویس فونت ایران نستعلیق میاره همینو
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مرسی برنامه خوبی بود. فقط یه سوال، چرا انقدر به مشتق کم توجهی شده؟ رشته ریاضی منظورمه.

ممنون بابت زحمتی که کشیدی.

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بنظر من جای کارکردن فصل 5 تا 8 زیست سوم توی عید نیست و بهتره فصل های 3 و 4 و 6 دوم بجاش کار بشه که هم تستاش بیشتره و هم کاربردی تر

فصل های 5 تا 8 رو میشه با 5 پیش توی هفته دوم عید خوند

مرسی

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      روی این برنامه معلومه اصلا کار نشده خوب شد برای فروش نزاشتید .مگه رباطه یه کنکوری ؟ناهار شام نداره؟

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      روی این برنامه معلومه اصلا کار نشده خوب شد برای فروش نزاشتید .مگه رباطه یه کنکوری ؟ناهار شام نداره؟
      دوتا تایم نیم ساعته واسه ناهار و شام بود دیگه 12:30-1 و 20:30-21

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اقا توبرنامه ننویسید دو ساعت درس نیم ساعت استراحت ...عادی باشین درس خوندنو یه کار عادی بدونید که بیشتر از کارهای دیگتون انجام میدین...هر وقتم خسته شدین برین یه چیزی بخورین...حتما اینطور نباشه که مثلا ساعت 8تا12 فیزیک میخونم بعدش ناهارمیخونم...بخون هر وقت خسته شدی یا نیاز داشتی استراحت کن و یه چیزی بخور

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      روی برنامه کار شده ، شاید اگه بری توی سایت گاج یا گزینه دو یا برنامه قلم چی میبینی که حتی تا 12 شبم برنامه ریختن .
      من سعی کردم استراحت نیم ساعت باشه
      عمومی تخصصی رعایت شه
      یک ساعت ظهر استراحته
      چندین روز تعطیل کردم
      میگن باید عاشق یه کار باشی و از جون دل براش مایه بزاری ادم تنبل با روزی پنج شیش ساعت تو عید به جایی نمیرسه
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام

برنامه مطالعاتی نوروز 94 - قلم چی و گزینه 2 برای رشته ریاضی را اگر دارید لطفا قرار میدید ....یا لینک دانلودشو میدهید.....ممنون میشم....تشکر.

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      اقا توبرنامه ننویسید دو ساعت درس نیم ساعت استراحت ...عادی باشین درس خوندنو یه کار عادی بدونید که بیشتر از کارهای دیگتون انجام میدین...هر وقتم خسته شدین برین یه چیزی بخورین...حتما اینطور نباشه که مثلا ساعت 8تا12 فیزیک میخونم بعدش ناهارمیخونم...بخون هر وقت خسته شدی یا نیاز داشتی استراحت کن و یه چیزی بخور
      حرف شما درست اما همش هم نمیشه اینجوری گفت. اینجوری که دیگه نمیشه برنامه ریزی کرد. به جای این کار یه قسمت کوچیک رو در روز جبرانی میذاری که اگه خسته شدی و نتونستی بخونی توی اون موقع جبرانش کنی.
      اینجوری ذهن مقیدتر میشه!
      دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد رضا نمایش پست ها
      سلام

برنامه مطالعاتی نوروز 94 - قلم چی و گزینه 2 برای رشته ریاضی را اگر دارید لطفا قرار میدید ....یا لینک دانلودشو میدهید.....ممنون میشم....تشکر.
      توی سایت خودشون هست ، قلم چی بیشتر بر پایه کتاب نوروز هستش
      برنامه گاج یک هفته دیر تر از این تموم می کنه
      مال گزینه دو هم تو گوگل بزنی همین سایت رو میاره دانلود کنید
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

14. Top | #14
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

سلام به همه کنکوری ها و دانش آموزان عزیزامیدوارم بعد از اون جلسه خصوصی مشاوره که براتون گذاشتم و این سمینار بعد دوم قانون جذب که متاسفانه گریبان گیر خیلی از کشورهای جهان سومی مثل ما هست ، همگی معنای عاشق بودن و هدف دار بودن درک کرده باشیم ؛ بخصوص در این بازه زمانی حساس که تنش ها بیشتر میشن و چون حالت بد میشه یعنی اگر تسلیمی شرایطی شدی که در اون قرار گرفتی ؛ خلاصه اگر دیر به خودت بیای قافیه رو باختی و باید زانوی غم بغل بگیری و بخوانی :من از یاد تو رفتم و قانع ام ... به اینکه هنوز یاد تو با منه به اینکه هنوز داره رویای تو ... به خواب منه سخته سر میزنهنمی خوام کسی از تو دورم کنه ... نه نمیخوام که یاد تو یادم بره ....

هدف باید به معنای واقعی و نه به لفظ و حسن نیت ، مثل خون تو رگ هات بجوشه و هرکسی از دور یا نزدیک ، کم یا زیاد ، اهل فن یا عوام تو رو دید ، باید متوجه بشه که تو عادی نیستی .... تو با بقیه فرق داری و ی جورایی خاصیاگر این رفتار چند روزی در عملکردت باشه ، مطمئن باش که همه چیز کم کم عوض میشه و کلی حس و حال ناب جای اون همه دلهره و پوچی میگیرهپس همه باهم می خوانیم عاشقم من ....من عاشق می مونم ....من با تو می مونم ... تا وقتی که هستم .... از عشقت می خونم ....من دیونه میشم ... وقتی تو نباشی ....خب دیگه بچه ها بسه ، با جنبه باشین

اگر لایق باشی حتی رتبه 1 هم از الان میشی ؛ فقط کافیه که باور کنی 1 شدن نه بخاطر رسیدن به اون عدد و جایگاه خاص در کنکور بلکه بخاطر رسیدن به کمال و بلوغ ذهنی و رفتاری تو امکان پذیره .پس خودت دقیق آنالیز کن ... حریف همیشه روبرو خودت در آیینه هست و داره دنبال روزنه ای از ایرادات کارت میگرده که حالت بگیره و بهت گوشمالی بدهاما زیر بار نرو .... تو فقط خودت باش ؛ هدف مثل نفس کشیدن نیاز زیستی خودت بدون و درهرلحظه نشونش بده تا بتونی بهش برسی .... تاثیرپذیر از جوزدگی ها این و اون ، تبلیغات و اتفاقات ناخوشایند اطرافت نباش .مثل سنگ محکم و استوار باش و جلوی مسیر رودخانه روزمرگی هایی که دارن عوام با خودشون تا ناکجا آباد هامی برن بایست و کاستی از خودت نشون نده اون موقع میشه که مسیر روزمرگی ها با تو یکی کاری نداره و هرچقدر قوی و وسوسه انگیز باشه ، باید تو رو دور بزنه و راهش کج کنه . در کنار این،سعی کن خودت مثل همون روز جاری و ساری باشی که هیچ مانعی نمی تونه اون رو متوقف کنه و هر لحظه هوشیار باش تا کسی و چیزی تب و تاب حرکت در تو نندازه .این نقشه از ایران گوشه ای از راه و رسم قدیمی ها و زندگی پیشینیان ما بوده که مسلما همیشه باعث افتخار ماست و امیدوارم در همه زمینه ها روزی به اقتدار برسیم .

میگن شرکت نفتی راکفلر امریکایی بخاطر اشتباه یکی از مدیران ارشد خودش چند میلیون دلار خسارت دید ...راکفلر بجای اینکه اون فرد تنبیه و توبیخ کنه و یا از کارش برکنار کنه ، طی نامه ای مفصل از خدمات و شایستگی ها و علل الخصوص نقاط قوت مدیر شرکتش قدر دانی و تمجید کرد .مدیر که خودش در شرایط روحی روانی مناسبی نبود از این طرز برخورد جا خورد و با خودش عهد بست تا این لطف رو بی پاسخ نذاره ؛ بعد از چند سال که این شرکت به بالاترین نرخ سود دهی رسید، درحالی که نه اولین در کارش بود و نه سرمایه اولیه و سهام بیشتری نسبت به بقیه داشت . همیشه این داستان به یادم میاره که میشه از اشتباهات و خطاها هم چشم پوشید ، میشه گذشته بد رو سکوی پرتاب آینده ای روشن کرد . میشه انقدر خوب مایه گذاشت تا تو همین 3 ماه باقی مانده تا کنکور، هم یک خاطره معرکه و از اون مهمتر یک تجربه ناب برای تمام زندگی ساخت ....کودکی که از تاریکی می‌ترسد را می‌توان بخشید .
      تراژدی زندگی زمانیست که مردی از روشنایی بترسد . . .

دوست دارم الان که خودت ماشالله استاد فوت و فن پیمایش راه کنکور شدی به خودت بیای و نذاری روزی فرا برسه که کسی تو رو برای تحقق رویای قبلی خودت استخدام کنه ؛
      بذار راحتت کنم، من اعتقاد به معجزه دارم ، اما معجزه ای از جنس خودت از جنس همون دانش آموزی که شب های امتحان خیلی فشرده و عالی درس ها جمع می کرد. وقتی براش وظیفه مشخص می کردی مثل ربات ، بی کم و کاست همه کارها انجام می داد؛ بدون که این چندماه آخر کیفیت مطالعه ناخودآگاه بالا میره و فراموشی به حداقل میرسه و خیلی فشرده و عالی و شب امتحانی میشه از تک تک لحظات استفاده کرد و آدم فوق العاده ای بود که حتی قدر 5 دقیقه رو هم با حفظ 2پارت تاریخ ادبیات می دونه ؛ آدمی که شب ها، درس به خواب مقدم می دونه و با اون دروغ همیشگی معروف که صبح زود بیدار میشم، دیگه خودش گول نمیزنه ؛ تو چند روزی تجربه های عالی داشتی ... فقط کافیه باور کنی که تو روزی رو اوج بودی ... و الان وقتش که دوباره هویت اصلی خودت نشان بدی .
      اعتقاد دارم میشه طی 3 ماه هم رستگار رحمانی هایی از بین شماها دید.
      فقط باید مراقب رویاهات باشی ، هواشون داشته باشی و براشون دل بدی ... مثل عروسک بچگی که تا پتو روشون نمی کشیدی و جاشون نمی انداختی خودت شب نمی خوابیدیهدف الانت مثل همون بازی معروف پووو می مونه

کثیف شده ، لاغر شده ، مریض شده .... داره می لرزه و زیر چشم هاش گود افتادهاماهنوز زنده اس ... هنوز نمرده پس براش کاری کن ؛ اگه خودت به آب و آتیش بزنی ،،،، حتما میشه عزیزم .
      همچنین فکر می کنم اگر تا امروز ساختار زندگی آینده خودت هم با این برنامه ریزی و مدیریت همه جانبه می ساختی ، الان هیچی جلو دارت نبود و تو صاحب بهترین کلن دنیا می شدی
      اما بازم دیر نشده ، کار کردن اون دوتا سربازی که بدون استراحت برات این همه تاسیسات ساختند به یادت بیار
      شب خواب نبودن ...استراحت نداشتن ...نخود هرآش نبودن و فقط کار خوب خودشون انجام میدادن
      پس میشه بعد از ی افول طولانی مثل پرسپولیس ، لخویا و بنیادکار کنکورت غافلگیر و فیتیله پیچ کنی ...
      اینجا داور نه از جنس بنجامین ویلیامز نیست و نه از جنس رئیس تشک و قاضی کشتی عبدولی
      اون دوربینش همیشه روشنه و همه فیتو های تو رو می بینه و بهت پاداش تک تک شون میده ؛ پس از بابت مزد و پاداش خیابت راحت راحت باشه عزیزم .
      پس بازم دوباره بخون ::
      همه چی آرومه ، من چقدر خوشحالم
      پیشم هستی حالا ... به خودم می بالم ...

پس همین حالا دستت رو قلب خودت بذار و با افتخار و غرور بگو ، من فرمانروای بی چون و چرای زندگی خودم هستم ، من بزرگترین علت زندگی خودم هستم ، من لایق و قادر به تغییر شرایط کنونی هستم و اگر واقعا خودت و پدر و مادرت و خدای بالای سرت و این همه انرژی که برات میذارم ، مهم هستیم .... ی کاری کن، اون هم همین حالا !!
      آموزش چگونگی برنامه ریزی شخصی در دوران تعطیلات عید

اما بخش اصلی یعنی فایل ها صوتی مشاوره این پست مهم برای کنکوری های عزیز

سعی کردم با دقت زیاد دسته بندی خوبی با توجه به سطوح مختلف داوطلبان کنکور ارائه کنم، تا اصل شخصی بودن برنامه سازی ها تاحدی حفظ بشه و با داستانک ها حسابی بهتون انگیزه بدم ؛

دو قسمت مختلف هست و برای دو دبیرستان مجزا که تقریبا یک محتوا دارن ، اما مکمل هم میشن .
      هر دو خوب گوش بدین و بعد با توجه به ۳ سطحی که بیان کردم ، تا برنامه ریزی بی کیفیت و کلی نباشه . خودت رو ارزیابی کن و ببین در کدوم دسته قرار می گیری ؛ برات نقشه راه و وظیفه ات مشخص کردم و مطمئن هستم که می تونی از هر برنامه از پیش تعیین شده و کلیشه ای بهتر باهاش نتیجه مطلوب بگیری .

کارگاه جمع بندی دروس نوروز+چگونگی استفاده از دوران طلایی عید (part 1)

لینک اصلی

لینک کمکی

کارگاه جمع بندی دروس نوروز+چگونگی استفاده از دوران طلایی عید (part 2)

لینک اصلی

لینک کمکی

بعد از گوش دادن به این دوتا،
      باز واسه تو می خونم ، واسه من
      تو که جون دادی به احساس من...می دونی که قدرتو می دونم...هرجا باشی با تو می مونم
      تو فرشته ی رویاهای من ... تو که شدی همه دنیای من ...پیش من باشو هیچ جا نرو
      من فقط میخوام عشق تو رو .......
      پر انرژی باشین

با برنامه اندروید مشاوره کنکور
      مقالات مختلف مشاوره تحصیلی همیشه با شما

اپلیکشن اندروید مشاوره تحصیلی متنی را هم بروز کردیم ؛ حجمش خیلی کمه .
      دوستانی که گوشی یا تبلت اندروییدی دارند می تونن با کلیک بروی جناب گوسفند یا از اینجا دانلود کنن .

پیشاپیش سال نو همگی هم مبارک

مشاوره،برنامه ریزی تلفنی دوران طلایی عید نوروز
      بصورت خصوصی و برنامه ریزی انفرادی در هر سطح و هر رشته مستقیم با استاد افشار با پشتیبانی و پیگیری روزانه

از ۲۱ اسفند تا ۲۱ فروردین۹۴

اگر روزی توانستیم و نخواستیم ، باید در انتظار روزی باشیم که بخواهیم و نتوانیم

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir

15. Top | #15
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      دکتر افشار هم اهل pou و clash of clans هست...

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)