سلام هرچی تو تاپیکا چرخیدم نتونستم جواب سوالمو پیدا کنم
من کتابهای موضوعی هامون سبطی+قرابت و زبان قارسی الگو رو دارم ولی به یه کتاب جامع ادبیات هم نیاز دارم به نظرتون ادبیات جامع گاج بهتره یا خیلی سبز لدفن دلیلتونو واسه انتخابتون ذکر کنین
سلام هرچی تو تاپیکا چرخیدم نتونستم جواب سوالمو پیدا کنم
من کتابهای موضوعی هامون سبطی+قرابت و زبان قارسی الگو رو دارم ولی به یه کتاب جامع ادبیات هم نیاز دارم به نظرتون ادبیات جامع گاج بهتره یا خیلی سبز لدفن دلیلتونو واسه انتخابتون ذکر کنین
اینو ببین اگه چیزی موند، یه کاریش میشه کرد :
http://forum.konkur.in/thread19430-4.html#post340791
ﺷﻴﺶ ﻣﺎﻩ ﻛﺬﺷﺘﻮ ﺗﻮ ﻫﻨﻮﺯ ﻓﻜﺮ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﻨﺒﻌﻲ???? ﺑﺎﻭﻭﻭﺭ ﻛﻦ ﺩﺍﺭﻱ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻣﻴﻜﻨﻲ ﻫﻤﻪ ﻳﻲ ﻛﺘﺎﺑﺎ ﻣﺜﻞ ﻫﻤﻦ ﺑﻬﺖ ﻗﻮﻝ ﻣﻴﺪﻡ! ﻣﻦ ﺍﻭﻧﻘﺪﻩ ﻣﻨﺒﻌﻮ ﻛﺘﺎﺏ ﻋﻮﺽ ﻛﺮﺩﻡ ﻭ ﻭﺳﻮﺍﺳﻲ ﺧﺮﺝ ﺩﺍﺩﻡ ﻛﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪ ﻛﻠﻴﻴﻴﻴﻴﻲ ﻋﻘﺐ ﺑﻴﻮﻓﺘﻢ ﻣﻦ ﺧﻴﻠﻲ ﺳﺒﺰﻭ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﺤﺸﺮﻩ ﺍﻭﻧﻮ ﺑﺨﺮ ﻣﻄﻤﻌﻦ ﺑﺎﺵ ﻛﺎﺝ ﻧﻘﺮﻩ ﺍﻳﻲ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺑﻬﺘﺮ ﻧﻴﺲ!!! ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻲ
++ تو بحث قرابت قراره «درک ادبیت» زیاد بشه
++ تو بحث زبان فارسی قراره دقیق تمامی ریزه نکاتشو یاد بگیری
++ تو بحث املا و لغت با تمامی لغات و املا و معانی هریک آشنا بشی
++ تو بحث آرایه قراره به درک عمیق و دقیق از آرایه برسی
++ تو بحث تاریخ ادبیات هم تا دلت بخواد حفظیات داره
.................................................. .......
هم گاج و هم خیلی سبز! و هم سری کتابای موضوعی نشردریافت و حتی کتابای ادبیات نشرالگو ===== >>> تمامی اینا قابل اعتمادن ==== >> با هرکدوم پیش بری کارت راه میفتی
................................
خود شما میلت به کدوم کتاب هستش ؟! بگو تا بهتر راهنماییت کنم !!
با هر کدوم که راحت تری . من خیلی سبز دارم باهاش مشکلی ندارم . گاجو ندیدم ولی حجم گاج بیشتره, یکمی هم پول برند میدی . من با خیلی سبز خیلی حال میکنم .بعدم شما فکر نکنم از الان دیگف وقت داشته باشی تست تالیفی بزنی . بیشتر رو تست های کنکور کار کن . موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)