اگه میخواید دبیر زیست بشید از همین الان شروع کنید به ارتباط مطالب با هم و از این مهم تر طرح تست توسط خودتون(اونم تستای مشابه کنکور)
بعدا شدید کمکتون میکنه به نظرم)
هم تو کنکور خودتون هم تو تدریس
فرگشت!
برو دنبال علاقه ات...
عزیز اول اینکه از الان به رشته فکر نکن شما. هدف شما باید کسب یک درصد و تراز خوب توی تک تک دروست باشه تا یک رتبه ی خوب انشاء ا... کسب کنی بعد از اون بیافت دنبال اینکه می خوای آینده ت چجوری رقم بخوره. بنده هم مثل شما هم به رشته ی پزشکی علاقه داشتم هم به تدریس. و شاید بگم تدریس رو بیشتر از پزشکی دوست دارم اما علاقه صرفا عامل قاطع برای انتخاب یک چیز یا یک رشته نیست شما باید همه ی جوانب رو بسنجید. ببینید الان تو کشور امریکا کشیش بودن خیلی کلاس داره و از طرفی درآمد بالایی هم داره و به عبارتی جزء رشته های تاپ اون کشور محسوب میشه در صورتی که همین موضوع در کشور ما حالت عکس دارهینی اون جایگاه رو نداره. در مقابل تو کشور ما پزشکی شده یک قول! یک رویا! برای همه ی دانش آموزان! حتی دانش آموزان رشته ی انسانی و ریاضی! اون مقام و منزلتی که یک پزشک در کشور براش قائل می شن برای یک دبیر قائل نمی شن. تو هر رشته ای که وارد بشین اگه زرنگ باشین می تونین پول دربیارین از دبیری بگیر تا رشته های بهتر و حتی بدتر! اما می دونی پول در اوردن تا یک مقطع خاصی به آدم لذت میده بعدش دیگه کسل کننده س براتون. اون موقع شما دنبال یه موضوع جدیدی دنبال یک جنجال تازه هستی. ما آدما معمولا بعد یه مدت پول برامون عادی میشه. مثل این می مونه روزی 3 وعده کباب بخوری! دیگه بعد یه مدت حالت به هم می خوره
چیزی که مهمه موقعیت شما در جامعه هستش. دبیری رشته ای بسیار پر منزلت هستش اما یک چیزی رو فراموش نکنیم. کسانی که برای یک دبیر احترام قائل می شن با کسانی که برای یک پزشک احترام میزارن زمین تا آسمون فرق دارن. مثل این می مونه به شما شاگرد تنبل کلاستون بگه « صادق تو خیلی باهوشی» و همین حرف رو شاگرد زرنگ کلاستون برگرده به شما بگه! خوب چقدر تفاوت هست بین اینا؟ اگه شاگرد زرنگ بگه تو خیلی باهوشی این لذتش بیشتر از اونیه که شاگرد تنبل به شما بگه خیلی باهوشی.
دوست خوبم الان به بنده از آموزشگاه های مختلف پیشنهادهای خیلی خوبی میشه که حتی درآمد یک روزم با درآمد یک پزشک متخصص برابری می کنه اما من همچنان به رشته ی خودم ادامه می دم چون آینده ی بهتری داره. آینده ی بهتر توی پول خلاصه نمیشه. شما باید به این هم فکر کنی که خانواده ای که شما تشکیل میدی تحت تاثیر شغل شما قرار می گیره. معمولا(نه همواره!قیدا مهمه بچه ها!) فرزند یک پزشک پزشک میشه!
سرتونو در آوردم مخلص کلوم این که پزشکی خیلی رشته ی خوبیه و با اینکه سختیای خودشو داره اما وقتی لبخند رو چهره ی یک بیمار میبینی و ازت تشکر می کنه خستگی از تنت در میره.
مجموعه کتابهای فاگوزیست(زیست خوار) یکی از قوی ترین کتاب های آموزش زیست شناسی در کشور می باشد که تا به امروز استقبال بی نظیری از آن شده است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به تارنمای اینترنتی www.zist110.ir مراجعه کنید.
غول بچه ها اشتباه تایپی بود![]()
مجموعه کتابهای فاگوزیست(زیست خوار) یکی از قوی ترین کتاب های آموزش زیست شناسی در کشور می باشد که تا به امروز استقبال بی نظیری از آن شده است.
اینم بگم علت اینکه بنده در کنار رشته ی خودم دارم کار تدریس و تالیف کتاب رو انجام می دم دو علت داره یکیش که مشخصه) دومیش هم علاقه م به این کار بوده
![]()
عزیز من اینطوری ها هم نیست که کسایی که دبیری قبول میشن میرن فقط درس میگن!
تربیت معلم تازگیا خیلی هم سخت گیر شده!
درسته ضریب سختیش از پزشکی کمتره ولی همچین بخور و بخواب هم نیست ....
به حقوق خیلی کمش هم فکر کن!
ماهی 250ت در دوران دانشجویی و ماهی یک و یک و خورده ای در دورانِ کار!
یعنی شما بیست سی سال کار کنی تازه میتونی یه ماشین خوب بخری)
من که پزشکی نخوندم عزیز من
بچه های پزشکی زیاد هستند میتونی بپرسی!
من فقط گفتم اگه به کم قانعی برو دبیری!
چون همونطوری که گفتم دبیری زیاد پولی توش نداره و آدمو همچین ارضاء نمیکنه
ولی اگه سختی راحتیش واست مهمه خوب! یه چیز دیگه!
در ضمن اینطورم نیست که پزشکی ها صبح تا شب درس میخونن!
دبیری زیست درآمدش از پزشکی عمومی خیلی بهتره. اگه کارت بگیره و کتاب تست بنویسی و همایش برگزار کنی هم که نونت تو روغنه. عمارلو و آرامفر و نصری و شیخ حسنی و دادگستری و ... با اینکه پزشک هستند ولی اگه به جای تدریس میرفتن توی مطب کار میکردن درآمدشون درصدی از درآمد فعلیشونم نبود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)